• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeyen 5 kilo

08.02.2016
Bu gün kendime izin verdim ve normalden biraz fazla yedim. Yarın yine kaldığım yerden devam edicem gelicek haftaya 56yı görürüm umarım:KK72:

09.02.2016
kahvaltı-çay peynir yağ ekmek
öğlen-tavuklu pilav, gözleme
akşam-çay, 2 tane ceviz

Selamlarr öncelikle motivene hayran kaldim cnm:KK52:süpersin ya hemende kilolar gitmiş :KK55: takipte olcam seni bnde kilo vermek istiyorum maleseff:KK47: boyum 158kilo 63.5 her pazar kilo bildirmi yaparim hadi bakalim hayirlisi gözüm üstünde:KK48: umarim böyle devam edersin

Selamlarr öncelikle motivene hayran kaldim cnm:KK52:süpersin ya hemende kilolar gitmiş :KK55: takipte olcam seni bnde kilo vermek istiyorum maleseff:KK47: boyum 158kilo 63.5 her pazar kilo bildirmi yaparim hadi bakalim hayirlisi gözüm üstünde:KK48: umarim böyle devam edersin
Merhabaa:KK54: çok teşekkür ederim canım:KK23: ilk haftalar çok kolaydı şimdi zorlanıyorum :KK17:
bana katılırsan çok mutlu olurum hadi bekliyorum bildirimini:KK49::KK49:

10.02.2016
kahvaltı- börek, peynir, ekmek, çay
öğlen- bir tabak makarna + yoğurt
akşam- hiç bir şey yemedim.

Merhabaa:KK54: çok teşekkür ederim canım:KK23: ilk haftalar çok kolaydı şimdi zorlanıyorum :KK17:
bana katılırsan çok mutlu olurum hadi bekliyorum bildirimini:KK49::KK49:
Olsun cnm cefa çekilmeden sefa çekilmezmiş bnde çok zorlaniyorum ama yapacak bişey yok bnde menümü paylaşayim

sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta omlet
Oğlen3 kaşik bulgur pilavi 1 tabak patates yemeği
ara 1 tane cıss yedim ama olsun çoktandir yememişdim ödül günüme sayiyorum

akşam 1/2 lahmacun bol salata 1 bardak ayran
1,5 litre su bugun egzersiz yapamadim regl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah

Tanişalim cnm melis adim yas20ankarada yaşiyorum bekarim sen

11.02.2016
kahvaltı-peynir ekmek çay börek
öğlen- 2 kase çorba, 2 tavuk budu
akşam- bir bardak çay

Olsun cnm cefa çekilmeden sefa çekilmezmiş bnde çok zorlaniyorum ama yapacak bişey yok bnde menümü paylaşayim

sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta omlet
Oğlen3 kaşik bulgur pilavi 1 tabak patates yemeği
ara 1 tane cıss yedim ama olsun çoktandir yememişdim ödül günüme sayiyorum

akşam 1/2 lahmacun bol salata 1 bardak ayran
1,5 litre su bugun egzersiz yapamadim regl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah
Sıkı bir kahvaltının şart olduğunu düşünüyorum. Kahvaltıda biraz az yemişsin benceo_O 1,5 litre su çok iyi ben de çoğaltmaya çalışıyorum:oops: Sağlıklı zayıflamak için kardio şart canım:KK28::KK28:

13.02.2016
kahvaltı-peynir ekmek yağ bir bardak çay
öğlen- bir tabak ramen, 2 sosis
akşam- 1 bardak çay

Diyetimin bitmesine 2 hafta kaldı ve ben kilo vermediğim yetmez gibi bir de almışım yeniden:KK43: Daha çok dikkat etmeliyim. Makarna,sphagetti, börek ve diğer yağlı yemekler, gazoz, her türlü abur cubur ve çikolata yasak! 14 günde 3,5 kilo vermeliyim. Yapabilirim:cool:

15.02.2016
kahvaltı- peynir ekmek çay
öğlen- salatalık, domates, marul
akşam- yeşil çay

17.02.2016
Bu gün öğlen yemeğini yiyemedğim için meyve atıştırdım. saat 6da çay ve iki dilim kek yedim.

18.02.2016
kahvaltı-bir dilim kek peynir ekmek
öğlen- bir tabak pilav, mercimek çorbası
akşam- bir bardak çay
kilomu daha iyi takip etmek için haftada 2 kez tartılsam daha iyi olur sanırım:KK58:

20.02.2016
öğlen yogurt + salata. yemekten önce 4 bardak su içtim. Akşam bir avuç cevizz yedim.

Back
X