- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
Arkadaşlar ben emziriyorum oglum 1 yasında ve veremedigim 5 kilo var.bir iki gun diyet yapiyorum sütüm azalıyor.yapmazsam kilonun gidecegi yok.ne yapsam bana nasil bir formül önerirsiniz?
merhaba Allah bağışlasın :) doktora gidebilirsiniz marul yemek ve rezene çayı içmek sütü arttırır aklınızda bulunsun :) internetten araştırıp emziren bayanların ne yaptıklarına ve nasıl kilo verdiklerine bakabilirsiniz mesela ben şimdi küçük bi araştırma yaptım emziren bir anne günlük 2 bin kalori almalıymış süt için dengesiz ve bilinçsiz yapılan diyetle ise sütün azalma ve kalitesini yani besinini düşürürmüş buda bebeğiniz sağlığı açısından iyi olmaz ve beyin gelişiminden başla fiziksel gelişime kadar etkili olur anne sütü o kadar hafife alınmamalı diye düşünüyorum ben ve şunuda eklemek istiyorum annee sütü sanıldığı gibi son aylarda oluşmuyorum siz doğum yapıp kendi bebeğinizin kokusunu alırken oluşuyor yani kendi bebeğiniz kokusu sizin hormonlarınızı harekete geçiriyor :) siz o 5 kiloyu hareketle kasa dönüştürebilirsiniz günlük belli hareketler yapıp o bölgeyi inceltebilirsiniz umarım yardımcı olmuşumdur :)