Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

menün güzelmiş canım :) kızlar bişey sorucam merak ettim şimdi kısarak yyoruz ya az yiyoruz yani zamanla yeme isteğimiz azalıyo mu mesela ben diyet yaptığım zaman çok güzel bi şekilde listeme uyarım aç olsamda yemem diyetimi bozmam ama kiloları verdikten sonra diyeti bırakıp dikkat etmeye çalıştığımız zaman yine aynı yeme isteğim olur mu ?

normal insanlar diyet sonunda midelerinin küçülğünü eskisi gibi yiyemediklerini söylüyorlar ama ben diyetten önce nasıl yiyorsam aynısı gibi yiyorum yaw hiç azalmıyor yeme isteği :D tabi kilolar aynen geri geliyorlar sanırım ömür boyu diyet yapmam lazım :)

normal insanlar diyet sonunda midelerinin küçülğünü eskisi gibi yiyemediklerini söylüyorlar ama ben diyetten önce nasıl yiyorsam aynısı gibi yiyorum yaw hiç azalmıyor yeme isteği :D tabi kilolar aynen geri geliyorlar sanırım ömür boyu diyet yapmam lazım :)

aynen aynen :D
kızlar sabah kahvaltıda sütle mısır gevreği ve birazda meyve yedim öğlen balık ve 4 dilim hamburgerden kopardım :D onun haricinde hep et yedim öğlen akşama bi portakal yerim

aynen aynen :D
kızlar sabah kahvaltıda sütle mısır gevreği ve birazda meyve yedim öğlen balık ve 4 dilim hamburgerden kopardım :D onun haricinde hep et yedim öğlen akşama bi portakal yerim

proteini cok tukettigin gunlerde su miktarini arttir, protein cok atik olusturuyo onu vucuttan atmak lazim.

gerci suyu hep gunde 2 lt tuketmek gerekiyor ama, protein yerken biraz daha dikkat etmek lazim.

ben yesil cay iciyorum, kilo vermeye cok katkisi var, su icemezsen bu bile iyi olur

Mrb kizlar:)bugun sabah bi dilim tam tahilli ekmek yedim peynir zeytin yedim yaninda oglede biraz kisir 1dilim borek yedim aksamda tavuklu salata yiyecegim:-)

Bugün bende eh idare eder şekildeydim.
Sabah : 1 adet dereotlu puaça
Öğle : 1 porsiyon pilav + kuru fasülye
Aksam : 1 dilim ekmek 1 dilim peynir bi de maden suyu içeceğim

Bugün bende eh idare eder şekildeydim.
Sabah : 1 adet dereotlu puaça
Öğle : 1 porsiyon pilav + kuru fasülye
Aksam : 1 dilim ekmek 1 dilim peynir bi de maden suyu içeceğim

canım bence güzel en azından tatlı ya yüklenme olmamış sade porsiynlarına bi kaşık eksik koy bak ne kadar kaloriden düşüo:):35:

canım bence güzel en azından tatlı ya yüklenme olmamış sade porsiynlarına bi kaşık eksik koy bak ne kadar kaloriden düşüo:):35:

Yok canım aslında benim tatlı olayım olmazda okulda arkadaşlar kendileri yapıyor ya da bisküvi oluyor çayın yanında en fazla 4 tane alırım o zaman akşam karbonhidrat almamaya calısırım.

Sende denemismiydin canim sodali yesil cayi:)

ben sadece yesil cayi iki haftadir iciyorum cok faydasini gordum.

Ama sodali cay diyete benimle baslayan baska bir arkadasin gizli formulu:) benden 5 kilo daha fazla verdi, ayni anda basladigimiz halde, halbuki ben baya hizli veriyorum aslinda.

1,5 litreye yesil cay demleyip, soda karistirip buutn gun boyunca bunu iciyomus arkadas.

bir kac gizli formulu daha vardi:) bi seyleri dogru yaptigi kesin.

ben saabah yapıp küçük boy çantam için termos almıştım ona koyup ders arasındada içerim ben o zaman :D kızlar hareketede başlasak iyi olur ben jillian teyzeye başlıcam ama indiremedim bi türlü linkini biliyosanız atar mısınız :(

kızlar günaydın ben sodalı yeşil çayımı yaptım kahvaltı olarakta çorba içtim

gunaydinlardan bir demet:)

ben de sabah erken kalktim, bugun baya calismam var ama yuruyus SIKistirmayi planliyorum araya, yarin spor kursu kayitlari varmis, yer kapmaya caliscam bakalim pilatesden, baya kiran kirana mucadele oluyor, kayitlar.

ben de yesil cayi icmeye basladim bakalim. umarim kisa surede faydasini goruruz.

gunaydinlardan bir demet:)

ben de sabah erken kalktim, bugun baya calismam var ama yuruyus SIKistirmayi planliyorum araya, yarin spor kursu kayitlari varmis, yer kapmaya caliscam bakalim pilatesden, baya kiran kirana mucadele oluyor, kayitlar.

ben de yesil cayi icmeye basladim bakalim. umarim kisa surede faydasini goruruz.

inşallah canım ya :)

kızlar eve geldim ve sütle mısır gevreğimi yedim ve dün annemle ilk defa sardığım sarmalarımın tadına baktıııım :D

Back
X