- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Uyeolmakistiyorum
Son gün eşinize ısrarla çocuklarla gelemesen de sen gel demesi zaten sizin gitmemenizi istediğini gösteriyor bence. Ama bana kalırsa gidin. Konu akarken yazdığınız mesajlarda vurmasanız da vurduğunuzu,kahvenin önüne gitmeseniz de gittiğinizi söylediğini yazmışsınız. Bunlar resmen yalan. O yalan söylerken utanmıyorsa siz de "Neden yalan söylüyorsun,böyle şeyleri eşime söyleyerek yapmaya çalıştığın şey nedir anne? Ben çocuklarıma nasıl bakıp yetiştireceğimi çok iyi biliyorum. Beni çok bunalttın, bu davranışlarını sürdürürsen ikimizin de kalbi kırılır " diyebilirsiniz. Tabiki bu durumda eşinizin tavrı ne olur hala yanınızda olur mu bilemiyorum.
Basit şeylere,saygıdan susup cevap vermemek başka sizin hakkınızda söylenen yalanı yutmanız bambaşka bence. Kayınvalideniz sanki eşiniz size kızsa mutlu olacak gibi görünüyor. Hem ne demek öyle her davranışınızı başkalarına ayıplatıp cıkcıklatmak. Siz onun oğlunun karısısınız ne ayıp!
Basit şeylere,saygıdan susup cevap vermemek başka sizin hakkınızda söylenen yalanı yutmanız bambaşka bence. Kayınvalideniz sanki eşiniz size kızsa mutlu olacak gibi görünüyor. Hem ne demek öyle her davranışınızı başkalarına ayıplatıp cıkcıklatmak. Siz onun oğlunun karısısınız ne ayıp!