Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tabii ki darp raporu alıp boşanma davası açarak gitmelisiniz. Şiddet bu yani, bir kere oldu mu gerisi gelir yüzde yüz eminim. bakmayın pişman olup özür dilediğine, ağladığına.
Gerçekten kafanızda bitirdiyseniz gitmeyin, darp raporu alın,uzaklaştırma kararı çıkartın o gitsin evden. Evi terketmek kusur, yok yere elinizi zayıflatmayın. Ama dedim ya, gerçekten bitirdiyseniz. Blöf yapayım, burnunu sürteyim diyorsanız aman ellemeyin oturun oturduğunuz yerde. O blöfleriniz ya elinizde patlıyor, ya da iki özre çiçeğe geri döndüğünüz evde daha beteri bekliyor.
Günaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
Eğer geri doneceksen gitme çünkü birdahakine daha ciddi birşey olursa gidersen nasılsa gelecek der bilemedim oturup konuşun kacmakla kovalamakla olmaz bu
Boşan.
Anneannem derdi hep erkeğin eli bir kere kalkarsa inmez diye.
Kendine saygı duy.
Sana vuran adama nasıl sarılabileceksin, öpeceksin ya da birlilkte arkadaş gibi faaliyetler yapacaksın?
Her zaman aklına gelmeyecek mi sana insan muamelesi bile yapmadığı o tokatla??????
Kendine saygı duymayana, bu dünyada kimse saygı duymaz.
Sen kendini koruyup, kendine bu hakareti ettirmemen lazım olduğunu biliyorsun.
Karar tabi ki sizin ama bence evden gidin ve hemen boşanma davası açın.. Şiddet uygulayan bir adamdan bir cacık olmaz.. Olmuyor yani kendimizi kandırmaya gerek yok ama gittikten sonra yalvaracak olan eşinize dayanamayıp geri döneceksiniz boşuna heyecan yaşamaya gerek yok..
"amaaaan dayağı yiyor evden gidiyor sonra bana zaten dayanamıyor, o bensiz yapamaz" düşüncesini sokmayın o adamın aklına bari.. Kendisini sizin efendiniz gibi görmesin şeref yoksunu pislik..Gerçi zaten bu düşünceyle size şiddet uygulama cesaretine bulunuyor o da var.. Bence hiç durmayın o adamla siz..