gitmelimiyim??

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
arkadaslar esim her zamanki gibi bu senede senelik iznimizde memlekete ailesinin yanina gidecek.4 senelik evliligimde ilk sene hamile oldugum icin gidemedim.3 sene 15 gunlugune gittim.bu senede 15 gun kalacak fakat ben cok sikiliyorum.dogru duzgun ne oturabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun surekli bulasik yika.bide kayin valide Allah icin guzel yemek yapar gitmek de istiyorum ama cok bunaltiyo beni surekli alay ediyor dalga geciyor kiziyor rahat edemiyorum.ama simdi 3.5 yasinda kizimda var babasi giderse kizim onu ozler aglar ne yapmaliyim bilmiyorum.15 gun gecmek bilmiyor,gidersek 15 gunden once donmuyor esim.ordada cok ilgisiz konusmaz etmez sikintidan patliyorum.kayinvalide surekli is yapar bende yatip uyuyaman tv izleyemem rahat rahat laf edecek diye.ne yapmaliyim.

Bayramda torunlarını görmeye hakları var. Herşeyi bıraktım bu sebep tek başına yeter...

Önce 1 hafta kafa tatili yapın, sonra 1 hafta da gidip Kv çekersiniz.

esim yilda bir kez giddbiliyor o zamanda 15 gunden once donmuyor zaten uzak 10 saatlik yol.ama annesi pek sevmez beni iyi agirlar yedirir icirir ama surekli elestirir hakaret eder.ilk gittigim yil bana daha 3.gunum senin annen sana bisey ogretememis yemek yapmayi bilmedigim icin soyluyor bunu anca ise gidip gelmissin dedi.giydigime karisir durusuma karisir bu arada hersey ayip .ayip olmayan bisey yokk.

Dün akşam itibari ile bir sürü babanne torun dede torun ayrıldı ölümle.
15 günde kimseye bir şey olmaz. Gidin gösterin.

summer cok haklisin ulkemiz zor gunlerden geciyor patlatilan bombalar ,olen sehitlerimiz Allah yardimcimiz olsun.ise bile gitmeye korkuyorum bomba patlatilirmi diye.

Yılda bir kez gidebiliyorsa eşinizden süreyi kısaltmasını bekleyemezsiniz.
Hiç gitmeseniz olmaz.
1 hafta durup sağlam bahaneye kaçabilirseniz kaçın, kaçamazsanız eşinizle gidin eşinizle dönün.

Ama gitmeden de konuşun, orası yabancı sizin için, rahat ettirsin sizi.

gitmesem zorla goturmez zaten sadece cocuguda gotureyim diyor sen gelmiyorsun madem diyor ben de kizimi gondermek istemiyorum.gondermemde zaten.

Kv geçimsiz biri anlaşılan. Eşiniz size tavır falan yapmıyorsa gitmeyin. Ama çocuğunuzun babaannesini dedesini görmeside iyi olurdu.

eşiniz sizin gitmenizi istemiyormu yada gitseniz memnun olmazmı
güzelce konuşsanız oda biraz destek olsun orda size ve gidin bence

Çocuğun küçükmüş bunu gitmeme bahanesi olarak kullanamaz mısın? Eşin gitsin.
Ağlatmazsın aklına geldikçe eğlersin bi şekilde nolucak 3 yaşında yatıp kalkıp babam da babam diyiceğini sanmıyorum. Birlikte kahvaltılar, çizgi filmler, oyunlar, gezmeler.. Mis gibi de geçer tatiliniz başbaşa.

Size bir sey diyemem ama senede bir kereymis, çocuğunuz babannesini dedesini gormeli, onlar da ozler.
Siz gecinemiyor olabilirsiniz ama cocugunuzun bu sevgiyi tatmasini engellememelisiniz.

esim yilda bir kez giddbiliyor o zamanda 15 gunden once donmuyor zaten uzak 10 saatlik yol.ama annesi pek sevmez beni iyi agirlar yedirir icirir ama surekli elestirir hakaret eder.ilk gittigim yil bana daha 3.gunum senin annen sana bisey ogretememis yemek yapmayi bilmedigim icin soyluyor bunu anca ise gidip gelmissin dedi.giydigime karisir durusuma karisir bu arada hersey ayip .ayip olmayan bisey yokk.

Siz güzellikle cevap veremiyor musunuz ?
Artık evli çocuk annesi olarak ağırlığınız koyun. Çalışmasak bir dert çalışsak bir dert
Kendinize laf söylettirmeyin, dokundurarak hem annenize hem kendinize laf söylettirmeyin

Back
X