Gitsin kilocuklar!!! :D

hergün özellikler 9lu çaydan içmeye çalışıyorum ayrıca canım istedikçe ıhlamur zencefil papatya vs çayları da içiyorum..

Benim bir arkadasim kullaniyor. 2.5 - 3 ayda hic diyet yapmadan 7 kilo verdi. Ne zaman gorsem tatli bisiler fln yer.. anlamadim bana da zorla aldirdi bakalim. ben zaten diyet yapiyorum ama.. iki sene once yazin 56 kiloya dusmustum simdi 66 kiloyum neredeyse. hala fıstık gibiyim o ayrı

hergün özellikler 9lu çaydan içmeye çalışıyorum ayrıca canım istedikçe ıhlamur zencefil papatya vs çayları da içiyorum..

9 lu çaymı? hımm ben hiç denemedim neler var onun içinde? birara lahana diyeti yapmıştım 2.gün bıraktım içemedim midem kalkıyordu ( ama sonra maydonoz suyu içmeye başladım o vücuttan ödemi atıyormuş kilo hergören kilomu verdin diolardı ama ben kilo vermemiştim ödem gittiğinden vücudumun şişliği gitmişti....

9 lu çayı hiç duymadım ben .benimde vermem gereken 5 kilom var 48den 53 e cıktım ve bu 5 kılonun abartmıyorum en az 3 kılosu sanki göbegımın içinde toplanmıs gibi top yutmus gibiyim ya.kalan ıkı kıloda artık kol yuz gıbı sıstı.boyum 1 60 ama sanırım kemık yapım ince et olarak yogunum ben :) o göbekten kurtulmam lazım yanı 5 kılo versem rahatlıcam o çaydan bende istiyorum adı 9 lu cay olarakmı gecıyo nerde bulabılırız büyük alısverıs merkezlerinde varmıdır.aslında ben mate çayı diye bir çay var onun iştahı keserek yag yakımını hızlandırdıgını arkadasımdan duymustum ama denemedim.onu alıp denemeyi düşünüyodum bu hafta bu 9 lu cayı görunce bunu merak ettim şimdi.

bende doğumdan sonra aldım hatta doğum boyunce 10 kilo aldım 6 kilosu gitti sonra 2 kilo aldım şimdi 68 im ve benim acilen 58 kilo verip vücudumun enrahat ettiği kiloya dönmem lasım ... hamile kalmadan önce evde old zamanlar spor yapıyodum çok rahat şimdi belimi bükemyrm bile 80 lik nineler gibiyim

sezeryanda yengemde böyle olmustu 10 güne gecıyo hafif hafif başlayabilirsin sende.biraz dikkat edersen eski haline cok rahat dönersin ama kilo vercem diyede bebegini vitaminlerden eksik bırakma.boşver ye iç bebiş sağlıklı olsun kilo bikaç ay sonrada verirsin zamanla spor yapmaya basladıgında yarım saat yapcagına 2 saat yaparsın yeterki bebiş sağlıklı olsun allah anneli babalı büyütsün inşallah banada evlendiğimde ikiz nasip etsin inşallah :)

Evet arkadaslar. Bu sabah ilk bardagimi ictim. Ilk izlenim: icindeki kekik migdeme iyi geldi. Normalde sabah gastritim oldugu icin yemek yemeden once baya gaz olur midemi agritir. bu sabah cayi ıcer icmez midem rahatladi. gecen sene de besi bir yerde cayi iciyordum o da cok rahatlatiyordu.

Ayrica ise geldim normalde yemege saldiririm. Hic ac degildim. Ama oyle gune baslamamak icin her zaman yedigim sandvicimi yemege calistim. Yarisini zor yedim. Arkasindan agzima hemen tatli birsey yada fındık fıstık atardım. Bisey midemi disari itiyor sanki o kadar dolu. Ama belki gecici etkisi olabilir. Daha once de kullandigim birtakim zayiflama urunleri iki gun ayni etkiyi yapip normale donmustu. Ama onlar kimyasal seyler ilac fln.

Neyse 64 kiloyum. Diyet de yapiyorum elbette. Sizi haberdar edecegim.

Iyi haftalr herkese!!!

merhaba bu çayı aktardan falanmı aldınız? yoksa siz mi oluşturdunuz?nereden bulabiliriz?

merhaba bu çayı aktardan falanmı aldınız? yoksa siz mi oluşturdunuz?nereden bulabiliriz?

aktarda bulunur muhakkak ama dediklerine gore internetten siparis edilen daily formun olcusu kritikmis. ne bileyim ne farki olacak aslinda ama ben de takintililik yaptim aldim. simdi o suphe beni yer. kutusu 50 tl gibi. 5 kutuya 160 tl verdim bir de bardak hediye..

dun o yiyemedigim sandvicin diger yarisini bir saat sonra aciktim yedim. Ama aksam ictim mesela. ardindn spora gittim. belki hem oyalanma hem spor psikolojisi aksam yemegi yemedim bir kucuk light yogurt yedim yetti.

ama bence bizi bu ara ogunler mahvediyor.. karatyin dedigi dogru. metabolizma hizlandiricaz diye surekli yiyoruz.. olur mu? ne zaman kilo vericez? ben bugun sabah iki yumurta yedim ara ogun de yapmiycam. bir de benim ara ogunlerim de karbonhidratti diyet krakerlerden yiyordum. tam tahil fln ama karbonhidrat sonucta. bir de boyle deneyelim bakalim..

yemeklerim salata zaten, yaninda bir avuc ceviz yiicem. bakalim karatayimsi birsey olacak. hayir on gundur diyet yapiyorum 100 gram veremedim ve hep salata yedim nasıl oluyor?? ara ogun yemeden, karbonhidrati keserek deniycem bir de.. caya devam. izlenmlerimi paylasirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…