- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen etkisini gosteriyomu. Aklimda bulunsun aliyimHem annem hem kv hemoroid ameliyatı oldu hiç kabız olmamaları gerekiyo annem devamlı bekunis diye bi hap içer kv de de duphalac içiyo banada vermişti hamileyken dupalac çok zorda kalırsan duphalac içebilirsin bence
hee stres deseydin :)doktra gttm bugn wc sorunu icn ilac verin dedim ezeldem beri bu skintm var dedim vermedi ilac falan strestendir dedi.
nescafe bendede bazen aynı etkiyi yapıyo :)iki gündür değişik olarak tükettiğim şey az sütlü şekersiz 2 kupa nescafe ve bgn bağırsaklarım son zamanların en ii halinde kızıma da içersemmi diye düşünüyorum![]()
bende osmolak var ondan içiyorum 3 gün yapmazsam veya çok rahatsız olursam yatmadan 2 kaşık içiyorum ertesi gün herşey gidiyohemen etkisini gosteriyomu. Aklimda bulunsun aliyim
İyiymis :) doktor niye istedgim halde vermedi bi ilac anlamadim valla. Ama aldrcam esime bitane bugn olmiycak boylehee stres deseydin :)
nescafe bendede bazen aynı etkiyi yapıyo :)
bende osmolak var ondan içiyorum 3 gün yapmazsam veya çok rahatsız olursam yatmadan 2 kaşık içiyorum ertesi gün herşey gidiyo![]()
Ben dunden 500 gram eksik ciktm busabah. Odem cok bide su icmiyorm hicdün yediklerime dikkat ettim bgn de göbüş inişe geçti gibi bir kaç gün daha dikkat edersem normale dönerim sanıyorum
Adet old hic iyi gitmiyo sis heryerim tartida cok cikiyorum. Aksam pastada yedimKızlar ne alemdesiniz ben iyi gidiyo gibiyim bakalım haftaya neler görücem
Bende leslie yapcam ama başlayamadı. Bitürlü sabah erken kalkmam lazım yetişemiyorum güne :)Bugun kosubandinda basladim hergun yarim saat devam etcem yarm saat bile ter icnde birakiyo hava cok sicak dha fazlasi olmuyo.
MIhtar S Sevgidili5 K Keskek geri gelin kizlar
Duzenli yiyemesemde dengeli saglikli yemeye basladim yine. Bugn kosu bandinada basladm. Bigunde hafiflemis hissettm kendmi valla. Dus isi olmasa o zorluyo havada cok sicak bakalim kac gun yapcam :)Bende leslie yapcam ama başlayamadı. Bitürlü sabah erken kalkmam lazım yetişemiyorum güne :)
Bfit i sordum geçen gün en 4 gün gelmelisin diyo 3 ay 300 tl veremem ona şu anda spor yapmıyorum evde spora başlıcam bakalım nolcak
Valla benimki bırakmıyo bende başlıcam yoksa benim benim diyo :) en az 45 dk yürümeye çalış ama 30 dk azDuzenli yiyemesemde dengeli saglikli yemeye basladim yine. Bugn kosu bandinada basladm. Bigunde hafiflemis hissettm kendmi valla. Dus isi olmasa o zorluyo havada cok sicak bakalim kac gun yapcam :)
baslayanlar devam edemedi zaten :))) yok ya spor bana gore degil hicValla benimki bırakmıyo bende başlıcam yoksa benim benim diyo :) en az 45 dk yürümeye çalış ama 30 dk az
Bende başlayamadım hala kışın yaz gelsin diyodum şimdi sonbaharda diyorum felaket sıcak kolumu kaldırcak halim yok :)baslayanlar devam edemedi zaten :))) yok ya spor bana gore degil hic