Gitmeyen misafir

Doktor yatmam gerektiğini söyledi diyip odanıza geçip dinlenmek varken,neyin hizmeti bu ya?
1 ay yani koskoca 1 ay ve ne zaman gidecek belli değil,bu misafirlikten çıkmış artık.
Iş verin hanimefendiye azıcık ya. Kalksın bir zahmet yardim etsin. Abisiyle dalga geçerken diyemediniz mi sen birşeye elini sürmüyorsun ya,tabi ki abin yapacak diye.
Cidden kızıyorum size. 2 gün kalacak olsa amenna ama bu misafirlik değil.

Ben eşime rahat edemiyorum demiştim. Bir de düşünün doğum yapacağım yani evimde hamileliğimin son günlerini keyifli, eşimle beraber veya yalnız başıma geçirmek istiyorum. Ama yine ben suçlu oldum. Ve bana eşim dedi ki haksızsın senin yaptığını kimse yapmaz dedi. Yani ben kuruntu yapıyormuşum. Kardeşi ev bulana kadar bizde kalacakmış.Ne varmış rahat edemeyecek herkes rahat edermiş. Şu an sizin yazdıklarınızı görünce kafayı yiyorum o günler aklıma geliyor. Çok büyük kavga ettik bu konu yüzünden. Hatta boşanma eşiğine geldik. Ben rest çektim o da bana rest çekti. Ya ben hamileyim ve yaz hamileliği Ağustos ayı düşünün evde Atletle gezemiyorum. Bu normal mi sizce? Eşime göre normal çünkü sadece yatmaya geliyormuş kardeşi.

Herkes rahat mi edermiş? Kusura bakmasin siz iyi bile dayanmissiniz ben 3-4 gun katlanamiyorum istedigimi giyemiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum. Ozel denen bisey kalmiyo. Esinize okutun bu mesaji isterseniz. Hic kimse rahat edemez. Ben esimin erkek kardesiyle ayni evde yasiyayim diye evlenmedim sonucta. Hatta ayri bi konu açin herkes yazsın düşüncesini. Esinize okutun. Herkes rahat edermis kimmis o herkes ben gormedim.

Hani yazıyorlar ya, 3 günden fazla misafirlik olmaz, iş verim yapsın diye. Kaynım kendi yapardı mesela. Ben evden çıkardım bir bakarım ev derli toplu, süpürmüş falan. Ama ne olursa olsun bu gerçeği değiştirmiyor.
ben evde şortla iç çamaşırıma otururdum doğuma bir kaç günüm kalmış, terden su gibi oluyorum karnım burnumda. Gece bile dakika başı tuvalete gidiyorum idrar sıkışması oluyor son günler. Ama ben kötü oldum işte. Çok isterdim eşim sen haklısın desin ama yok anlamıyordu. Hep senin rahatını mı düşünücem dedi cümleye bakar mısınız? Eşimin kardeşi işten gelir gece bile olsa duşa girer ben giremezdim tek banyo olduğu İçin. Bir de insan aynı banyoyu kullanmaktan rahatsız oluyor. Ve klozet olduğu İçin banyoda tuvalete bile gidemiyordum. Banyodaki tuvaleti kullandığım İçin. Rezalet bir durum. Kimse de demiyor ki oğlum hamile kadının evinde 1 ay ne işin var diye. Lütfen oğlunuz kardeşiniz varsa uyarın burdaki bayanlara sesleniyorum.
Bu rahatsızlıklarını esine anlat annenlere git doguma kadar. Hatta dogumdan sonra da iyilesene kadar kal. Niye gidiyosun derse rahat edemiyorum terliyorum istedigimi giyemiyorum soyunup dökünüp oturamiyorum evde baska bi erkek varken de. Banyomdan huylanmaya basladim ben rahatsız olurum oyle seylerden de. O banyodayken tuvalete gidemiyorum tutamiyorum da de. Benim burda hic rahatim yok de. Yumusak sekilde soyle hatta bunlari. Madem kardeşin dusunemiyo, madem sen de git diyemiyosun, o zaman birak ben annemlere gideyim iyiliğimi düşün biraz de.

Bu rahatsızlıklarını esine anlat annenlere git doguma kadar. Hatta dogumdan sonra da iyilesene kadar kal. Niye gidiyosun derse rahat edemiyorum terliyorum istedigimi giyemiyorum soyunup dökünüp oturamiyorum evde baska bi erkek varken de. Banyomdan huylanmaya basladim ben rahatsız olurum oyle seylerden de. O banyodayken tuvalete gidemiyorum tutamiyorum da de. Benim burda hic rahatim yok de. Yumusak sekilde soyle hatta bunlari. Madem kardeşin dusunemiyo, madem sen de git diyemiyosun, o zaman birak ben annemlere gideyim iyiliğimi düşün biraz de.
Bunları dedim tabi ki ama gidecek falan dedi sonuç değişmedi. Bir kaç gün gelmedi doğum yapacağım gündem bir gün önce gece eve geldi. düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Gerçekten ya.

Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.
Kov. Açık açık kov. Benzerini kaynımla yaşadım, eşim bana o zaman senin ailen de gelmesin dedi. Bu kadar uzun süre yatılı kalacaklarsa evet onlar da gelmesin, kimseyi çekemem ben, ailemden biriyle aynı evde yaşayacaksam niye evlendim ayrı yuva kurdum dedim, sustu.
Ben kaynanama mesaj attım yatılı misafirlerim gelecek, evde yer yok, kaynıma söyle biraz da sizde kalsın artık dedim ve gitti. Şu an küsüz ama bana ne.

Git diyemiyorsanız bile ev işi istediğiniz de “ tatlım artık misafiri mi kaldı, sen bu evin üçüncü kişisi oldun, ben hamileyim, abin erkek haliyle yardım ediyor” diyebilseniz veya bunu da diyemediniz “ tatlım şunu yapar mısın? Bunu yapar mısın? diye diye ufaktan onu da iş bölümüne sokarsanız zaten orada kalmaz.
Herkes bedava otel gibi kalıp, iş yapmadan ders çalışmak ister.

Çaresini bulursanız bana da haber verin 😂😂😂 şaka bir yana çok sinir bozucu kendi görümcemden biliyorum ama abisinin evi tabiki misafir edeceğiz diyip kendimi yatıştırıyorum. Bizimki halıya yanlışlıkla çay döküp bana sesleniyo yenge halıya çay döktüm silsene diye. Küçük çocuk değil tembihleyesin

Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.
Canım öyle bir şey bekleme asla diyemezler diyemiyorlar çünkü. Dilleri bize uzun ama ailesine asla cevap bile veremiyorlar. Bende aynı şeylerden muzdaribim.

Yok ya. Eşimle konustum napıyım arada kalıyorum yapıyo. Git diyemiyomuş.

sizin demeniz lazim o zaman,
bakin simdiden onunu almazsaniz ozellikle cocuk dogduktan sonra evinize yerlesen yerlesene olur.
Esiniz git diyemez,
siz de kendinizi 21. yuzyilda genis ailesi ile yasayan kole bir kadincagiz olarak buluverirsiniz.

yahu direkt git diyemiyosanız bile davranışlarınızla suratınızla belli edin. tersleyin muhabbet etmeyin konuşmayın güler yüz göstermeyin. yatın dinlenin iş buyurun o ders çalışırken son ses müzik açın. sinir oluyorum böyle yüzsüz insanlara. bunlar nezaketten ne anlar aynı dili konuşacaksın sen de yüzsüz olacaksın anca öyle baş edilir

Ben anlamıyorum, buraya derdinizi yazıyorsunuz. İnsanlar da çareler bulmaya çalışıyorlar, önerilerde bulunuyorlar. Ama konu sahipleri hiçbir şey duymamış gibi onu yapamam, bunu yapamam diye sürekli bahaneler üretiyorlar. Madem hiçbir şey dinlemeyeceksiniz, şikayet etmeyin. Düşük tehlikeniz varmış, mutlaka yatın diyor herkes, konu sahibi bunu tamamen duymazlıktan geliyor. Bu kadar pasif olmayın Allah aşkına. Olacaksanız da sadece şikayet edeceğim ama bunu düzeltmek için hiçbir şey yapmak istemiyorum diye konunun altına ekleyin bir zahmet. Kimse boşuna yorulmasın.

Back
X