gitmeli miyim?

selinim25

Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
1.791
1.094
333
arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım size sormak istedim...bir akıl verin...
doğum yapalı 25 gün oldu ama galiba lohusa depresyonuna girdim.doğum zordu sabaha kadar sancı sonrası kızım doğdu sonraki gece bebek hiç durmadı hiç uyumadık hastanede.ve bu güne kadar hep sıkıntılarla geldik.iki gögsümde yara oldu kanadı.ağlayarak emziriyorum hala ve ona rağmen mama takviyesi ile.
bunların hepsine ek çok zor bir çocuğum var ne yaparsak yapalım ağlama krizlerine giriyor.sallamadan durmuyor.çatlayana kadar ağladığı oluyor hastalık gaz sancısı falan değil böyle çocuk...herkes çocuk bu ağlar diyor bizimle bir gün geçirenler böyle bebek mi olur diyor...kardeşim burada ikimiz bakmaya çalışıyoruz...eşim sabah 8 de çıkıyor akşam 6 buçukta geliyor bebek geceleri daha sakin geceleri eşim yardım ediyor.yalnız eşim mesaiye kalmak zorunda 3-4 gün geç geliyor.vee ben 2-3 güne bir bu hengameden bunalıp ağlıyorum omuzlarımdaki yük ağır geliyor bu bağımlılık her gün aynı döngünün içinde olmaktan dolayı çok yıprandım.
yanlış anlaşılmak istemem kızımla ilgili bir sıkıntım yok ve biliyorum annelik kolayda değil ama iki gün iyiysem 3.gün kötü hissediyorum helede çocuk ağladığında her yolu denememe rağmen çaresiz kaldığımda.özür dilerim uzun oldu...
sorum şu annemim yanına gitmek istiyorum en azından bir kaç hafta annem çalışıyor 16.30 gibi eve geliyor.babamda 13.30 da geliyor.gündüz yine biz kardeşimle babamla bakarız akşamda annemle...ama eşim karşı gitmemizi istemiyor...sebep bizden ayrı kalmak istemiyor.bunaldım diyorum sen yok gibisin diyorum sende hafta sonları gel diyorum ama ikna edemiyorum.bugün git dedi ama benim gönlüm yok diyor.evet bencillik ediyorum ama yanımda kalmanızı istiyorum diyor.ama ben hiç iyi değilim diyorum biraz fedakarlık diyorum ama suratını asıyor.en son tamam gidin cuma sizi götüreyim ne zaman düzelirsen o zaman gel çocuk 3 aylık falan olunca gelirsin(??? )dedi.sonrasında surat beş karış... yaptığı çok ağırıma gidiyor...
bu hep böylemi olacak???her şeye rağmen gitmeli miyim?yoksa bütün sıkıntılara rağmen burada mı kalmalıyım?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Doğum sonrası sıkıntılar çok normal canım bende geçirdim o sıkıntıları
Gidin ama üç ay kalmayın derim.en azından kırkından sonra evinize geri dönün.
benim kızımın kırkı çıkana kadar uyku düzeni yoktu,kırkını çıkardık yavaş,yavaş düzene girdi

canım bende seninle aynı süreci yaşamış biri olarak kesinlikle git derim emin ol bu sana çok iyi gelecek tabi ki üç ay değil ama 2 hafta 20 günden birşey olmaz eşinde biraz fedakarlık yapsın ağlayan bebeğe bakmak çok zor insanın psikolojisi bozuluyor

teşekkürler...3 ay eşim göndersede kalmam ben en fazla üç hafta istiyorum bir de gerçekten düzeliyormu?sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor ağlamaları?

Allah kolaylık versin.

Eşin de heves ediyor sonuçta. Bebeğini özler. Eve gelince kimse olmazsa gariban gibi hisseder yazık:)

Sen de haklısın tabiki. Sıkıntını burdan anladım. Annen sana gelemez mi canım.

teşekkür ederim öyle zormuş ki bu hiç bir sıkıntı ya benzemiyor...

bende en çok onun o tek kalacak olmasına üzülüyorum çünkü benden önce de hep tekmiş...
annemle aramız altı saat yok çalışıyor baktı çok bunaldım.cuma bindi cumartesi buradydı cumartesi gecede çocuğa baktı bu gece yine yola çıktıçalışmak zorunda borçları var...

teşekkürler...3 ay eşim göndersede kalmam ben en fazla üç hafta istiyorum bir de gerçekten düzeliyormu?sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor ağlamaları?

ayy canım bnde seninle aynı kaderi paylaşıyorum benimde kızım öyleydi sürekli ağlardı bu 2,5 yasına kadar devam etti tabi azalarak tam olarak 2,5 yaşında uykusu düzene girdi seni korkutmak istemem şimdi hasas dönemdesin aqma eşinide çok fazla ihmal etme benim gidecek yerimde yoktu annemler başka sehirde oturuyodu ama bas ettim kızıma kendim baktım bide sezaryaanla doğum y apmıştım 40 falan çıkın ca rahatlarsın duygusal olarak normale dönersen dolayısıyla bakman daha kolaylaşır allah yardımcın olsun

doğum sonrası yıpranmak çok normal ama iki üç hafta uzun bence annende kalmak için...
ben 3 gün kalmıştım annemde,
eşine hak ver hem sizi özler özellikle bebeği....
açıkçası ben annemlerde hoş beş iken, eşim evde yapayalnız ne yer ne içer aklım onda kalır...üstelik bebeğinden ayrı kalmak kolaymı?
üç dört gün kalın dönün bence...

Esiniz bebege bir kac gun ustuste baksin bakalim. Baska turlu neden boyle birsey istediginizi anlamaz gibi geliyor.

o kadar sürer mi?seneye işe başlamayı düşünüyorum ne yaparım o zaman?
annemler 6 saat uzaklıklta bir şehir de yaşıyor. eşim gidebilirsin diyor ama surat beş karış annem de kocan böyle gönderecekse gelme dedi...

3-4 gün gideceğim mesafede değil.tabiki aklım kalacak eşimde ama öyle bir psikolojiki bu...keşke daha sakin bir bebek olsaydı ama eşimin yaptığı da zoruma gidiyor fedakarlık yapması gerekmiyor mu*3 gün 5 gün değil derdi hiç bir şekilde ondan ayrı hiç bir yere gitmemem gerektiğini düşünüyor...

Esiniz bebege bir kac gun ustuste baksin bakalim. Baska turlu neden boyle birsey istediginizi anlamaz gibi geliyor.

öyle doğru söylemişsin ki...çektiklerimi bildiğini söylüyor ama bunla başa çıkmam gerektiğini düşünüyor...bir şeçeneğim varken en azından bir kaç hafta dinlenebilecekken niye daha fazla yıpranayım biraz daha anlayışlı olması gerekmiyor mu?

canım çocuğa göre değişir tabi ama alışırsın zaman la sonuçda evlat git annenlere ama hangi bi gün onlarda kalacaksın bence alişmaya çalişmalısın ki zaten alışırsın şimdi hasassın da ondan bi kaç hafta sonra normale dönersin eşini ihmal etmemeni öneriririm allah yardımcın olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…