Doğum sonrası sıkıntılar çok normal canım bende geçirdim o sıkıntıları
Gidin ama üç ay kalmayın derim.en azından kırkından sonra evinize geri dönün.
benim kızımın kırkı çıkana kadar uyku düzeni yoktu,kırkını çıkardık yavaş,yavaş düzene girdi
canım bende seninle aynı süreci yaşamış biri olarak kesinlikle git derim emin ol bu sana çok iyi gelecek tabi ki üç ay değil ama 2 hafta 20 günden birşey olmaz eşinde biraz fedakarlık yapsın ağlayan bebeğe bakmak çok zor insanın psikolojisi bozuluyor
Allah kolaylık versin.
Eşin de heves ediyor sonuçta. Bebeğini özler. Eve gelince kimse olmazsa gariban gibi hisseder yazık:)
Sen de haklısın tabiki. Sıkıntını burdan anladım. Annen sana gelemez mi canım.
teşekkürler...3 ay eşim göndersede kalmam ben en fazla üç hafta istiyorum bir de gerçekten düzeliyormu?sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor ağlamaları?
ayy canım bnde seninle aynı kaderi paylaşıyorum benimde kızım öyleydi sürekli ağlardı bu 2,5 yasına kadar devam etti tabi azalarak tam olarak 2,5 yaşında uykusu düzene girdi seni korkutmak istemem şimdi hasas dönemdesin aqma eşinide çok fazla ihmal etme benim gidecek yerimde yoktu annemler başka sehirde oturuyodu ama bas ettim kızıma kendim baktım bide sezaryaanla doğum y apmıştım 40 falan çıkın ca rahatlarsın duygusal olarak normale dönersen dolayısıyla bakman daha kolaylaşır allah yardımcın olsun
doğum sonrası yıpranmak çok normal ama iki üç hafta uzun bence annende kalmak için...
ben 3 gün kalmıştım annemde,
eşine hak ver hem sizi özler özellikle bebeği....
açıkçası ben annemlerde hoş beş iken, eşim evde yapayalnız ne yer ne içer aklım onda kalır...üstelik bebeğinden ayrı kalmak kolaymı?
üç dört gün kalın dönün bence...
Esiniz bebege bir kac gun ustuste baksin bakalim. Baska turlu neden boyle birsey istediginizi anlamaz gibi geliyor.
o kadar sürer mi?seneye işe başlamayı düşünüyorum ne yaparım o zaman?
annemler 6 saat uzaklıklta bir şehir de yaşıyor. eşim gidebilirsin diyor ama surat beş karış annem de kocan böyle gönderecekse gelme dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?