- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
kızlar bende aranıza katılabilirmiyim???
tabiki canım hoşgeldin :) sabah aç karnına tartılıp kilonu yazarsan daha iyi olur :)
ben mekiğimi çektim kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende aranıza katılabilirmiyim???
canım ben regl döneminde çok şiş olursam en fazla 58 oluyodum sonra artık kendime gelmeliyim diye regl bittikten sonra hemen diyete başladım ve ramazan ayındaydık oruçlu olsam bile mutlaaka dersten geldikten sonra yürüyüş yapıyodum öylelikle 52' ye kadar düştüm cagla ablayla diyet yaptık protein diyeti 49 kilo oldum sonra tekrar derslerim başladı düzensiz yemeler falan yine 52.8 oldum
slm kızlar bende dukan uyguluyorum 5 günde 3.5 kilo verdim ama seyir döneminde durdu nedense yarım kilo gitmiştir gitmişse arada kaçamak yaptım sanırım ondan :/
ahhh şu düzensizz yemelerrrbende dukan diyeti yaptım 65kg başladım 55 kg indim 6 ayda 10 kg gitti sonra nasılsa gitti kilolar diye duzensiz beslendim 62 kg çıktım sonra dur dedim başladım diyete her şeyden azar azar yiyerek 58.800 indim 5 kilo kaldı inşallah onuda veririm
ben callaneticse basladim bakalim, cok yavas ama mucize yaratiyo diyolar. hareketsiz gitmiyo kilolar, cok inatcilar.
ama karin hareketleri beni olduruyo, hala alisamadim. 3 gun oldu gerci daha.
canım seyir döneminde duruyor zaten kilo verme diye biliyorum ben ama :/ bende dukan diyeti kitabını alıp okudum fakat dukan diyeti yapmadım taktik aldım oradan sadece, kızlar bişey öğrendim aspir yağını karnınıza veya fazlalık olan yere yatmadan düzenli kullanımda etki ediyomuş toparlanıyomuş sıkılaşıyomuş yemekten sonrada ılık suya 1 kaşık dökülüp içilirse de yağları yakıyomuşş
Ilk defa duydum canim o sporu ben genelde jilliani lesliyi falan biliorum
slm kızlar bende dukan uyguluyorum 5 günde 3.5 kilo verdim ama seyir döneminde durdu nedense yarım kilo gitmiştir gitmişse arada kaçamak yaptım sanırım ondan :/
Kusura bakmayın bildirim yapamadım bugün tartıldım şu an tam 54 kiloyum yani 1.2 kilo vermişim.
Bugünkü menüm oluşmadı aslında geç kalktım bir kupa bardak lipton 5 i 1 arada çaydan yanında da su böreği 5 küçük dilim yedim. Hem sabah kahvaltısı hem öğle yemeği niyetine. 1 litre su içtim aksama kadar 3 e tamamlayacağım.
Dünkü menüm:
Sabah
1 tost ekmeği arasında peynir
Öğle
2 kase yayla çorbası
Ara
2 tahinli kurabiye
Akşam
1 portakal.
Yogunluktan yemeğe çok vakit bulamıyorum biraz aslında dengesiz bu şekilde ama iyice azaltmış olmam iyi oluyor.
canım acıktığın zaman veya tatlı krizleriniz olduğu zaman biraz kuru yemiş ve kuru meyve iyi oluyo ben tatlıdan nefret etmeme rağmen kilo veremiyorumkızlar bişey daha buldum ara öğün olarak açıktığımızda içtiğimiz süte tarçın karıştırmak yani tarçınlı içmek hem kan şekerini yükseltiyo yani tatlı kriziniz azalıyo hem tokluk hissi verip tok tutuyo tarçın :)
canım acıktığın zaman veya tatlı krizleriniz olduğu zaman biraz kuru yemiş ve kuru meyve iyi oluyo ben tatlıdan nefret etmeme rağmen kilo veremiyorumkızlar bişey daha buldum ara öğün olarak açıktığımızda içtiğimiz süte tarçın karıştırmak yani tarçınlı içmek hem kan şekerini yükseltiyo yani tatlı kriziniz azalıyo hem tokluk hissi verip tok tutuyo tarçın :)
tarcinli mistik cay var, sutle karistirip yapiliyor. ben tatlandirici da katiyorum ama, sekersiz icenlerde cok seviyor.
benim favori icecegim, tatli ihtiyacimi tamamen karsiliyor. her markette bulunmuyor, ben en son hepsiburadadan aldim.
cileklisi muzelus, findiklisi ve sadesi var. ben en cok findiklisini sevdim galiba.
tabiki canım hoşgeldin :) sabah aç karnına tartılıp kilonu yazarsan daha iyi olur :)
ben mekiğimi çektim kızlarrr
hadi bugünde 15 tane mekik çekeliim :)
ben dikkat ettim bugün biraz yanigenelde protein ağırlıklı beslendim birazda sebze yemeği açıktığımda ise tarçınlı yarım bardak süt içtim ve bol bol suu
tebrikler canım benim:)