Gitmeyen misafirler

Evet artık istemiyorlar .benim yoruldugumun farkındalar arık. yeni geldiniz niye geldiniz dediklerinde eşimle beni suçladılar siz bunların yanında bizi istemediğinizi mi konuşuyorsunuz diye.artık ne söyleyebilirim ki
Çok basit karı koca karar aldık. Artık yatılı misafir kabul etmiyoruz diyeceksiniz.
Kullanici adi-baslik uyumu 😍😂😂😂

Siz boyle bir imaj ciziyor olabilir misiniz acaba 🤓
Manifesto denilen şey bu herhalde🤣

Evet artık istemiyorlar .benim yoruldugumun farkındalar arık. yeni geldiniz niye geldiniz dediklerinde eşimle beni suçladılar siz bunların yanında bizi istemediğinizi mi konuşuyorsunuz diye.artık ne söyleyebilirim ki
Ay yok artık. Kendi evlerinde çocukları, sizi sorgulayamazlar. İstemezler tabi. Ergen kendi ana babasına katlanamıyor bir de sürekli evde misafir var. Valla çözüm bulun bir an evvel.

Ay yok artık. Kendi evlerinde çocukları, sizi sorgulayamazlar. İstemezler tabi. Ergen kendi ana babasına katlanamıyor bir de sürekli evde misafir var. Valla çözüm bulun bir an evvel.
Ćok uzun yıllardır bu platforma gırmemıstım.bugun birden aklıma geldi iyikide girmişim sizlerden olumlu güzel söyler duymak beni daha da cesaretlendirdi ćok tesekkürler 🙏🏻 ıyı geceler

Eşinizin ailesini çağırın her geldiklerinde. Mesela oda veriyorsanız eş ailesine verin odayı, sizinkiler salonda yatak aç yatak kapa yapsın. Bu tavsiyeyi hep erkek tarafı için verirdim ilk kez bir kadının ailesi için yazdım. Yuh.

Çocuklarınıza hiç acımadınız mı bu kadar sene, hiç mi özel alanları olmadı bu çocukların? Sadece siz değil tüm ailenizi ezikletmişsiniz.

Eşinizde peygamber sabrı varmış iyi katlanmış.Annenizin size gram saygısı yok, ya gerekirse görüşmemeyi göze alıp saygı duymayı öğretirsiniz ya da çocuklarınıza eşinize kötülük yapmaya devam edersiniz.

Mecbur degilsiniz kendinizi kandirmayin gelcekleri zaman musait degiliz illede gelirlerse artik gidin anne bukadar alinsinlar kussunler onemli degil yazik ya sizi kullaniyolar esinize acidim boyle pasif anasina laf diyemeyen biriyle evli yillarca bu durumu cekiyor adam

Yorumları okuyunca çocuklara da çok üzüldüm. Benim çocukluğum da böyle geçti, annem misafir ağırlamaktan bizimle ilgilenemedi, biraz büyüyünce misafir ağırlama görevlerinden benim payıma da düştü. Hayır demek bu kadar mı zor. Sizin çocuklar okula gitmiyor mu, bu senesi çok önemli anne sınavı var vs, OKS, Lgs giren çocuk yok mu, ev kalabalık olunca çalışamıyor vs.

Ailenizi evinize kabul etmeyin net olun. Psikolojik olarak güçlü durmanız lazım küsecekler, hakaret edecekler bağırıp çağıracaklar. 16 yılın alışması 2 günde olmaz. Eninde sonunda aranız düzelir ama sizi sevdiklerinden değil gene size ihtiyaç duyarlar. Aileniz her türlü sizi kullanmaya bakacaktır siz sınırı net çizerseniz içeri giremezler.

Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
Annenizle açıkça konuşun 1 ay 6 ay nedir ne dusuncesizler.

Açık açık söyleyeceksiniz.
Bizi istemiyormu eşin vs derlerse anne çocukların okulu var,düzenleri bozuluyor kusura bakma diyeceksiniz. 6 ay misafirlik olmaz. Ne kendi aileniz ne eşinizin ailesi yani uygun değil. Eşiniz iyi sabretmiş.

Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
Eşinin ailesi 16 yıl bunu yapsa adama da ailesine de denmeyen kalmaz.

Babam önceleri cekinirdi artık o da hiç cekinmiyor benim kız ćok iyi evlat diyor☹️
Bu hizmeti kime yapsan sana iyi der.Damat getirsin kızı pisirsin bir tek çiğnemek kalmış ne güzel tabi onlar açısından.Ayip denen bişey var sınırı çok aşmışlar.Ne derlerse desinler geri adım atma..Kocan ve çocuklarının hakkına giriyorsun.Orasi onlarında evi ve mutsuzlar.
Annene az kaldı beni evden atacak artık sizle sizin sartlarinizla doya doya yaşarız de..

Back
X