Gitmeyen misafir

Kesin dille belirtin demişler ama ilişkinizin devam etmesi için böyle bir tavır sizi daha da zora sokar. Sanırım hiç iletişime geçmeden, kendi kendinize söyleniyorsunuz. Ablacım sen artık misafir değilsin, bana da yardım ediver diyebilirsiniz. Evdeki olayları paylaşmayın, eşinizle en son yatak odasına geçtiğinizde konuşursunuz. Doktor randevusuna gelmesini istemiyorsanız söyleyebilirsiniz. Kızın yanında konuşursanız tüm sülaleye yayın yapmış olursunuz, ben yapmayacak kadar düşünceli ve zeki çok az insan tanıyorum.

Misafirliği bitmiş onun misafirlik 3 gün olur ondan sonra ev işine dahil olur, acımayın ev işinde yardımcı olmalı ki zaten sizde hamileymişsiniz kaç yaşında bu bencil görümce

çocuğu görümce ordayken yapmışsınız nedense o kısım eğlenceli geldi bana 😇🙂
Şaka bir yana hamileliği bahane edip bol boş iş kilitleyin. Yemeği o yapsın bulaşık işi onda olsun. Sürekli aşerin ama eşiniz yokken ondan isteyin. Daralır gider.

çocuğu görümce ordayken yapmışsınız nedense o kısım eğlenceli geldi bana 😇🙂
Şaka bir yana hamileliği bahane edip bol boş iş kilitleyin. Yemeği o yapsın bulaşık işi onda olsun. Sürekli aşerin ama eşiniz yokken ondan isteyin. Daralır gider.
Çocuk 3 aylık. Görümcem 1 'aydır bende. Hayır öyle olsaydı nolcaktı kız napım ayrı mı yatayım :)))

Butun yorumlari okudum soyleyeceklerimi zaten yazmislar.Hata sizde,insanlar hamile kalabilmek icin ne ugraslar veriyor da olmuyor bazen.Keske dememek icin bebeginize dikkat edin lütfen.

Hiç sevmem şöyle herşeyi anlatan ve uzun kalan misafir. Annesinin uyarması lazım kalınmaz o kadar diye.Eşe söyleyince zaten hepside seninde gelmesin o zaman diyor. Hamileliği bahane edip hiç bir iş yapmadan yatın bence yemeği yapar mısın, evi süpürür müsün ben kötüyüm gibi tekliflerde bulunun hıç dokunmayın bile yıldırma politikası :21: Annesi evinde herşeyi hazırlıyor sonuçta bütün yük ona kalınca kaçar

Çocuk 3 aylık. Görümcem 1 'aydır bende. Hayır öyle olsaydı nolcaktı kız napım ayrı mı yatayım :)))
Ban görümcen dört aydır orda gibi anladım😂😂
Bir şey olmaz tabii de görümce hanım kızımız boşboğazmış ya baya dedikodusunu ederdi😂🤣 ayy anne ben ordayken yaaaağğ diyr😂😂

Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.

Eşin 1-2 kere yengene yardım et desin hemen gider. Kpss çalışan insan küçük değildir, kaldığı eve de yardım etsin bi zahmet. Üstelik siz de hamileymişsiniz.

Siz nasıl hayatlar yasiyorsunuz anlamiyorum. 24 yasındaki biri sizin kocanızın ablasiysa kocaniz kac yasinda ve yeni nesilin boyle cahil ve anlayışsız olmasına inanilmaz üzülüyorum. Ben ailelerle görüşürken bile 15 20 gunde bir kaynanam gelirdi nadiren de annem babam kardesim gelirdi. Inanamiyorum ya. Galiba biz rahat ve yabani bir ciftiz
ayrica ev özeldir. Simdi özeliniz kaldı mı yani?
Bir de yemek yapiyormussunuz
Yapmayın efendim yapmayın kalksin bir zahmet yapdin 1 aylik misafir misafirlikten cıkmış artık. Annesine söylicekmis abisini selamımı da söyle derdim ben olsam 😂 la havlee

Sanırım senin evde rahat ondan postu sermiş kendi evinde olsa iş yapacak... Acil sıkı önlemler al burda kalıyorsan bulasıga suya buya yardım etsen iyi olur de. Birde hassas donemimdeyim vs diyebılırsın ağır işler yapamazsın vs düşme tehlikesi olan işler mesela. Baya dengesiz bi kızmış bu. Evlerden ırak sevmem uzun mısafır evi var oraya gitsin.

Ve dr bana geçen kendi yormuşsun kanama alanın olmus yat dedi ben gene yatamadım
Yani yatamadım diye bir şey mi var? Ben bunu anlamıyorum gerçekten . Kafanıza silah dayayan, yemek yapmadınız diye döven bir kocanız yok anladığım kadarıyla. Bu durumda yatamadım ne oluyor? Görümce de az yesin bi hizmetçi tutsun. Eşşek kadar kız kalksın yemek yapsın en azından arada. Bir de abiyle dalga geçecek üstelik çamaşır asıyor diye. Kusura bakmayın da kimse size madalya filan vermeyecek. Kanamam var, bulantım var, dikkat etmeliyim başınızın çaresine bakın de. Bak nasıl topukluyor

Valla rahat ettirmiceksiniz.
Eşyalarını toplar gibi yapıp birbirine katın sürekli.yardımcı olmaya çalışıyodum dersiniz bidaha yapmam der yine yaparsınız.
Sabah o uyanmadan önce bir iki kez kalkıp ses süpürge falan yapın uyandırın.hamileyim ya unutkanlık başladı evde oldugunu unutuyorum deyin.
Sevmediği şeyler varsa yemekte özellikle onları seçersiniz vs vs vs

Bende aynı resti çektim, aynı şeyi yaşadım. Düşünün yarın doğum yapacağım sezaryen ve tarih belli. Akşam saat 11. Ben doğum sancısı çekiyorum kaybım eve geliyor o saatte. Cinnet geçirsem ne olur Allah aşkına.

valla düşüncesizler bunlar ya. benim eşimin erkek kardeşi de geçen geldi keyfi yere 4 gün benle kaldı. hayır abin çalışıyor akşama kadar benle oturmaktan rahatsız da mı olmadın yahu koskoca delikanlı oldun çocuk değilsin ki düşünemiyo diyeyim. istediğini giyemiyosun istediğini yapamıyosun tuvalette bile rahat edemiyosun ben 4 gün katlanamadım.

Öyle tipler var ki inan o halde bile yapmaz aç durur abisinin gelip yemek yapmasını bekler yine yapmaz😈

benim görümcem ben hamileyken bu şekilde bizde kalmıştı 1 hafta falan. ben de o zaman kursa gidiyodum. ev de kursa baya uzaktı. otobüs zaten yoruyodu in yürü falan hamile halimde. eve bi gelirdim ki hala sabah bıraktığım gibi oturuyo. oturduğu yattığı mekanı bile toplamamış üstünü başını kaldırmamış. yemek yapmamayı geçtim zaten söylemiyorum bile.
Valla rahat ettirmiceksiniz.
Eşyalarını toplar gibi yapıp birbirine katın sürekli.yardımcı olmaya çalışıyodum dersiniz bidaha yapmam der yine yaparsınız.
Sabah o uyanmadan önce bir iki kez kalkıp ses süpürge falan yapın uyandırın.hamileyim ya unutkanlık başladı evde oldugunu unutuyorum deyin.
Sevmediği şeyler varsa yemekte özellikle onları seçersiniz vs vs vs

aslında unutuyorum diye açıklama yapmasın o yanlış olur bence. açıklama yaparsa böyle tipler istenmediğini düşünmez. rahatsız olursa dile getirirse yapabileceğim bişey yok sürekli sana göre hareket edemem rahatsız oluyosan artık evine dön diyebilir.

Back
X