• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmelimiyim ?

Valla hamile halinle sen sinir krizleri geçirirken totosunu dönüp uyuyan adam değil mi senin kocan... İyi affettirmis kendini neyse o başka konu.

Bu konuya gelirsek diyeceğim şu ki:

Kaynanana bi sure gitmeyiversen ölür müsün? Afedersin çok mu var ne var hem çocuklu hem hamile hem aldatılmış halinle hem de kadın ust katta olduğunu bilip sinirlerini bozacak halde gitmeseniz ölür müsünüz? Gitme ya, 1 sene gitme, 2 sene gitme. Kocanla evliliğini surdurmeye karar verdiysen tasinsin ailesi ordan o zaman gidersin evlerine.

Ailenin yanında duramadın
kocanın yanında dur madem ne diyim...
aslında kızmıyorum sana....haklısın bi yerde 2 çocuk var sonuçta ama ne bilim başka imkanların varken değerlendirseydin keşke

sevgili kk uyeleri gecenki konumu bilenler biliyo kocam evet kocam beni aldatti yatip kalkmasada msjlasti ve ogrendim vs vs ayriliyoduk dilekce vermye gittim esim yalvardi yemnler etti ve ben yeni dondum eve ama onada hic bisey eskisi gibi olmicagni soyledim sana guvenim sevgim yok dedim soz duzelticem su bu. suan konusuyoruz kv gorumcem herkez arkamda tabiki bugun kv ye gidelim dedik ama o kiz uste oturuyor msjlastig kiz ve kiz bosanmis ana sinifina giden kizi var neyse simdi biz oraya gitcez ama aklimda huzun var dayanabilrmiyim oraya gitmeye diyorum ama gitmezsemde korkuyo utaniyo diye kendini hakli cikarisa diyede dusunuyorum ne olursa olsun artik evimdeyim ve kimseyede laf soyletmem sadece sorum su ki sizce gitmelimiyim ?
Bir kere yapan ne kadar yeminler etsede bir daha yapar. Bence kesinlikle ayrilmalisin. Sizin için affetmek ,ayrılmaktan daha zordur kesinlikle bir şans daha vermemeliydiniz bence. Haa affetmissiniz artık o konu kapanmış ama daha herşey böyle tazeyken kv. Asla gitmeyin

İnat uğruna mi gidiyorsun?

Yani kendinle inat mi ediyorsun?

Gittiğimde aetik kafamdan atacağım problem olarak görmeyecegim mi diyorsun?

Belki de kendi kendini deniyorsundur artık o evin senin için bir korku sinir öfke olmasından çıkmasını istiyorsundur o zaman tabii ki git ama kendine hakim olarak git bence sonucunda hamilesin ve arti strese gerek yok bence.

Bir de hemen gitmene de gerek yok ki elalem şunu der bunu der diye de hiç düşünme yani kV görümce takıldığımı düşünecek gitmem lazım deme yukaridaki sebeplerden gitmek istiyorsan git ben oyle yapardım. ama yine de hemen gitmezdim.

Adam seni kafada aldatmış !
Mesajla yolunu yapmış .
Ten kısmına geçmeden öğrenmişsin .
Yalvarmış , yakarmış , tüm sülale arkandaymış sadece peh diyorum .
Bu gün durumlar öyle gerektirdiği için arkandalar .
Bilmiyorum ya bizde komşu akrabayla eş değer sayılır bu insanların içi nasıl almış :kusmuk:
Ailenin evine git . İmkanın varsa kendine ev aç . yoksa imkan ayarla .
Yarın kocam karıya kıza gidiyor diye konu açarsan şaşırmam . Hani uzun mesajlı vsli ilişkiyi yakalıyorsun sonuçta

Zaten suçlu dul(!) Komşu. . Eşinle barışa ama onum saçını başını yol.. zatem dul (!) Komşu sana iyi günde kötü günde diye söz verdi:işsiz:

Eski konunuza baktimda daha cok yeni acilmis.

Olaylar bu kadar tazeyken hicbir sey olmamais gibi gitmeyin bence.

Tamam affetmis olabilirsiniz bunu yargilamak bize dusmez ama biraz birakinda size unutturmaya calissinlar olayi.

Yani esiniz ve ailesi caba sarfetsin biraz

Tavrinizi koyun ben gelmiyorum o eve diye.

Esinizede gitmemesini soyleyin.

Eger sizi dinlemez giderse gidin acin davayi.

Ne yaparsam yapayim beni affeder havasi vermeyin.

Madem eskisi gibi olmayacak o halde neden dönüyorsun eve?
Düzeltmesine bir şans ver öyle dön bari.
Hiçbir kadın haketmez aldanmayı, fakat eşin yanılmıştır, kurban olmuştur.
Göğsünü gere gere git, Asıl senin değil de eşinin oraya gidememe yüzü olmalı.

Bu kadın boşanmayacak. Her kadın çok güçlü olamayabilir, bazısı çileyi sever, bazısı gururunu ezdirmez, gider arkasına bile dönüp bakmadan, birde aile ve yetiştirilme tarzı var, bu eve ancak kefenle dönersin diyen babalar var, elalemin ne dediğini önemseyen insanlar var, erkeğin elinin kiridir, olsun kocandır sen yine affet diyen ailelerde yetişen kadınlar var, kısacası var da var. O yüzden çok yüklenmemek lazım. Bi kere kültürümüze, toplumumuza yerleşmiş birşey bu, yıkabilen kadınlar az, çile çeken kadınlarımız çok.

Konu sahibi arkadaş eşini süründürseydin belki bir kaybetme korkusu yerleşirdi, fakat artık çok geç, bundan sonra elin üzerinde olsun, çünkü bu adam çok başını ağrıtacak gibi görünüyor.

Kadının yaptığı bir ayıp. .kocanın yaptığı iki ayıp. ... boşanmak kolay sanılıyor herkese karnında çocuk bide işsiz bir kadın için o yuzden bırak git diyemiyorum ama bu evlilik eskisi gibi olmuyor sürekli bir şüphe güvensizlik ....unuttum dediğin anda aklın pat diye hatirlatacak uzulecen eşine tepki gosterecen adam bundan bikacak vs..... iki ucu b...lu deynek kalmakda zor gitmekde .....

Elalemin kocalarinin pesinde koşan 'dul' etiketini yapıştırma pesindesin o kadina surekli.. Yakinda 'esimi kandırmış' demenden de korkuyorum..

Kaldırabilecekmisiniz bu saatten sonra ki yaşantınızı? anladığım kadarıyla yuva yıkMak istemeyenlerdensiniz . Ama eşinizin elinde her telefon görüşünüzde , eşiniz dışarıdayken , yolda yanyana yürürken eşiniz bir yere bakarken yada göz ucuyla bi kadına bakarken , annesine gittiği zaman hep içinizde acaba diyeceksiniz ve huzursuz olacaksınız . En önemlisi yastığa başınızı koyduğunuzda içinizde hep birşey eksik olacak çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bu adama güvenip çocuk doğuracaksnz. eşinizle şakalaşırken veya birlikte olurken aklınza acaba o kadını düşünüyor mu benimle bunları yaparken diye düşüneceksiniz . Bir daha yaparsa aynı hatayı inşallah umuyorum yapmaz kendinizi suçlayacak kendinize güveniniz kalmayacak ve aciz hissedeceksiniz ister istemez . Bunlari düşünmem diyorsanız Allah eşinizi ıslah etsin yuvanız huzur ve sadakat versin insallah

Oraya her gittiğinde ya da diğer zamanlarda bile, adam yazmasa kafasını kaldırıp bakmasa bile, acaba aklında o kadın mı var düşüncesi sizi kemirmeyecek mi? Acaba bu adam beni düzeni bozulmasın , çocuklarının bakıcısı, evinin aşçısı temizlikçisi gitmesin diye mi döndürdü düşüncesi kafanızda hep olmayacak mı?

Back
X