canım neden böyle yapıyor senin eşin yakonularının tümünü okumadım bir kısmını biliyorum sadece. Ailesiyle aranızda ne geçti? Acaba sen yaşadığınız olumsuzluklar sebebiyle çok mu tavırlısın?
Biraz yaklaşmayı denesen ailesine? Kayınvaliden nasıl sana karşı yani bir adım atsan arkanda durur, iyi davranır mı? Eğer hürmetine karşılık sana iyi davranıyorsa, madem eşinde düşkün ailesine kullan bence bu durumu. Mesela bir defada sen teklif et eşine annenlerle beraber gidelim tatile diye.
Yani bilemiyorum olaylar, tepkiler ve beklentiler ailelere göre değişiyor ama bir dönem yakın dur sonra yavaş yavaş eşini ailesinin yanına birkaç günlüğüne tek göndermeye çalış o ara sende ilgilenecek bişiler bul kendine.
Etki her zaman tepkiyi doğurur. Erkekler gerçekten çok tuhaflar hepsi çocuk gibi ya...
çocuktan beter benimki inanki bazen yüzüne bakıyorum söylicek bişe bulamıyorum artık..aile problem evet ama bende onun karısıydım saygısızlık etmediğim sürece mesafe koymak istiyorsam sık görüşmüyorsam beni tehtit etme cezalandırma yada kin gütme hakkı varmı yaa???evet sevmiyorum sevmeye çalıştım olmadı samimi değilim aşırı karışıyolar herşeye...ama bana böyle yapmaya hakkı yok,ben onun karısıyım ailesinin değil..