• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmelimiyim ?

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
sevgili kk uyeleri gecenki konumu bilenler biliyo kocam evet kocam beni aldatti yatip kalkmasada msjlasti ve ogrendim vs vs ayriliyoduk dilekce vermye gittim esim yalvardi yemnler etti ve ben yeni dondum eve ama onada hic bisey eskisi gibi olmicagni soyledim sana guvenim sevgim yok dedim soz duzelticem su bu. suan konusuyoruz kv gorumcem herkez arkamda tabiki bugun kv ye gidelim dedik ama o kiz uste oturuyor msjlastig kiz ve kiz bosanmis ana sinifina giden kizi var neyse simdi biz oraya gitcez ama aklimda huzun var dayanabilrmiyim oraya gitmeye diyorum ama gitmezsemde korkuyo utaniyo diye kendini hakli cikarisa diyede dusunuyorum ne olursa olsun artik evimdeyim ve kimseyede laf soyletmem sadece sorum su ki sizce gitmelimiyim ?

Yani o kız orada oturuyorsa sıkıntı illaki karşılaşmalar olacak sen değil de eşin gitmese iyi olur yada kv taşınma imkanı yokmu taşınsa çok iyi olur

Guveniniz yok sevginiz yok eve geri dondunuz. Esiniz bunlarin hepsini tamir edecek.

Ben olsam ( geri donmemde) adim atmam. Baskalari ne der diye hareket etmeyin. Kim ne derse desin. Madem dondunuz size olanlari hatirlatacak seylerden kacinin.

Evine dönmeseydin de görseydin kayinvalide arkanda mı değil mi?Ayrıca kadının inatla evlenip ayrılmış olmasını söyleme amacın ne hmmm eşini yoldan çıkarmış demek ki affetmek de haklı kadın mı diyelim?

Eşiniz alttan aldıkça siz sorun çıkaracaksınız bu konuyla ilgili haklı olarak asla unutamayacaksınız.Eşiniz de eh be yeter diyecek bi gün öyle affedip döndüğünüzde kalacaksınız.Bi kez affeden hep affeder bu süreç böyle devam edecek.Elin kadınlarına yok evlenip ayrılmış yok şu bu diyene kadar sadece kendinize ve sadakatsiz kocanıza bakın

hayatta af etmezdim üstelik suc bekar kadında değil evli olan kocanda
cok ama cok yiprandim ailem arkamda onlarla kaldim hamileyim ve kizimvar. Ama dayanamadim artik kalmaya daraldim bunaldim aglamaktan artik surekli tansiyonum dusuyodu neler nelr yemn etti birdaha asla olmucak diye hah inandinmi diyenler olabilir ama bazen elin kolun baglaniyo

Evine dönmeseydin de görseydin kayinvalide arkanda mı değil mi?Ayrıca kadının inatla evlenip ayrılmış olmasını söyleme amacın ne hmmm eşini yoldan çıkarmış demek ki affetmek de haklı kadın mı diyelim?

Eşiniz alttan aldıkça siz sorun çıkaracaksınız bu konuyla ilgili haklı olarak asla unutamayacaksınız.Eşiniz de eh be yeter diyecek bi gün öyle affedip döndüğünüzde kalacaksınız.Bi kez affeden hep affeder bu süreç böyle devam edecek.Elin kadınlarına yok evlenip ayrılmış yok şu bu diyene kadar sadece kendinize ve sadakatsiz kocanıza bakın
1. ben dilekce vermeye gorumcemle gittim inanmak size kalmis kv bir kere yikma yuvani ben oglum hakli diyemem kayiramam diyecek yuzum yok dedi baska da bisey demedi ve bosanms dememdeki amac kotu dgil niye surekli sorun oluyo anlamiyorm

Gitmemeliydin o eve. Devami gelir esinin yaptiklarinin.umulur ki duzellsin.ama duzelmez bu tipler. Ayrilmak icin illaha yatakta yakalamak istiyorsan o baska.

Ben olsam bir araya gelmezdim.
Kaldırmazdı bünyem.

Fakat madem böyle birşeyi kabul ettiniz, kayınvalideniz ile aynı binada yaşıyorsa yapacak birşey yok.
Hiç mi gitmeyeceksiniz kayınvalidenize? Öyle düşünün.
Bir günlük mesele değil bu sonuçta, ne kayınvalideniz ordan taşınacak ne de mesajlaştığı kişi.
Buna göre davranmanızda fayda var.

bu konuları gördükçe evlilikten nefret edıyorum adam gıbı evine bağlı olmayacaklarsa evlenmesinler allahım ya

Siz bosandiginiz anda kim bilir kv gorumce o kadini esinize ayarlarlar. Cokta guvenmeyin kv gorumceye. Kusura bakmayin ama bosanma dileckesini neden gorumceyle beraber verdiniz?

Back
X