Gitmeli miyim?

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
377
430
18
35
Eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Eşimin dedesi vefat etti diğer akrabaları ile sorunum yok hatta arada konuşuruz ararlar. Bebeğim var 1 yaşından küçük. Yol 7 saat. Sizce gitmeli miyim?

Eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Eşimin dedesi vefat etti diğer akrabaları ile sorunum yok hatta arada konuşuruz ararlar. Bebeğim var 1 yaşından küçük. Yol 7 saat. Sizce gitmeli miyim?
Ölümde ve düğünde küslük olmaz derler bizde :) eğer şahsi aracınız varsa mutlaka gitmenizi öneririm sonuçta ilk öncelik eşiniz için ne kadar eşinizin ailesiyle görüşmüyorsanız da kalkıp gitmeniz onları da onurlandırır nankör değillerse unutmazlar da ayrıca diğer akrabalarla da görüşüyormuşsunuz. Gitmeniz elbette iyi olur

Diğer arkadaşların dediği gibi böyle durumlarda küslüğü rafa kaldırırım , bebeğiniz ile kesinlikle zor olur ama bence gitmelisiniz , hep şunu söylerim kendime zorluğu çeksem de kimse görmesin , yarın öbür gün cenazemiz oldu vs dendiğinde gelmedi etmedi denilirse o daha sıkıntı (bence)
Başınız Sağolsun .

Bu cok kişisel bir konu değil mi ya? Ben eşimin dedesi icin şartlarım çok müsait değilse, bebek olması gibi, gitmezdim. Ki yurtdisinda yaşadığımız icin gitmedim de. Kendi dedem, halam vs için de eşimin gelmesini beklemezdim açıkçası. Kimisinin aile bağları daha kuvvetli olur, daha çok vakit geçirmiş olurlar o zaman onların gitmesi gerekir.

Back
X