Yok ya okumayi sevmiyorum ben yani derslerim zaten kötu cikacagim lise den iyi kötu bir is bulurum belki ilerde universite okurum belli degil daha ne okumak sitedigim ara vereyim bir kac sene o aranin icinde birseyler yapmak istiyorum iste..Kuzum önce üniversiteni bitir. Koreyi ertele. Önce oku oku oku!
SEVGİLER
bir yer buluurmlisden mezun olunca ne is bulap caliscaksin merak ettim
Sen kafada bitirmişsin olayı. Ama emin ol çok vurursun kafanı duvarlara. Üniversite mezunları bile atanamıyorken! Yaşın çok küçük. Yapacak birşey yok. İçinden gelmeli. Ama yanlış yoldasın. Yolun açık olsun.Yok ya okumayi sevmiyorum ben yani derslerim zaten kötu cikacagim lise den iyi kötu bir is bulurum belki ilerde universite okurum belli degil daha ne okumak sitedigim ara vereyim bir kac sene o aranin icinde birseyler yapmak istiyorum iste..
Benim bu sene lise son oldugu icin seneye yapacak birseyim yok calismayi dusunuyorum universite suan istemiyorum, ama söyle ki ben kore ye gitmeyi ve dili ögrenmeyi cok istiyorum benim yasadigim yerde söyle bir imkan var 4-5 ayligina gidiyorsun oraya sadece dil ögreniyorsun ve bize para konusunda borc para veren özel bir yer var simdi ödunc para aliyoruz okuyanlar yani sonra isimiz olunca yavas yavas geri öduyoruz. ben 4 ayligina felan gitmek istiyorum ama size sorum sizce buyuk bir miktarda para alip gitmek mantikli olur mu? yoksa sadece tatile mi gideyim ? gittim diyelim geri gelince bir isime yarar mi bu dil ne yapabilirim felan
yardimci olursaniz sevinirm :)
Selam. Konunu okuyunca acaba isvecte mi yasiyor dedim, profiline bakinca anladim isvectesin :) ben de master yaptim isvecte, liseden sonra bir kac yil ara verip calismak cok yaygin, cok duydum, yapan isvecli arkadaslarim da var. is sitelerine bakabilirsin korece dili is ararken ise yarar mi diye. Arbetsförmedlingene falan baktin mi? (Tabi isvecte calisacagini dusunerek yazdim)Benim bu sene lise son oldugu icin seneye yapacak birseyim yok calismayi dusunuyorum universite suan istemiyorum, ama söyle ki ben kore ye gitmeyi ve dili ögrenmeyi cok istiyorum benim yasadigim yerde söyle bir imkan var 4-5 ayligina gidiyorsun oraya sadece dil ögreniyorsun ve bize para konusunda borc para veren özel bir yer var simdi ödunc para aliyoruz okuyanlar yani sonra isimiz olunca yavas yavas geri öduyoruz. ben 4 ayligina felan gitmek istiyorum ama size sorum sizce buyuk bir miktarda para alip gitmek mantikli olur mu? yoksa sadece tatile mi gideyim ? gittim diyelim geri gelince bir isime yarar mi bu dil ne yapabilirim felan
yardimci olursaniz sevinirm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?