Gitmeyen misafirler

misafirler derken anne baba nin 6 ay boyunca kalacaklarinin zannetmemistim vallahi esinizi takdir ettim bu zamana kadar sabir etmesine ne bileyim annede olsa babada olsa 1 haftadan fazlasi misafirlikler beni bunaltiyor yoruyor evimde rahat edemiyorum misafirin en güzeli 3 günden fazla kalmayanidir

misafirler derken anne baba nin 6 ay boyunca kalacaklarinin zannetmemistim vallahi esinizi takdir ettim bu zamana kadar sabir etmesine ne bileyim annede olsa babada olsa 1 haftadan fazlasi misafirlikler beni bunaltiyor yoruyor evimde rahat edemiyorum eger yatili kalmak durumu vs olursada misafirin en güzeli 3 günden fazla kalmayanidir

Açık açık eşimle aram açıldı yıllardır söyleyemiyorum ama artık çocuklarda farkında . Gelmeyin biz ziyaretinize geliriz diyeceksiniz.

Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
Bizimkiler de senede bir kere gider zar zor oda babamla gidince iki gün zor durur annem en fazla bir hafta oda uzak olduğu için keşke 16 sene cekmeseymissiniz eşiniz de ne iyi bir insanmis insan kalırda o kadar da kalmaz sizi hizmetli gibi görmüşler keyif catmaya geliyorlar koyun tavrınizi böylesi aileye aile var aile var sizi kullanıyorlar Allah yardımcın olsun

Siz gelip uzun kalinca esimin aileside gelio uzun kalmak istiyor .bu sefer onlara hayir diyemiyorum bu yuzden gelmeyin diyin .cocuklariniz anne babanizdan daha onemli cocuklarin duzenini bozmayin .6 ay ne yahu gercekten arsizlik .muhtemelen kislari sizde gecirip tasarruf etmeye calisiyorlar .

Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
Sınır koyacaksın anne isim var kapı çaldı vs kapatacaksin kalmada da net ol okadar eşinin ailesi kalsa sen naparsin eşin biaey demiyor ama sen bile rahatsız oluyorsun kusersw kussun kabuk etme

Back
X