- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi meryemim40
Her ne sebebple gidiyorsan artık (sorun gezmeye lafım mı şimdi.)gezmeye gittigmi kim soyledi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ne sebebple gidiyorsan artık (sorun gezmeye lafım mı şimdi.)gezmeye gittigmi kim soyledi ?
cok sagolun yorumun icin bende oyle dusunuyorum ama isteMadem barıştın,git tabi.O çekinsin sen niye çekiniyorsun.
Terbiyesizliği yapan o.
Evine dönmeseydin de görseydin kayinvalide arkanda mı değil mi?Ayrıca kadının inatla evlenip ayrılmış olmasını söyleme amacın ne hmmm eşini yoldan çıkarmış demek ki affetmek de haklı kadın mı diyelim?
Eşiniz alttan aldıkça siz sorun çıkaracaksınız bu konuyla ilgili haklı olarak asla unutamayacaksınız.Eşiniz de eh be yeter diyecek bi gün öyle affedip döndüğünüzde kalacaksınız.Bi kez affeden hep affeder bu süreç böyle devam edecek.Elin kadınlarına yok evlenip ayrılmış yok şu bu diyene kadar sadece kendinize ve sadakatsiz kocanıza bakın
evetHer ne sebebple gidiyorsan artık (sorun gezmeye lafım mı şimdi.)
esime sert bi dille soyledim isten donerken bile ne yapiosnz diye bile ugramicaksim ha ara sor ama asla bensiz gitmiceksin dedim tamam dedi yapamazda cunku bu sefer inaniyorum ama ona soylemiyorum tabiki nisanligimz ve evlligimz nisandan onceki yil 4 senedir beraberiz ve asla duymadim alkolunu duydk biliyodm sadece alkolu vardi ama hamileyim suan iste yapti ne gerekceyle artik serefi bilir
tabiki demez biliyorum evet baska carem yoktu orda da o kadar sorun vardiki kalamazdim onlarda beni gondermez tabi son bi sans kizim bebegim icin dondumi2,5 senelik evliyim ilk defa böyle oldu demişsiniz, ilk defa oldu ne demek anlayamadım? Kaç defa olması gerekirdi boşanmanız için. Yapmayın Allah aşkına kendinizi kandırmayın eşiniz alkolden dolayı hata yaptı ama kadının telefon numarası zaten bütün erkeklerde var öyle mi? Ailenizin arkanızda olduğunu söylüyorsunuz ama başka çarem olsaydı gelmezdim diyorsunuz kendinizle çok fazla çelişmiyor musunuz? 15 yıllık evlilim bugün sizin yaşadığınızı yaşamış olsam (Allah kimseye yaşatmasın orası ayrı tabii) 15 yıldır ilk defa oldu diye affetmetmem mümkün değil ve eminim ki ben yapsam eşimde karım beni 15 yıldır ilk kez aldatıyor affedeyim gitsin demez.
İyi o zaman tak kocanı koluna yap gövde gösterini.
rezil olan ben degilim canim kv utandigimdan degil gitmek istemiyorum zorlada kimse goturemez zaten gider pasalar gibide oturrum ben ne rezillik cikardim ki bana bunu yapan ahlaksizlardan hesap sorma gayette hakkimdiee ne oldu hani her sabah boşanma davası açıyordun..
yazınca kızıyordun birde..
dedim sana çıkardığın rezillikle kaldın kv bile gidemiyorsun şimdi..
rezil olan ben degilim canim kv utandigimdan degil gitmek istemiyorum zorlada kimse goturemez zaten gider pasalar gibide oturrum ben ne rezillik cikardim ki bana bunu yapan ahlaksizlardan hesap sorma gayette hakkimdi
bi sebebi var gitmemin sadece eve dondum govde gosterisine ihtiyacim yok sadece soyluyorum evet yenir yutulur bisey degil her sny aklimda ama iste dondum herkezle konusan bi kadin yuzunden korktu utaniyo mu dedrteym ne korkum ne utancm var allah kimseye de boyle dert vermesnİyi o zaman tak kocanı koluna yap gövde gösterini.
Sen kadına takmışsın farkında mısın?
Hadi affettin oturdun evinde.Allah aşkına yani daha bütün olaylar tazeyken şart mı kayınvalidene gitmen.Bu kadar mı olayları hiç bir şey olmamış gibi,herşey süt limanmış gibi olurunda devam ettiriyorsun.Yahu insan kocası sözler verdi diye hemen herşeyi olduğu gibi devam ettirmez ki.Aynı masaya zor otururum bırak birlikte hem de kadının olduğu karşılaşma riski 100 de binbeşyüz olan yere gitmeye.
hi hi kina yakiyoruz gelseneAy bu kocana sahip çıksaydın diyen üst komşu konusu mu?
Affettin mi?![]()