Gitti gidiyor ödeme şekli

cokrenklikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
356
3
118
İstanbul
Merhaba bayanlar:)
Erkek arkadaşıma saat almayı düşünüyorum. Ama korkuyorum kredi kartı bilgilerimi vermeye ve ya ürün gelmezse diyee..acaba kapıda ödeme imkanı var mıı ? korkuyorummm.. ne diyosunuz?

gitti gidiyor da kapıda ödeme yok.kredi kartı ve havale var bildiğim kadarıyla.yalnız bazı satıcılarla iletişim kurarsan dükkan dısında online satıs yapan internet siteleri var,kapıda ödeme bulabilirsin yani.

gittigidiyor'dan alışveriş yaparken kredi kartı bilgileri satıcıya ulaşmıyor zaten, transfer olayını gg kendisi hallediyor. yani kesinlikle son derece güvenilir, şimdiye kadar hiçbir alışverişimde bu bakımdan bir sorun yaşamadım.

zaten ürün gelmezse veya sorunlu çıkarsa ödemeyi onaylamayabiliyorsun, yani sen onay verene kadar ödeme yapılmıyor kesinlikle.

ben sürekli gittigidiyor dan hepsiburada dan alışveriş yapıyorum ve kesinlikle bir sorun olmuyor , hatta iade ettim bi ürünümüde hiç problem çıkmadı ama satıcıları seçerken dikkat edin

gg de ancak sen ürünü aldıktan sonra onay verirsen para sarıcıya aktarılıyor. hiç sorun çıkmıyor. ben çok alışveriş yaptım şimdiye kadar hepside sorunsuzdu.

bencede cok güvenilir bnde gecen erkek arkadsma blazer ceket aldım satıcıyla beden konusnda anlastk wala ceket üzeriine tam otrdu sevgilimn

Gittigidiyordan en çok alışveriş yapanlardan biriyim.hatta şimdi ürün bekliyorum..Gittigidiyor güvenlik sertifikasına sahip bir site.
bu güvenlik sitesine sahip sitelerin adresleri https şekilde çıkıyor.http şekilde değil.bu tip sitelerde diğerlerine göre kimlik,kredi kartı bilgileri çalınması daha zordur.ama bence imkansız değildir.hackerler sonuçta ne güvenlik sistemlerini deliyorlar.
gittigidiyorda alacağınız ürünle ilgili iyi araştırma yapın ve satıcının profiline iyi bakın.o size yol gösterir.sürekli satış yapan ve olumlu puan almış satıcılardan almaya özen göstein.yorumları okuyun.Gittigidiyor e-bay şirketinin sistemlerinin güvenli olduğu söyleniyor
satıcıya almadan her soruyu sorun.ödeme yapınca, siz ürünü alıp görüp ödemeye onay vermeden onay vermiyor .ama 3 gün süre tanıyor.siz 3 günde gittigidiyora neden ödeme yapmadığınız açıklmazdanız otamatik ödeme yapılıyor bilginize..
benim alıpta satıcının göndermediği üründe ve satıcının yanlış ürün gönderidği üründe param kartıma geri iade edildi...tabiki durumu müşteri hizmetlerine yazdım..
a

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…