kaç yıllık evlisin ..birde aranızdaki mesafe kaç saatlik
gamsiz olun o zqman iyi tamam sen de gitme bu sene birlikte tatil yapicaz diyin.
hem problemler var hem gitmek istemiyrsun hem de 10saat izin var valla ben bu durumda heralde tatile cıkardım
Esinizin ailesi bir turistik yerde mi yasiyor ? Neden bu problem tatil döneminde gündeme geldi ?
2.balayı yapmak istiyorum diyerek tatile çıkabilirsin....
zaten balayı yapmak canım borç batağında olunca düğünün 3. günü işbaşı yaptık bir balayı hayalim bile olmadı :) şimdide bu dert buldu beni
Tatil döneminde illaha ki uzak bir yere gitmek zorunda degilsiniz. Bulundunuz yerin yakinlarinda bir yerlere gidebilirsiniz. Esinizi ikna edin ve bulundunuz yere yakin yerleri tercih edin.
Esinizin ailesiyle araniz aciksa tatilde daha da acilabilir tatiliniz zehir olabilir.
tatiliniz kaç gün bilmiyorum ama uzun süre kalmayın derim. eğer yakınlarında tatil yeri varsa onlarda 1-2 gece kalıp tatilinize gidin yine.
bende bundan korkuyorum eğer beni kıracak yine bişey yaparlarsa herhalde bu sefer ya onları öldürürüm ya ben ölürüm okadar sinirlerim bozukgüzel bir tatil yapmak istiyorum eşimle evlendim evleneli çalışıyorum (( tatilimi birde onlarla zehir etmek istemiyorum sırf eşim hatrına dahi olsa bu sefer tahammülüm kalmadı
Esinizde olan problemleri biliyordur bu konuda ne kadar rahatsiz oldugunuzuda. Yeni evlisiniz borclarinizda varmis evde kalmayi esinize anlatin yada son anda uygun fiyata tatiller var bu tarz birseyler yapabilirsiniz. Bu söylediklerinizi esinize de anlatin, anlayis gösterecektir.
doğru aslında borçlarımızdan dolayı yıl sonuna erteleyebiliriz t.ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?