Gitmeyen misafirler

Ben de annemi zorla getiriyorum ya hayat ne garip. Kadın bir tek kendi evinde rahat. Bizim yanımıza gelip düzenimizi bozmak istemiyor hiç. Doğuma bile zar zor geliyor. İstiyor ki hep ben geleyim. Değiştirelim mi 🥹
İşte sizinki normal anne, saygılı, sınırını bilen insanları seviyorum

eşiniz çok sabırlı adammış vesselam
hazır gelmiyorlarken bozmayın
bizi istemiyor musunuz dediklerinde yeter artık anne herkesin bir düzeni var siz ipin ucunu iyice kaçırdınız
bu kadar kv de gelsin oldu olacak gibi konuşun

Yuh siz evliliği yasamamisiniz
Sakın kaynanani çağırma onlar varken çifte misafir
Sizinkiler yiyici ve cirkefler laf yetiştirir size ne derseniz yumuşak da söyleseniz kocamla aram bozuldu evliliği toparlanan gerek bana anlayış gösterin çocuklar büyüdü yetişemiyorum demeniz gerek ama anlarlar mi bilmem

İşte sizinki normal anne, saygılı, sınırını bilen insanları seviyorum
Doğum zamanı sıkıntı çıkarması dışında ben de seviyorum o huyunu. Doğumda yanımda en çok istediğim kişi annemdi. Kimileri eşim yeter diyor ama ben annemi isterim yanımda hep. O doğum sürecini atlattıktan sonra bir haftada azad ettim zaten kendisini. 😁

Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
Misafir dediğin gelir 3-4 saat oturur, sonra evine gider.
Bu misafirlik değil maalesef, bayağı üstünüze çökmüşler.

Açıkça söylemekten başka yolu yok, "Anne biz eşimle karar aldık, artık yatılı misafir almıyoruz çocuklar çok etkileniyor" gibi bir şey diyebilirsiniz.
Telefonda uzun konuşmalarını da "Anne kapatmam lazım şarjım azaldı" filan diyerek sallayın gitsin yahu niye bu kadar pasif davranıyorsunuz? Biraz sizin sessiz kalmanız yüzünden çıkıyorlar tepenize.

Sabah 7 de çocuklarımı okula götüreceğim uyuyamıyorum.tadını iyice kaçırdılar.soylediklerinizin hepsi bu yüzden...ailem genç ve sağlıklılar .malesef evime bir misafir geldiginde kendimi kaybedercesine hizmet ediyorum.esim işten yorgun geliyor ayağını uzatıp oturamiyor. küsen küssün bundan sonra eşim benimle evli diye benim ailemi çekmek zorunda değil.sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler 🙏🏻
16 senedir hiçbir şey demedi mi eşin?

Taşınıp yeni evin adresini söylemeseniz diyeceğim ama taşınma 30.000, yeni kira aylık en az +5000. Bu insanlar için değmez. En iyisi kavga ederek küsün.

Sabah 7 de çocuklarımı okula götüreceğim uyuyamıyorum.tadını iyice kaçırdılar.soylediklerinizin hepsi bu yüzden...ailem genç ve sağlıklılar .malesef evime bir misafir geldiginde kendimi kaybedercesine hizmet ediyorum.esim işten yorgun geliyor ayağını uzatıp oturamiyor. küsen küssün bundan sonra eşim benimle evli diye benim ailemi çekmek zorunda değil.sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler 🙏🏻
16 sene sonra aydınlanmışsınız.. Tebrikler..

Esinize gercekten acidim 16 senedir hic esinizin yerine kendinizi koymadiniz mi? Adam bir yayilarak bile oturamiyordur kaynanasi var diye. Neyseki aydinlanma yasamissiniz evet sizi istemiyoruz diceksiniz geldiginde hizmet etmiceksiniz bizimde planimiz var aksam bi yere gidicez ailecek sende evine don anne diceksiniz kesin ve net konuscaksiniz. 16 seneden sonra ona da bu tavriniz zor gelcek trip atacak kizacak kusecek ama yilmayin.

Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.

Ben olsam bi müddet hiç görüşmem.

Çocuklar büyüdü, artık bir düzen kurup ona göre ilerlemek istiyorum. Evin duzenini kaç kişi nasıl hareket edeceğimizi bilmeleri gerekiyor diyebilirsiniz. Veya siz gelip kalınca başkaları da başıma geliyor ekonomi zor missfir ağırlamak zor geliyor çocuk okutuyorum diyebilirsiniz.

Ben annemi eşim yurtdışındayken yalvar yakar bir süre yanımda tuttum ama sürekli iş yapıp kendini parcaliyordu. Yapma desek yanlış anlıyordu. En sonunda anne sen dolaplarimj düzenlediğinde iki gün sonra eşimin ailesi bir yeri açıp rahatsiz olsam soylemem lütfen sende dinlen evde olman yetiyor ama sana açtığım her alanı başka insanlara da açmam gerekir dedim. Anlaştık sabit durmayı başardı bı 7 ay

Doğum zamanı sıkıntı çıkarması dışında ben de seviyorum o huyunu. Doğumda yanımda en çok istediğim kişi annemdi. Kimileri eşim yeter diyor ama ben annemi isterim yanımda hep. O doğum sürecini atlattıktan sonra bir haftada azad ettim zaten kendisini. 😁
Rabbim başınızdan eksik etmesin 🙏

Geçen yıl annem vefat etti, şekerden dolayıda gözlerini kaybetmişti
Doğumda yanımda olmasını, işim olduğu zaman oğluma bakmasını çok isterdim
Ama olmadı, olamadı
Bu da benim kapanmaz yaramdır

Eşini düşünen bir insan bu kadar süre buna müsade etmez. Kadın olsun erkek olsun.

Rabbim başınızdan eksik etmesin 🙏

Geçen yıl annem vefat etti, şekerden dolayıda gözlerini kaybetmişti
Doğumda yanımda olmasını, işim olduğu zaman oğluma bakmasını çok isterdim
Ama olmadı, olamadı
Bu da benim kapanmaz yaramdır
Başınız sağ olsun, nurlar içinde yatsın inşallah. 🙏🏼

Çok şükür 16 sene sonunda ışık yanmış, aklınız başınıza gelmiş, MAAZALLAH bir 16 sene daha eşiniz dayanamaz bosardi sizi çünkü çok haklı.Ben sizin gibiler çok kızıyorum evlenene kadar adam yerine konulmuyorsunuz,sizi sevsinler değer versinler diye kendinizi pas pas etmekle kalmıyor düştüğünüz bu çamura eşinizi, çocuklarınızı surukluyorsunuz.Ebeveynler siz hizmet ettikçe size ,saygı,sevgi duymazlar o özel bir bağdır ,doğal gelişir ve güçlenir Sizde annesiniz evlatlarınız hizmet ettikçe mi sevginiz artıyor????
Hizmet etmekten normal düşünmeye fırsat bulamamışsınız.............

Sizin yaşadıklarınıza benzer bir yaşamı olan üye vardı. Anne babası için çocukları çekyatta yatıyordu odaları yoktu vs. Hikayeyi ve verilen cevapları inceleyin isterseniz.

Aslında hatanın çoğu bende çocukken çok sevgi görmedim evlenince beni sevsinler iyi görsünler diye onlar gelince gece gündüz hizmet ettim artık benim çocuklarında buyudu hata yaptığımı 1.5 senedir anladım şimdide önüne gecemiyorum maalesef.mesafe koymaya çalıştıkça umursamiyorlar bu beni daha çok üzüyor.
Tam tahmin ettiğim gibi sürekli hizmet ettiğiniz için rahat etmeye geliyorlar.
Bir bulaşık yıkasalar bile bu kadar gelmezlerdi.
Şimdi siz gelmeyin diyeceksiniz en kötü abla en kötü akraba olacaksınız o yüzden bir an önce ayaklarını kesin.
Annen ne haklı bağırıp çağırıyor sana bunca zaman ben baktım birazda sen bak anne diyip suratına telefon kapasaydın

Back
X