- Konu Sahibi seyrantepe
kızlar lütfen bana yardım edin, daha önce konularımı okuyanlar azçok bilirler, kayınvalidemlerle problemliydik. şimdi aynı binada oturmamıza rağmen birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. bana şerefsiz dedi...benden kaçyaş küçük kızkardeşi de bağırıp çağırdı ağzına ne gelirse söyledi... hemde hiç haketmediğim bi şekilde. ağzımı açıp karşılarında tek kelime etmedim.o kadar zoruma gitti ki eşime ne ölüme gelsin ne ölümüne giderim dedim. eşim hesap sormaya indiğinde böyle bişeyi nasıl dersin die hiç bişey dememiş. fakat hangi akrabasıyla konussam öyle bişey demedim diye yemin ediyomuş. namazında insan birde... nefret ediyorum, bari inkar etme. tüm ailesi şuan kayınvalidem sayesinde bana cephe almış durumdalar. hiçbiri konusmuyo. burada tek başımayım ailem çok uzakta, şimdi 2 hafta sonra eşimin kardeşinin düğünü var. eşime gitmeyeceğim diyorum oğlumla birlikte siz gidersiniz diyorum ama o baskı yapıyo. o kadar lafı yedikten sonra hiçbişey yokmuş gibi gitmek istemiyorum. akıl verin ne yapıyım ben şimdi.