Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Eşimin dedesi vefat etti diğer akrabaları ile sorunum yok hatta arada konuşuruz ararlar. Bebeğim var 1 yaşından küçük. Yol 7 saat. Sizce gitmeli miyim?
Bebek olmasa gidin yazardim ama bebkle 7 saat hem de yaz sicaginda zulum olmayacak mi Ben olsam kuslugu birakirdim, kocamla da konusurdum gelmek istiyorum ama bebek var diye.
Bebek olmasa gidin yazardim ama bebkle 7 saat hem de yaz sicaginda zulum olmayacak mi Ben olsam kuslugu birakirdim, kocamla da konusurdum gelmek istiyorum ama bebek var diye.
Eğer arabanız ve gittiğiniz ev bebeğin düzeni için uygunsa gidin cenazede küslük olmaz ama bebekten dolayı araba vs yoksa gidemeyecekseniz de arayıp baş sağlığı dileyin, bebekten dolayı gelemedim deyin veya eşiniz gidince eşinizi arayın telefona isteyip baş sağlığı dileyin
Eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Eşimin dedesi vefat etti diğer akrabaları ile sorunum yok hatta arada konuşuruz ararlar. Bebeğim var 1 yaşından küçük. Yol 7 saat. Sizce gitmeli miyim?
Ölümde ve düğünde küslük olmaz derler bizde :) eğer şahsi aracınız varsa mutlaka gitmenizi öneririm sonuçta ilk öncelik eşiniz için ne kadar eşinizin ailesiyle görüşmüyorsanız da kalkıp gitmeniz onları da onurlandırır nankör değillerse unutmazlar da ayrıca diğer akrabalarla da görüşüyormuşsunuz. Gitmeniz elbette iyi olur
Diğer arkadaşların dediği gibi böyle durumlarda küslüğü rafa kaldırırım , bebeğiniz ile kesinlikle zor olur ama bence gitmelisiniz , hep şunu söylerim kendime zorluğu çeksem de kimse görmesin , yarın öbür gün cenazemiz oldu vs dendiğinde gelmedi etmedi denilirse o daha sıkıntı (bence)
Başınız Sağolsun .
Bu cok kişisel bir konu değil mi ya? Ben eşimin dedesi icin şartlarım çok müsait değilse, bebek olması gibi, gitmezdim. Ki yurtdisinda yaşadığımız icin gitmedim de. Kendi dedem, halam vs için de eşimin gelmesini beklemezdim açıkçası. Kimisinin aile bağları daha kuvvetli olur, daha çok vakit geçirmiş olurlar o zaman onların gitmesi gerekir.