gitmemeliyim...

seyrantepe

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
210
1
316
Diğer
kızlar lütfen bana yardım edin, daha önce konularımı okuyanlar azçok bilirler, kayınvalidemlerle problemliydik. şimdi aynı binada oturmamıza rağmen birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. bana şerefsiz dedi...benden kaçyaş küçük kızkardeşi de bağırıp çağırdı ağzına ne gelirse söyledi... hemde hiç haketmediğim bi şekilde. ağzımı açıp karşılarında tek kelime etmedim.o kadar zoruma gitti ki eşime ne ölüme gelsin ne ölümüne giderim dedim. eşim hesap sormaya indiğinde böyle bişeyi nasıl dersin die hiç bişey dememiş. fakat hangi akrabasıyla konussam öyle bişey demedim diye yemin ediyomuş. namazında insan birde... nefret ediyorum, bari inkar etme. tüm ailesi şuan kayınvalidem sayesinde bana cephe almış durumdalar. hiçbiri konusmuyo. burada tek başımayım ailem çok uzakta, şimdi 2 hafta sonra eşimin kardeşinin düğünü var. eşime gitmeyeceğim diyorum oğlumla birlikte siz gidersiniz diyorum ama o baskı yapıyo. o kadar lafı yedikten sonra hiçbişey yokmuş gibi gitmek istemiyorum. akıl verin ne yapıyım ben şimdi.

offf çok zor bir durum bence düğüne gitmelisiniz.kaynınızla sorununuz yoksa tabi..en azından başınıza kakmazlar yarın öbürgün düğüne bile gelmedi demesinler koz vermeyimn düğünde kimsyede belli etmeyin..gidin ne düşüyorsa size öyle davranın o gün.boşverinn

Kaynananızın size karşı sarfettiği sözü tasvip etmiyorum lakin kaynınızın hiçbir suçu günahı yok, bırakın büyüklük sizde kalsın ve gidin.. Hem eşinizle de aranız açılmaz hem de büyüklük sizde kalır. Kaynananız da Allahınsan bulur merak etmeyin..

Bu kaynanalar hem söyler hem inkar eder en cehennemlik olanlar bu tipler sen git ama konuşma

kaynımla problemim yoktu hala da yok aslında ama annesinin yüzünden o da cephe aldı. eltim olacak olan kızlada iyiyken,kayınvalidem yüzünden birden o da sırt çevirdi,face den de sildi,sanırım kayınvalidemle iyi olmak için... onlara hiç bişey yapmamışken, beni görmemezlikten geliyorlar. içime dokunuyo. gitmek istemiyorum.ama olan eşime olacak arada kalacak.

kaynınızın annesini tutması doğal, anlaşılan o da dolduruşa gelmiş ama hiç üzülmeyin rabbim er ya da geç herkese hakikatı gösterir.. siz o düğüne gidin işler daha da ciddileşmeden yoksa ellerine koz vermiş olursunuz benden söylemesi =))

bencede düğüne gidin siz utandırın onları hep onlarmı rol yapacak siz yapın birde...hiçbirlşey olmamış gibi salının etrafta..sonrada görüşmeyin zaten görüşcek bir pozisyon kalmamış ortada..k.valideniz herkesi size karşı cephe aldırıyor belli..

canım malesef ki aynı durumdayız benim kaynımda evleniyor ve ben gitmek istemiyorum :50: ama eşim dün kardeşimin düğününede gitmicekmiyim dedi halbu ki 2 gün önce şeytan görsün yüzlerini demişti bence canım sende bu sözleri duymak istemiyorsan git ama onlarla konuşma ben gitsemde yüzlerine bakmıcam çünkü verdiği 3 kuruş parayı verip evime dönecem bence git sonra eş dediğin insan bile seni suçlu çıkartıyor :36:

akrabalarından herkes sorun yaşadığımızı biliyor. hatta konustuğum herkes söylüyor sana laf ettirmiyoruz... ne istiyolar senden anlamış değiliz diyorlar... yani gitmesem kimse yadırgamaz aslında.

Kayınvalidenizle sorununuzun olmadığını bilmeyen var mı? Siz düğündeyken akrabaların ve eşinizin ailesinin çirkin bakışları, belki de hoş olmayan sözleri sizi daha da üzecek.
Ben herkes gibi düğüne gidin diyemeyeceğim. Siz kendinizden eminseniz eşinizin ailesinin ne düşündüğü sizin için çok mu önemli? Sinir bozukluğu, üzüntü olmaması için gitmeyin diyorum.

bencede gitmemelisin ama birde şöyşe düşün sen gitmediğin zaman eşin yarım kalcak orda.. bence süslen püslen direk salona git otur misafir gibi ordanda çık gel

kız git git süslen püslen otur kimseyle konuşma hoşgeldin etme bırak havalı desinler hiçbirşeyde takma eşinle dans et asla yüzünü o tarafa cevirme asla.öpme bile görümceni.

Benim kayınvalidemde kimse yokken bana aklına geleni söyler beddua bile eder sonrada ben ona kızmışım gibi herşeyin üzerine bire bin ekler anlatır eşimin tarafındakilerde beni hep yanlış tanırlar kötü bilirler en zoruma gidende kayınbabamın benim yüzüme bakmadan konuşması heran bana kızacakmış gibi gergin ve sinirli olması yazık beni yanlış tanıyor bilseki eşi ne yalancı ne kötü kalpli
konu sahibi arkadaşım kendi sorunumuda araya kattım ama bende senin gibiyim seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
ben senin yerinde olsam istemeye istemeye girderdim çünkü gitmezsen kayınvaliden haklı gözükücek ve bide eşin orda sıkılıcak zorda kalıcak
gittiğin zaman sana ters davranmalarından korkuyorsan onuda takma o şekilde davranırlarsa oda onların terbiyesizliği olur
ama kayınvaliden diğerlerine kendisi ezilen seni ezen imajı vermek için sana orda çok iyi davranırki herkese bakın ben ne iyi kayınvalideyim o kötü gelin demek için

haklısınız ama o kadar kararsızım ki...yüzlerini görmek istemiyorum. sürekli alttan almaktan hiçbişey olmamış gibi davranmaktan yoruldum artık. ben o düğüne gidersem yine onlar haklı olduğu için gittiğimi düşüneceklerinden eminim...

aslında sende haklısın gitsen haksızsın diye gittin zannedecekler gitmseden kötüsün diyecekler offff diyorum böyle kötü çekemez kayınvalidelerden nefret ediyorum en iyisi eşinize sorun o ne derse öyle yapın en azından aldığınız karadan ötürü içiniz rahat olur

gitme bence orada cehennem azabı gıbı keyifsiz sıkıntılı bır 3 4 saat geçirmektense ben olsam gitmem kım ne derse desin zaten köprüleri atmışsınız karşılıklı olarak.kımsede senı gördüğüne memnun olmaz zaten.kocanda baskı yapmasın bu ne canım

Esinin hatiri icin gitmen lazim sanki.

Hem gitmezsen onlara bir koz vermis olursun. İyice buyutur olayi sevgili k.validen. Hatta esini bile doldurur.

Gidersin ama muhattap olmazsin. Gorev gibi dusun. İsyerinde istemedigimiz isleri yapmiyor muyuz? Oyle dusun canim.

Su k.validelerin sorununu bir turlu anlayamadim. Dertleri ne ki acaba?

esinizi mahcup etmemek adina gitmelisiniz bence, kayinvalidenizle ayri masalarda oturursaniz sorun cikmaz diye tahmin ediyorum. gerci sizin o tavirli hallerinizi gorenler hemen sizde bir suc arayacaklardir. bunu da dusunmek lazim

bence siz o düğüne gidin eşinizle yanyana ele ele oturup karşıdan düğünü seyredin ama yüzünüzde çogunlukla eşinize dönük sürekli gülümseyen ve muhabbet eden ifade olsun. takı zamanıda kalkıp usulen takınızı takıp yerinize oturursunuz. bence o düğünü kendi özel gününüz niyetine görün dans edin gülümseyerek mutlu bir ifadeyle oyun oynayın falan ama sadece eşinizle...gören herkeste sizin her şeye rağmen ne kadar mutlu ve sarsılmaz birlikteliğinizi görüp hasetlensinler....

ben kayınvalidemlerle ilişkileri kopan biri olarak diyorumki... madem eşiniz istiyor, kaynınızlada bir sorunununz yoksa gidin, ama ordada konusmayın o incindiginiz insanlarla.. ayrıca gidinki kıskanclıklarından çatlasınlar... şahsen kaynım evlense şehirdışı bir yolculuk olucak ama eşim isterse bende giderim, ordada muhatap olmam ne kaynana, kayınpeder ve görümcelerle..onların dışında herkesle muhabbet ederim.. bide gayet mutlu görünmeye çalışırım, malum surat asık görülmektense çooookkk mutlu görünmek her zaman seni çekemeyenlere en büyük ceza dırr :52:

Back
X