Gitsem mi, gitmesem mi?

Son anda cagirildiysan gitme bence canim, simdiden kendi sinirlarini ciz ki, sonradan problem yaratmasinlar. Buna uygun insanlara benziyorlar.

Eğer doğum gününü 1-2 hafta önceden planlayıp size son anda haber verdilerse, gitmeyebilirsiniz. Ama bugün karar verip de sizi yine bugün çağırdılarsa, gitseniz de olur yani. Duş çok önemli değil, saçınız için de bir kuaföre gidersiniz yıkatıp fön çektirirsiniz. Çok önemli bir problem değil bu bence

Bence olduğunuz gibi elinize bir demet çiçek alıp gidin

Ayyy kusura bakmayın, bana bugün haber verdiler, hastayım malum saçım başım bile bu halde ama sizin doğumgününüz diye geldim yoksa kımıldayacak halim yoktu azımı çok sayın deyip kutlayın doğum gününü

Yiyin için çok bir işe el atmayın erken de kalkın dinleneyim deyin gelin

İşe gidecek kadar iyi isen Kv doğum gününe gidecek kadar da iyisindir

Ben olsam gidip erken kalkardım. Olabildiği kadar düzeltin üst başınızı gidin ufak bi hediyeyle kutlayın rahatsızım diyerek erken kalkın

Bir kuaföre uğrayıp saclarınızı yıkatıp fön cektirip gidebilrsiniz.

Ben olsam gidip erken kalkardım. Olabildiği kadar düzeltin üst başınızı gidin ufak bi hediyeyle kutlayın rahatsızım diyerek erken kalkın
çok uzak evi
erken kalkamam malesef
arabayla gideceğiz onlar ne zaman kalkarsa onlarla kalkmak zorundayım yani 10 gibi falan anca

cevaplardan gitme çoğunlukta,
git diyenlerde var elbette
fakat erken kalk yine de git diyenlerde var
ufak bir ekleme yapmak istiyorum
maalesef evi o kadar uzakki gidersem erken kalkma ihtimalim hiç yok
gidersem onlarla birlikte arabayla gideceğim
dönerken de onlar ne zaman dönerse yani 10 gibi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…