- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
yok konuşcak birisi değil öyleGörümcenizin çenesi nasıl?Yani 100 yıl bu durumu konuşacak tipteyse git.
Yok lafını etmez dersen bahanen geçerli bir bahane nasılsa gitme.
gidiceğimizi bilmiyordum ki..Sanırım gitmemeyi kafanıza koyduğunuzdan vazgeçmemek için duş almadan işe gitmişsiniz şimdi de tereddüte düşmüşsünüz. Hasta olduğunuzu biliyorlar madem gitmeyin sorun etmezler herhalde.
Bugün mü davet edildiniz ozaman hazırlanacak vaktiniz yoksa gitmeyin, sonra alır hediyenizi ziyerete gidersiniz çok isterseniz.gidiceğimizi bilmiyordum ki..
bilsem duş alırdım, hazırlanırdım
Gorumcen biraz gorumce dogruya dogru ama cok da kotu degil. Imkan dahilinde biraz ceki duzen verip git bence. Ufak da olsa bir hediye ya da kurabiye vs. gotursen iyi o
dün hastaneye gittik onlardayken fena oldum kustum falanGit bence sonra çağırdık ama tenezzül edip gelmedin derler
Hımm o zaman gitme,hamilelik var yoksadün hastaneye gittik onlardayken fena oldum kustum falan
bişey demezler o yüzden bence
yok yok :) enfeksiyonHımm o zaman gitme,hamilelik var yoksa
Hmmmm. Bir sey demezler mi? Gitme o zaman.dün hastaneye gittik onlardayken fena oldum kustum falan
bişey demezler o yüzden bence
ikisinin de birdeen doğum günü birde..hiç gitmek istemiyorsan gitme, midem hiç iyi değil eve gidip yatmak istiyorum fln de nişanlına. Ama gitmek isteseydin, hemen işten çıkınca kuaföre gidip bir fön çektirirdin, hediye kabul etmiyorsa bir çiçek yaptırır giderdin
gitme daha iyiMerhabalar,
Görümcemle ilgili konuyu biliyorsunuz.
Şimdi görümcem nişanlım vasıtasıyla bu akşam beni kayınvalidemin doğum gününe davet etti. Dün akşam da kayınvalidemin evinde hastalandım, bulantı kusma vs. Hastaneye gittik yani rahatsız olduğumu biliyor. Fakat gidemeyecek kadar kötü değilim iyiyim. Bulantı devam ediyor.
Gel gelelim ben gideriz diye planım olmadığı için saçlarım yağlı, duş almadım öyle geldim işe. Hediye de almadım üstelik fakat kayınvalidem en son ona parfüm hediyemden sonra kesinlikle hediye almamı kabul etmedi. Çok yakın zamanda aldım.
Şimdi biliyorum ki rahat edemeyeceğim görümcemin evine hiç gitmedim, kendisi pek havalıdır eviyle herşeyiyle hava atacak.
Hakikaten saçım başım hiç uygun değil. Sizce rahatsızlığımdan dolayı gitmesem mi, yoksa gidip sıkılsam mı?
Gerçekten görüşleriniz önemli.
Merhabalar,
Görümcemle ilgili konuyu biliyorsunuz.
Şimdi görümcem nişanlım vasıtasıyla bu akşam beni kayınvalidemin doğum gününe davet etti. Dün akşam da kayınvalidemin evinde hastalandım, bulantı kusma vs. Hastaneye gittik yani rahatsız olduğumu biliyor. Fakat gidemeyecek kadar kötü değilim iyiyim. Bulantı devam ediyor.
Gel gelelim ben gideriz diye planım olmadığı için saçlarım yağlı, duş almadım öyle geldim işe. Hediye de almadım üstelik fakat kayınvalidem en son ona parfüm hediyemden sonra kesinlikle hediye almamı kabul etmedi. Çok yakın zamanda aldım.
Şimdi biliyorum ki rahat edemeyeceğim görümcemin evine hiç gitmedim, kendisi pek havalıdır eviyle herşeyiyle hava atacak.
Hakikaten saçım başım hiç uygun değil. Sizce rahatsızlığımdan dolayı gitmesem mi, yoksa gidip sıkılsam mı?
Gerçekten görüşleriniz önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?