- Konu Sahibi cheryblossommm
Siz de misafir çağırın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle tipler var ki inan o halde bile yapmaz aç durur abisinin gelip yemek yapmasını bekler yine yapmazHastalanmis gibi yapin ve yatin. Sonucta hamilesiniz kizin size yardim etmesi is gormesi gerekirken bir de yuk oluyor. Ne kadar ayip...
Çocuk 3 aylık. Görümcem 1 'aydır bende. Hayır öyle olsaydı nolcaktı kız napım ayrı mı yatayım :)))çocuğu görümce ordayken yapmışsınız nedense o kısım eğlenceli geldi bana
Şaka bir yana hamileliği bahane edip bol boş iş kilitleyin. Yemeği o yapsın bulaşık işi onda olsun. Sürekli aşerin ama eşiniz yokken ondan isteyin. Daralır gider.
Ban görümcen dört aydır orda gibi anladımÇocuk 3 aylık. Görümcem 1 'aydır bende. Hayır öyle olsaydı nolcaktı kız napım ayrı mı yatayım :)))
Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.
Neden yatamadınVe dr bana geçen kendi yormuşsun kanama alanın olmus yat dedi ben gene yatamadım
Yani yatamadım diye bir şey mi var? Ben bunu anlamıyorum gerçekten . Kafanıza silah dayayan, yemek yapmadınız diye döven bir kocanız yok anladığım kadarıyla. Bu durumda yatamadım ne oluyor? Görümce de az yesin bi hizmetçi tutsun. Eşşek kadar kız kalksın yemek yapsın en azından arada. Bir de abiyle dalga geçecek üstelik çamaşır asıyor diye. Kusura bakmayın da kimse size madalya filan vermeyecek. Kanamam var, bulantım var, dikkat etmeliyim başınızın çaresine bakın de. Bak nasıl topukluyorVe dr bana geçen kendi yormuşsun kanama alanın olmus yat dedi ben gene yatamadım
Bende aynı resti çektim, aynı şeyi yaşadım. Düşünün yarın doğum yapacağım sezaryen ve tarih belli. Akşam saat 11. Ben doğum sancısı çekiyorum kaybım eve geliyor o saatte. Cinnet geçirsem ne olur Allah aşkına.
Öyle tipler var ki inan o halde bile yapmaz aç durur abisinin gelip yemek yapmasını bekler yine yapmaz![]()
Valla rahat ettirmiceksiniz.
Eşyalarını toplar gibi yapıp birbirine katın sürekli.yardımcı olmaya çalışıyodum dersiniz bidaha yapmam der yine yaparsınız.
Sabah o uyanmadan önce bir iki kez kalkıp ses süpürge falan yapın uyandırın.hamileyim ya unutkanlık başladı evde oldugunu unutuyorum deyin.
Sevmediği şeyler varsa yemekte özellikle onları seçersiniz vs vs vs