Gitmeyen 5 kilo

08.02.2016
Bu gün kendime izin verdim ve normalden biraz fazla yedim. Yarın yine kaldığım yerden devam edicem gelicek haftaya 56yı görürüm umarım:KK72:

Selamlarr öncelikle motivene hayran kaldim cnm:KK52:süpersin ya hemende kilolar gitmiş :KK55: takipte olcam seni bnde kilo vermek istiyorum maleseff:KK47: boyum 158kilo 63.5 her pazar kilo bildirmi yaparim hadi bakalim hayirlisi gözüm üstünde:KK48: umarim böyle devam edersin

Selamlarr öncelikle motivene hayran kaldim cnm:KK52:süpersin ya hemende kilolar gitmiş :KK55: takipte olcam seni bnde kilo vermek istiyorum maleseff:KK47: boyum 158kilo 63.5 her pazar kilo bildirmi yaparim hadi bakalim hayirlisi gözüm üstünde:KK48: umarim böyle devam edersin
Merhabaa:KK54: çok teşekkür ederim canım:KK23: ilk haftalar çok kolaydı şimdi zorlanıyorum :KK17:
bana katılırsan çok mutlu olurum hadi bekliyorum bildirimini:KK49::KK49:

Merhabaa:KK54: çok teşekkür ederim canım:KK23: ilk haftalar çok kolaydı şimdi zorlanıyorum :KK17:
bana katılırsan çok mutlu olurum hadi bekliyorum bildirimini:KK49::KK49:
Olsun cnm cefa çekilmeden sefa çekilmezmiş bnde çok zorlaniyorum ama yapacak bişey yok bnde menümü paylaşayim

sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta omlet
Oğlen3 kaşik bulgur pilavi 1 tabak patates yemeği
ara 1 tane cıss yedim ama olsun çoktandir yememişdim ödül günüme sayiyorum

akşam 1/2 lahmacun bol salata 1 bardak ayran
1,5 litre su bugun egzersiz yapamadim regl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah

Olsun cnm cefa çekilmeden sefa çekilmezmiş bnde çok zorlaniyorum ama yapacak bişey yok bnde menümü paylaşayim

sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta omlet
Oğlen3 kaşik bulgur pilavi 1 tabak patates yemeği
ara 1 tane cıss yedim ama olsun çoktandir yememişdim ödül günüme sayiyorum

akşam 1/2 lahmacun bol salata 1 bardak ayran
1,5 litre su bugun egzersiz yapamadim regl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah
Sıkı bir kahvaltının şart olduğunu düşünüyorum. Kahvaltıda biraz az yemişsin benceo_O 1,5 litre su çok iyi ben de çoğaltmaya çalışıyorum:oops: Sağlıklı zayıflamak için kardio şart canım:KK28::KK28:

Diyetimin bitmesine 2 hafta kaldı ve ben kilo vermediğim yetmez gibi bir de almışım yeniden:KK43: Daha çok dikkat etmeliyim. Makarna,sphagetti, börek ve diğer yağlı yemekler, gazoz, her türlü abur cubur ve çikolata yasak! 14 günde 3,5 kilo vermeliyim. Yapabilirim:cool:

18.02.2016
kahvaltı-bir dilim kek peynir ekmek
öğlen- bir tabak pilav, mercimek çorbası
akşam- bir bardak çay
kilomu daha iyi takip etmek için haftada 2 kez tartılsam daha iyi olur sanırım:KK58:

Back
X