• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmelimiyim arkadaşlar bir akıl lütfen..çok ihtiyacım var..

Tabi ki gitme 20 gün gitme istediğin kadarını sen ailenle yada evinde geçir bırak o gitsin ona onsuzda ayakta kalabileceğini göster sonrasına sonra bak nasıl davranıyorsa ona göre şekil ezdirme bu kadar kendini ne demek para kazanmıosun o kazanıoda noluo kusura bakmada eşine nasıl davranacağını bilmiyo bence ona bi ders ver bende iki senelik evliyim susmanın alttan almanın sonu yok inan

Tatil için planlar yaptık,20 gün iznimiz var 1 hafta istedim 2 senelik evliyiz biryere çıkmadım çok sıkıldım,sonrada eşimin memleketine gidecektik,şimdide kendisi gitmek istemiyo gibi tavırlar 5 gün yetmezmiler bi keyifsizlik herşeyde olduğu gibi bunuda gözümde bıraktı hevesim yok artık gitmeyelim 20 gün gidelim memleketinde ailenle kalalım dedim ki zaten izni bölmek istememesindeki amaç ta o az görecem derdine düştü,çok boğuluyorum aşırı bağımlılığı bunalttı beni daha bunun gibi bir sürü,bugünde atıştık biraz şu saatten sonra ailemde dahil kimse peşine düşmez senin ayrılırsan ayrılırsın kimse sana dur demez zannetme ailem gelir seni ikna etmeye çalışır vb..cümleler kurdu,sonra gidemezsin zaten öldüdürüm tehtitler falan...sanki çalışoyomusun işinmi var ne işe yarıyosun paranmı var neyine güveniyosun vb..dedi arkasından psikolojik baskı kendimi değersiz hissettirmesi...bıktım artık..

Bi kere hakikatten sizin tatilden oncedusunuceginiz daha onemli problemler var. Bi kere sizi kirmak istemem ama bu adam kendini ne saniyorki size bu sekilde hitaplarda bulunuyo PARANMİİ varda ne demek oluyo aile icinde senin paran benim param lafi olurmu madem bole ayiricakti yok bu benim bu senin diyecekti o zaman evlenmiycekti bu adamin evlilikten kasti ve dusuncesi bumudur ne yani esi sadece bunaldigi icin basbasa sadece bir haftalik tatil istedigi icin bu sekilde kucumsemesimidir. Ayrica siz gittikten sonra ayriligi kafaniza koysuktan sonra onun ailesinin gelipte sizi ikna etmeye calismasina sizin neden ihtiyaciniz olsunki siz zaten aytiliyorum diye cikiyisunuz o evden. ei oldururum kelimesinede kulak asmayin hic bisey yapamaz bu lafi soleyen adamda ne kasar aciz ldugunu gosterir bence karisina seni oldururum diyen adam benim gozumde pirinc tanesi kaar ufak ve acizdir bence utun bayanlar icin bu boyle size piskolojik baski uygulamasina izin vermeyin siz daha baskin olun ondan bence sirf o ailesiyle yirmi gun gecirmek istiyo diye sizde yilda bir aldiginiz butun senenin yorgunlugunu atacaginiz yirmi gununuzu onun ailesiyle mutsuz gecirmek zorunda degilsiniz bence ne olursa olsun o tatile cikin ve butun senenin stresini yorgunligunu atin ustunuzden ve bence i sure yanliz kalip bu evliligi kendi icinizde sorgulayin derim simdiden allahim yardimciniz olsun kusara bakmayin uzun oldu ama gercekten okuyunca hem cok uzuldum hemde cok sinirlendim yanlis bi kelime kullandiysam kusura bakmayin.

bi kere hakikatten sizin tatilden oncedusunuceginiz daha onemli problemler var. Bi kere sizi kirmak istemem ama bu adam kendini ne saniyorki size bu sekilde hitaplarda bulunuyo paranmii varda ne demek oluyo aile icinde senin paran benim param lafi olurmu madem bole ayiricakti yok bu benim bu senin diyecekti o zaman evlenmiycekti bu adamin evlilikten kasti ve dusuncesi bumudur ne yani esi sadece bunaldigi icin basbasa sadece bir haftalik tatil istedigi icin bu sekilde kucumsemesimidir. Ayrica siz gittikten sonra ayriligi kafaniza koysuktan sonra onun ailesinin gelipte sizi ikna etmeye calismasina sizin neden ihtiyaciniz olsunki siz zaten aytiliyorum diye cikiyisunuz o evden. Ei oldururum kelimesinede kulak asmayin hic bisey yapamaz bu lafi soleyen adamda ne kasar aciz ldugunu gosterir bence karisina seni oldururum diyen adam benim gozumde pirinc tanesi kaar ufak ve acizdir bence utun bayanlar icin bu boyle size piskolojik baski uygulamasina izin vermeyin siz daha baskin olun ondan bence sirf o ailesiyle yirmi gun gecirmek istiyo diye sizde yilda bir aldiginiz butun senenin yorgunlugunu atacaginiz yirmi gununuzu onun ailesiyle mutsuz gecirmek zorunda degilsiniz bence ne olursa olsun o tatile cikin ve butun senenin stresini yorgunligunu atin ustunuzden ve bence i sure yanliz kalip bu evliligi kendi icinizde sorgulayin derim simdiden allahim yardimciniz olsun kusara bakmayin uzun oldu ama gercekten okuyunca hem cok uzuldum hemde cok sinirlendim yanlis bi kelime kullandiysam kusura bakmayin.

estafurullah olurmu öyle şey..haklısın baştan sona ne deyim durum bu..değerli yorumun için sağol cnm..hepimizin hakkında hayırlısı..

Back
X