- 14 Nisan 2016
- 2.698
- 1.137
- 133
arkadaslar sizi dinledim veeee bu aksam gidiyorum el öpmeye..yeni nişanlıyım..
nişanlımla en başından beri her 2 aileyi de karıştırmama dururmumuz vardı , karıştırmadık çok şükürde onlarda sağolsun ısrar etmediler. bohça falanda istemedim. görumcem 1 kere sordu söz alışverişi yapalım diye ben istemedim nişanlmla halletmek istedim fln filan..
sadece nişanlmn annesi hayatbene söyle ne bilezik istiyosa begensin onu alalım demiş bzde nişanlmla gittik begendik 1 bilezik ve yüzükleri sağolsun :) beni de arayıp sorabilirdi kızım ne istiyorsun diye ama nişanlmdan hbr saldı :) sorun etmedim nişanlmla ii olayımda ben. .
kv öncesinde nişan arifesinde hiç annemi beni aramadı dünür,kızım vs bişiy lazımmı diye.. hadi beni geçtim bişiye karıştırmadım diye olabilir ama annemi araması gerekmez miydi ? beni de nişan arifesinde görumcem aradı bşy lazım mı diye ? kahve makınesıne getırelım nişan gunu fln dedi (kız isteme,söz ve nişan bi arada oldu) olur dedim .
kv annemn numarasınıda bilmez . hatta benmde bilmiyordu nişandan 1 gun sonra ben aradım (ayagını böcek ısırmış geçmiş olsun demek için) öyle öğrendi.
görumcem dengesiz biri (bir kaç gereksiz boş seyler oldu) ama iyi kız yani pek samimiyetım yok toplumda bir araya geldiğimzde kuzumlar havada uçusur sohbet ortam kahkası hpsi bu.. sonra birbirimizi arayıp sormayız :) işime de geliyo açıkçası..
olayları böyle anlattım açıkça belli olsun diye..
ben bayramda memlekete gideceğim. Cuma aksamndan istda yokum yani. . Acaba bayram öncesi kv gidip bayramlaşsam mı yoksa memleketteyken bayram sabahı arasam bayramnı mı kutlasam. Bilemedim size sormak istedim ?
bayramda da ararım ...
daha ne yapayım yahu