• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmelimiyim ?

Senin esin sen ogrendiginde umursamamisti, sen "dul" kadina mesaj atmistin, kv gidip rezillik cikarmisti falan dimi. Ne imaji vermek icin gidiceksin? Illaki karsilasicaksin ya da kadin senin orda oldugunu bilecek. Bak kocam yine bana dondu mesaji mi olacak bu sefer.
Affetmene birsey diyemem senin tercihin ama ben olsam hayatta gitmezdim.

acaba siz kayınvalidenizin ya da annenizin komşusuyla mesajlaşıp eşinizi aldatsaydınız,
eşiniz 2.5 yıllık evliyiz ilk defa oldu
pişman oldu özür diledi
bidaha yapmaz söz verdi
onlar suçlu onlar utansın diyip sizi koluna takıp oraya gitmeye devam edebilir miydi?
ikinizin de aileleri bu ihaneti biliyorken karımdır affettim diyebilir miydi?
ve aileleriniz de affetti gitti diyip konuyu kapatabilir miymi?
tabiki hayir

bi sebebi var gitmemin sadece eve dondum govde gosterisine ihtiyacim yok sadece soyluyorum evet yenir yutulur bisey degil her sny aklimda ama iste dondum herkezle konusan bi kadin yuzunden korktu utaniyo mu dedrteym ne korkum ne utancm var allah kimseye de boyle dert vermesn
Ya sen hala olayın korktu utandı mı dedirteyimdesin.Yani gideceksin gövde gösterini yapacaksın heyyyt uleenn bakın ben kadından korkmadım göğsümü gere gere geliyorum utanmıyorum biz barıştık kocişimle ...
Ya güzelim allah aşkına hamilesin bırak bu işleri.Madem barıştın kendine evliliğine bi süre tanı kocan olacak adam bak bakalım napacak hangi sözü tutacak.Şart mı ya milletin ne dediği.Varsın utandı desinler varsın korktu desinler.Mesela ben olsam seni grsem olayları bilsem derim ki yuh ne zaman barıştınız herşeyi unuttunuzda buraya geliyorsunuz.Gitmenin böyle çok önemli bi sebebi varsa gitmelimiyim diye sorma o zaman.

ben de olsam boyle bir olayi gorup adam utansin be kadinin ne gunahi var iyikide gelmis millet utansin derdim

hi hi kina yakiyoruz gelsene :işsiz:
Aldattığını öğrendiğinde gidip fosur fosur uyuyan kocan da yaksın madem
Ergen gibi davranıyorsun cevapların da ergen gibi
İçin için o kadının karşısına çıkıp gövde gösterisi yapmak istiyorsun kabul etmesen de
Herkes gitme dese de %100 eminim gideceğine

sevgili kk uyeleri gecenki konumu bilenler biliyo kocam evet kocam beni aldatti yatip kalkmasada msjlasti ve ogrendim vs vs ayriliyoduk dilekce vermye gittim esim yalvardi yemnler etti ve ben yeni dondum eve ama onada hic bisey eskisi gibi olmicagni soyledim sana guvenim sevgim yok dedim soz duzelticem su bu. suan konusuyoruz kv gorumcem herkez arkamda tabiki bugun kv ye gidelim dedik ama o kiz uste oturuyor msjlastig kiz ve kiz bosanmis ana sinifina giden kizi var neyse simdi biz oraya gitcez ama aklimda huzun var dayanabilrmiyim oraya gitmeye diyorum ama gitmezsemde korkuyo utaniyo diye kendini hakli cikarisa diyede dusunuyorum ne olursa olsun artik evimdeyim ve kimseyede laf soyletmem sadece sorum su ki sizce gitmelimiyim ?
Bence direk boşanmalısın. Ama anladığım kadarıyla sen barışmayı düşünüyorsun. Unutma o kadın sürekli orada oturuyor olacak. Kocan onu sürekli görecek. Sen de onu sürekli göreceksin. Bir daha da asla kocana güvenemeyeceksin. İçin alıyorsa sen bilirsin.

Aldattığını öğrendiğinde gidip fosur fosur uyuyan kocan da yaksın madem
Ergen gibi davranıyorsun cevapların da ergen gibi
İçin için o kadının karşısına çıkıp gövde gösterisi yapmak istiyorsun kabul etmesen de
Herkes gitme dese de %100 eminim gideceğine
evet

Çok acımasızca yapılmış yorumlar. Bir çoğu da konu sahibini aşalayıcı gurur kırıcı.Kendinizi bu kadının yerine koyarak yazıyorsunuz ben şöyle yapardım ben böyle yapardım diye,ama bu durumu yaşayınca çok farklı oluyor. Hani tak diye de bitiremiyorsun. Dediğiniz gibi mide meselesi falan değil bu. Her kadın gururludur kolay hazmedilecek bir olay değil aldatılıp yeniden başlamak.Sadece bazı kadınların şartları uygundur tak deyip bitirmeye.

bence arkadaşlar çok üstüne gelmiş. evet burda suç karşı tarafta ki bayandan çok senin eşinde. ailen arkandaysa dönmemeliydin burda da haklılar. ama 1 çocuk 1 karnındaki bebekle boşanmak o çocukları babadan uzak tutmak zor. artık dönmüşsün. herşeyden önce ne olursa olsun bu kadar çabuk sünger çekme üstüne o kocanın burnunu bi sürt öyle özür diledi demekle olmaz. kv gitmeyiver ne olacak? o kadınla karşılaşıp laf dalaşına girip neden seviyeni düşüreceksin?

Canım eve döndüysen eski konuları açmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum. Kocanın arkadında dur ve o kadını görmemezlikten gelmelisin o yok uş gibi davran. Hep aklına gelirse ne kocanı affedebilirsin ne huzurun kalır. Madem eve döndğn her şeyi unut ve yoluna devam et.

"kocamdan beklemzdim hic halbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini"
Bu şekilde düşündüğünüz sürece ne desek boş.
Herkes biliyor gideceksiniz ve bak kocamın ipi elimde, sana kaptırmadım hah havası atacaksınız. :işsiz:

Yani karar sizin tabiki dönüp dönmemek
ama eşinizin tavrı rahatlığı bari biraz ayrı kalsaydınız hemen dönmeseydin ben olsam dicem ama ben asla dönmezdim her ne olursa olsun, biraz uzaklaşın bence kayınvaldenize falan da gitmeyin.

Back
X