- 13 Temmuz 2018
- 301
- 359
- 33
- Konu Sahibi Sevgi perisi
-
Ya erkeklerden hoslansa sizle iliskiye giremezdo belki ne biliyim sadece izlemek hosuna gidiyodur uff ne diycegimi bilemedm ya ama cocugunuz var belki dedgim gibidir bu konuyu ona actinizmmiArkadaşlar,uzun süredir forumu misafir olarak takip ediyorum.Cesaret bulup bugün üyelik açıp yazmaya karar verdim.Nereden başlayacağımı ne kadarını anlatacağımı da bilemiyorum. Beni çok yadirgayan midesizlikle suçlayanlar olacak biliyorum ben de dışarıdan okusam öyle düşünürüm. Küçük bir yerde aşırı korumacı ve baskici bir ailede,babasiz, sürekli iş yaparak büyüdüm.Cok başarılı olduğum halde kendi ilçe dışında bir yerde üniversite okumama izin verilmedi. Bu şartlarda hiç sevgilim olmadı eş kişisiyle görücü usulü tanıştık bizim oralı, eğitimli,başka şehirde yaşayan biri. Görüşmeler zamanında da soguktu ama dindar bir çevresi var ondan yaklasmiyor diye düşündüm.Çok uzun görüşemedik de zaten.Evlendik yine soğuk,cimri,düzen takıntılı,cinsel yönü vasat bir eş. Evliliğin 5. ayında bilgisayarı karıştırırken eş cinsel sitelere falan girildiğini gördüm sordum bana biseksuel olduğunu itiraf etti ama meraktan girip sohbet ettigini,başka bir şey olmadıgini olamayacağını falan ağlamalar yalvarmalar.Nasil inandım neden orada bosanmadim her gun pisman oluyorum.bilmiyorum güvendim acıdım öz güvensizlik belki de. Yıllar böylece geçti 2 çocuğum var çok da sorgulamadım ara ara aklıma gelse de yok saydim.Şu an 8 yıllık gecenlerde google arama geçmişine baktım ayda 1 falan o tarz sohbet sitelerine girdiğini gördüm. Şimdi sorum bu adam bana hiç bir yönden iyi bir eş olmadı eskiye göre düzelme var ama ben bunu bile bile 2 çocuk yaptım.Sevdim gercekten de...Ama çocuklarına mükemmel baba onlarla oyun oynar her şeyin en iyisini almak ister.Ben şimdi kendimi sucluyorum "bile bile bu adamı çocuk yaptın şimdi boşanıp o baskıcı ailenle o küçük çevrede bu çocukları yetistireceksin" Başka türlüsüne ailem izin vermez bosaninca onların yanında kalmam gerekir. İnşallah anlaşılır yazabilmisimdir bana akıl verin arkadaşlar aklım tutuldu ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum.
Bazi yorelerde aileler evlenseniz bosansaniz bile baskici olabiliyorlar.bu baska buyerde yetismis birine acayip gelebilir ama gercek bu.Kac yasindasiniz on falan mi. Ailem izin vermez nedir yahu. Siz artik koca kadinsiniz. Iki cocugunuz var. Hayatınızla ilgili kararlarda hala aile izni alacaksanız o çocukları büyüyebilecek erişkinlikte ve yeterlikte değilsiniz demektir.
Eviniz kira mı? Yaşadığınız yere göre değişir ama eşiniz o evi size ve çocuklarınıza bırakırsa ASGARİ ücretle de geçinebilirsiniz aslında.Şu an işimde yok en fazla askeri ücretli bir iş bulabilirim
Eşcinselliğini evlenip çocuk yapıp mutasıp bir görüntü çizerek gizlemek bu uğurda birini kulanmak
Düşünüyorum da ben bu ülkede dindar bir çevrede eşcinsel olarak doğsam farklımı olurdum heralde buna mecbur malabilirdim
Eşinz hatalı evet ama!
Bazi yorelerde aileler evlenseniz bosansaniz bile baskici olabiliyorlar.bu baska buyerde yetismis birine acayip gelebilir ama gercek bu.
Her şekilde kendi tercihini yaşayamıyor bana kalırsaAdam eşcinsel değil, biseksüel. İki tarafa da ilgi duyuyor yani. Aldatmaya kılıf veriyor bence hepsi bu. Kadın da bunu kabul ediyor/etmiş.
Bende size katiliyorum ve siizn gibi yasiyorum ama herkes ayni karakterde olmayabilir.Kimisinde asilik hic yoktur karsi gelemez insalarida anlamak lazimO bahsettiginiz yörelerde doğmuş bir kadınım. Kabullenilmiş çaresizlik diye bir kavram duydunuz mu? Hiç karşı çıkmak için çaba göstermeden, baş kaldırmadan, ben kendi hayatımı kurarım demeden ailem izin vermez deyip işin içinden çıkmak kabullenilmiş, öğrenilmiş çaresizliktir. Buna karşı koyamayan bence çocuk yetiştirecek olgunlukta da değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?