- 10 Eylül 2011
- 5.615
- 22.512
- 598
- Konu Sahibi karmakarisik56
ben olsam gitmem zaman kaybı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim ya kızmaMuhabbeti çok uzun tutma küçük bi ev hediyesi al yarım saat otur durumunu izah et sonra git ders çalış adamı hasta etme![]()
Neden ki canimben olsam gitmem zaman kaybı
Tatlım illa ilerde sürekli görüşmek zorunda değilsiniz ama eşin önerdiği için gitmelisin bence yani adamın eline koz verme belki eşin de senin için ilerde bilmediği bir ortama girmek zorunda kalacakNeden ki canim
Haklısın bebeğimTatlım illa ilerde sürekli görüşmek zorunda değilsiniz ama eşin önerdiği için gitmelisin bence yani adamın eline koz verme belki eşin de senin için ilerde bilmediği bir ortama girmek zorunda kalacak![]()
Amiiiiiiin. .Tatlım en büyük derdin bu olsun gerçekten.Başka dertlerin olmasın inşallah.
Bence gidin, tanismis olursunuz, sosyallesip iyi vakit gecirirsiniz.
Saksida cicek fikrini ben de begendim.
Kızlar gittim şimdi eve geldim teşekkür ediyorum hepinize sorun yok hatta beni mutlu eden bir olay da yaşadım
Ayakkabılarimi bağlayamadim bi türlü saçlarım çok uzun olduğu için önüme gelip durdukapıda bizi yolcu etmeye çıkan bi kaç kişi vardı eşim baktı ben beceremiyorum elindekileri elime tutuşturdu eğilip kendisi bağladı ayakkabılarimi :) :))))) bağlarken de bu benim bebeğim cocugum gibi ya dedi
Biliyorum çok basit bi olay ama beni çok mutlu etti iyiki gitmişim hepinize tesekkur ediyorum ..
Çok basit bir olay değil bence :) Çok güzel çok anlamlı bir davranışKızlar gittim şimdi eve geldim teşekkür ediyorum hepinize sorun yok hatta beni mutlu eden bir olay da yaşadım
Ayakkabılarimi bağlayamadim bi türlü saçlarım çok uzun olduğu için önüme gelip durdukapıda bizi yolcu etmeye çıkan bi kaç kişi vardı eşim baktı ben beceremiyorum elindekileri elime tutuşturdu eğilip kendisi bağladı ayakkabılarimi :) :))))) bağlarken de bu benim bebeğim cocugum gibi ya dedi
Biliyorum çok basit bi olay ama beni çok mutlu etti iyiki gitmişim hepinize tesekkur ediyorum ..
Ayy brnim de hoşuma gitti canım ama sen nasıl bi anlam çıkardın ben pek bişey cikaramadim:)Çok basit bir olay değil bence :) Çok güzel çok anlamlı bir davranış![]()
Ben böyle birşey yaşasam çok mutlu olurdum herkese böyle gelmeyebilir bilemiyorum ama bir erkek kolay kolay bunu yapmaz başkalarının yanında :)Ayy brnim de hoşuma gitti canım ama sen nasıl bi anlam çıkardın ben pek bişey cikaramadim:)
Normalde yapmaz zaten ama bende şaşırdım bugün :)Ben böyle birşey yaşasam çok mutlu olurdum herkese böyle gelmeyebilir bilemiyorum ama bir erkek kolay kolay bunu yapmaz başkalarının yanında :)