• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeli miyim?

ama kızınızı da görmek isterler, onu neden bırakacaksınız ki. eşiniz yardımcı değil mi.
böyle güzel günlerde tüm aile birlikte olmak isterler ve haklılar bence.
elbette size zorluk olacak anlattıklarınıza göre ama ziyareti uzatıp da orada biraz dinlenme imkanı yaratın madem.
O zaman o kadar zor gelmez belki.

Eşim çok yardımcı ama inanın kızımla araba yolculuğu yapmak tam bir cesaret işi. Çok hareketli ve mümkün değil durmuyor .

Ben olsam giderim
Eşinin kardeşi sonuçta
Hem çok yakın birinin hem de imkansız bi durum da yok ortada

Merhaba arkadaşlar. Bir konuda çok kararsızım. Eşimin erkek kardeşinin sözü var bu ay içinde. Uzak bir şehir olduğu için nişanı da sözle birlikte yapacaklar.
Ben gitmek istemiyorum. Küçük bir kızım var oldukça hareketli. Onunla gitmeyi düşünemem bile. Onu anneme bırakabilirim belki ama yine de gitmek çok zor geliyor bana.
OKB hastasıyım. Dışarda lavaboya gidemiyorum. Onca yol eziyet gelecek bana. Eşim ve ailesi tabii ki onlarla gitmemi istiyor. Ama iki saatlik bir durum için kendimi bunca zorlamaya değer mi?
Eşimi kırmak istemiyorum ama elimden pek bir şey gelmiyor. Eltimi arayıp tebrik etsem sizce ayıp mı olur. İnanın bilemiyorum. Eltim de çok iyi biri. Onu kırar mıyım? Eşim kesin gidecek. Ama ben hala karar veremedim. Lütfen yardımcı olun bana.

OKB hastasıysanız sizin zaten şu adan uygun bir terapiyle beraber tedavi almanız ve biraz olsun sorunlarınızı aşabilmeniz gerekiyordu. Eğer aşamadıysanız sanırım alınan önlem ya da yapılan işlem pek fada vermiyor. Tanısını bilip süreci rahatlatamama bu açıdan zor..

Bir iki saatlik durum dediğiniz sonuçta sizin aileniz. Ve aile bir daha bulunmuyor, satın da alınmıyor. Eşiniz rahatsızlığınızdan haberdar muhtemelen, onunla tedirginliğinizi paylaşabilirsiniz. Yolculuk ne zamansa o zamana yakın ardım aldığınız kurumla görüşebilirsiniz. Haatı kendinize zindan etmeyin.

valla ben de geçen hafta sonu hiç gitmek istemediğim bir düğüne mecburen gittim, ki çok yakınım da değildi ama işte bazen mecburiyetler oluyor hayatta...
hele ki sizin eşinizin kardeşinin nişanıymış, mutlaka gitmelisiniz...

Merhaba arkadaşlar. Bir konuda çok kararsızım. Eşimin erkek kardeşinin sözü var bu ay içinde. Uzak bir şehir olduğu için nişanı da sözle birlikte yapacaklar.
Ben gitmek istemiyorum. Küçük bir kızım var oldukça hareketli. Onunla gitmeyi düşünemem bile. Onu anneme bırakabilirim belki ama yine de gitmek çok zor geliyor bana.
OKB hastasıyım. Dışarda lavaboya gidemiyorum. Onca yol eziyet gelecek bana. Eşim ve ailesi tabii ki onlarla gitmemi istiyor. Ama iki saatlik bir durum için kendimi bunca zorlamaya değer mi?
Eşimi kırmak istemiyorum ama elimden pek bir şey gelmiyor. Eltimi arayıp tebrik etsem sizce ayıp mı olur. İnanın bilemiyorum. Eltim de çok iyi biri. Onu kırar mıyım? Eşim kesin gidecek. Ama ben hala karar veremedim. Lütfen yardımcı olun bana.[/QUOTE
Bence gidin.Sonra başınıza kakarlar.Eşinizde ailesine karşı mahcup olmamış olur

Yukarıda bir arkadaş sormuş ama bende sormak istiyorum, yılın her günü evde mi oturuyorsunuz, tatile ya da tüm gün gezmeye filan gitmiyor musunuz hiç o durumda ne yapıyorsunuz?

Tatile gitmiyorum. Gezmeye gidiyorum tabii. İçmiyorum hiçbir şey. Ama yinede gideceksem lavaboya kendimce uyguladığım şeyler var. Ama onlarda çok zorluyor beni. Düğün değil sadece isteme töreni ve nişan olduğu için acaba kendimi zora sokmasam olmaz mı diye düşündüm. Ama yanlış düşünmüşüm

Tek sorun lavabo mu cidden ?
Piknik olur düğün olur bunlara gidince ne yapıyorsun ?
Yoksa aman benim değil sonuçta eşimin kardeşi eh yolda uzak mı diyosun

Bende çok merak ediyorum :S Tatile gitmiyormusunuz? Hiç ama hiç mi yolculuk yapmıyorsunuz?
Tüm gün dışarıda olduğunuz zamanlardamı olmuyor?

Cevap verdim arkadaşlara size de vereyim. Tatile gitmiyorum. Sadece memleketime gidiyorum orda da zaten eve gittiğim için sorun yok. Dışarı çıkıyorum geziyorum tabii. Ama su içmiyorum sıvı şeyler almıyorum. Gitmek zorunda kalırsam da beni çok zorlayan kendimce uyguladığım yöntemlerim var. İmkansız değil tabii ki giderim. Ama iki saat sürecek isteme için kendimi zora sokmasam olmaz mı diye düşündüm. Ama yanlış düşünmüşüm

bir yaşına yeni giren bebek-çocuk bırakılıp da nişana gidilmez kanaatindeyim

onu da götürün ya da götürmüyorsa eşiniz onu bahane edin

şahsen benim eşim 1 yaşındaki çocuğu götürmez yani

Götürürsem eşim çok yardımcı olur ama çok hareketli. Zaten eşim de ısrar etmiyor. Ama annene bırakabilirsin bence diyor

Tek sorun lavabo mu cidden ?
Piknik olur düğün olur bunlara gidince ne yapıyorsun ?
Yoksa aman benim değil sonuçta eşimin kardeşi eh yolda uzak mı diyosun

Zorlanarak uyguladığım bazı şeyler var lavaboya gitmek zorunda kalmışsam. Acaba sadece isteme olacağı için gitmesem mi dedim. Haklısınız aslında öyle ağır bir durumum yok. Ama iki saat sürecek bir durum için kendimi zorlamak istemedim

Zorlanarak uyguladığım bazı şeyler var lavaboya gitmek zorunda kalmışsam. Acaba sadece isteme olacağı için gitmesem mi dedim. Haklısınız aslında öyle ağır bir durumum yok. Ama iki saat sürecek bir durum için kendimi zorlamak istemedim

Şöyle düşün
İlerde çok istediğin birinin kardeşin ya da kardeş kadar yakın kuzenin vs düğünü olur da güle isteye gidersen
Eşin bozulmaz mı, benim ki kardeş değil miydi diye
Zorlan azıcık bişey olmaz ama 'hatır' önemli şey

Klozet Kapağı şeklinde poşet tarzı şeyler var medicalcilerde satıyolıyo.

Koyuyosun oturuyosun işiyosun ve atıyosun tek kullanımlık. Bunlardan alabilirsin çok rahat oluyo.

Götürürsem eşim çok yardımcı olur ama çok hareketli. Zaten eşim de ısrar etmiyor. Ama annene bırakabilirsin bence diyor

aaa kıyamam.
ben de gitmelisin diyenlerdenim.
Ama tek çözüm çocuğunu bırakıp gitmekse gitme diyorum.
Darılacaklarsa yapacak bir şey yok, süt çocuğu bırakılır mı :(

Back
X