• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmelimiyim

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Günaydın arkadaslar...
Size danışmak istediğim birşey var...dün annem eşimi arayıp uzaktan bi akrabasının hasta olduğunu benimde tanıdığımı hafta sonu beni anneme getirmesini ordan hastaya gitmemizi solemis tabi ki bende istersem mis..esimde c.tesi günü önemli biyere gidicez pazar günü getirrim anne isterse demiş..esim bana aksam soledi hasta olan bayan daha çok genç ufak çocukları var ve doktor pek ümit görmüyormus hastalığı ilerlemiş...dün gece bile ağladım düşündükçe ben babamı kaybettikten sonra tv de bile cenaze haberi hasta haberi ölüm kaza izleyince Agliyordum suan hala izleyemiyorum hemen kötü oluyorum...suan başım çok ağrıyor mesela...gidip gitme.e konusunda çok kararsızım hem kadından etkilenebilirim..hem annemle konuşmuyoruz en son eşimle kavga edip annemi aradığımda merak edip teli bile acmamisti..ki anneme karşı çok dolyum karsilassam yine tartismaktan korkuyrm.bilmiyrm kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız gidermiydiniz

Dün gece hep aklıma geldi ben eşimle güzel güzel uyuyorm gezme eğlenme ev alma gibi bir sürü plan içindeyiz ama o kadincagizin eşi karısına belki son bakışları kadının çocuklarina belki son dokunuşu...ya bende eşimi kaybedersen ya sevdiklerime birşey olursa..zaten takintikiyim bu konularda yime taktım ben tekrar bi ölüm açısı yaşamak istemiyrm yanlış olduğunu bildiğim halde her namazimda allahım sen benim omrumden al sevdikleri.e ver Diyrm odum kopuyor anneme kocama kardeşime birşey olacak diye..

Günaydın arkadaslar...
Size danışmak istediğim birşey var...dün annem eşimi arayıp uzaktan bi akrabasının hasta olduğunu benimde tanıdığımı hafta sonu beni anneme getirmesini ordan hastaya gitmemizi solemis tabi ki bende istersem mis..esimde c.tesi günü önemli biyere gidicez pazar günü getirrim anne isterse demiş..esim bana aksam soledi hasta olan bayan daha çok genç ufak çocukları var ve doktor pek ümit görmüyormus hastalığı ilerlemiş...dün gece bile ağladım düşündükçe ben babamı kaybettikten sonra tv de bile cenaze haberi hasta haberi ölüm kaza izleyince Agliyordum suan hala izleyemiyorum hemen kötü oluyorum...suan başım çok ağrıyor mesela...gidip gitme.e konusunda çok kararsızım hem kadından etkilenebilirim..hem annemle konuşmuyoruz en son eşimle kavga edip annemi aradığımda merak edip teli bile acmamisti..ki anneme karşı çok dolyum karsilassam yine tartismaktan korkuyrm.bilmiyrm kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız gidermiydiniz
Bir süre yoktun buralarda, tatile gittin mi?
Hasta ziyaretine gitmeye gelince, canın istiyorsa git istemiyorsa gitme. Pek gitmek istemiyorsun sanırım, kendi kararını kendin verebilirsin.

Günaydın arkadaslar...

annenizle sorununuz ne bilmiyorum ama eğer psikolojninizi bozucaksa hastayı görmeniz gitmeyin. ama annenizle tartışmadan güzelce söyleyin bence. eğer gitmeye karar verirsenizde tartışmayın annenizle

Oof kadının durumuna çok üzüldüm böyle olaylar görmek insanın psikolojisini bozabiliyor
çok etkilenecekseniz gitmeyin o zaman

Bir süre yoktun buralarda, tatile gittin mi?
Hasta ziyaretine gitmeye gelince, canın istiyorsa git istemiyorsa gitme. Pek gitmek istemiyorsun sanırım, kendi kararını kendin verebilirsin.
evet tatile gittik döndük..döner dinmez misafir geldi falan pek giremedim...gitmek istemiyorum sanırım çok etkilenebilirim..bide annemin orda başka akrabalarida olabilir çoğunu sevmiyorm ve babam vefat ettiğinde bazıları gelmedi bile bide onları gorurum orda dayanamayip laf solerim diyefe endişeliyim.kafam çok karıştı ya.dün gece kadının çocuklari ruyama girdi hep

annenizle sorununuz ne bilmiyorum ama eğer psikolojninizi bozucaksa hastayı görmeniz gitmeyin. ama annenizle tartışmadan güzelce söyleyin bence. eğer gitmeye karar verirsenizde tartışmayın annenizle
annem le pek anlasamiyrz iki senenin birikimi diyelim o eskiden sevkatle bize bakan üstümüze titreyen annem yok karşımda oda ağır şeyler yaşadı babamo kaybetti babamin annesiyle kardeşiyle soru lar yaşadı annemnde pskolojisi iyi degil ama affedemedigim davranislari oldu...suan kardesimnde pskolojisi bozuldu eve geç geliyor çok asi oldu...tartismamam mümkün degil gibi annemle bazen laf dokunduruyor...bide eger birlikte gidiceksek beni arayabilirdi sonra eşime getirrmisin diyebilirdi

evet tatile gittik döndük..döner dinmez misafir geldi falan pek giremedim...gitmek istemiyorum sanırım çok etkilenebilirim..bide annemin orda başka akrabalarida olabilir çoğunu sevmiyorm ve babam vefat ettiğinde bazıları gelmedi bile bide onları gorurum orda dayanamayip laf solerim diyefe endişeliyim.kafam çok karıştı ya.dün gece kadının çocuklari ruyama girdi hep
Gitme o zaman. Annenle de konuşmak istemiyorsan mesajla bildirirsin, kocana da gitmeyeceğini söylersin.

Oof kadının durumuna çok üzüldüm böyle olaylar görmek insanın psikolojisini bozabiliyor
çok etkilenecekseniz gitmeyin o zaman
kadının ufacık çocukları var daha..annesini yıllar evvel kaybetti babası alkolik zaten ayrıca evlendi...allahtan eşinin tarafı iyi insanlar...ama ben düşündükçe kötü oluyrm..zavalli çocuklar bu yaşta ya annesiz kalsa ne kadar aci...

Back
X