gitti gidiyordan alış veriş yapan varmı?

xixtxixr&buse

Sana ait bütünüm :)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
1.183
2
116
Adıyaman
Böyle bir başlık açtımda umarım yanlış yapmamışımdır
arkadaşlar alış veriş nasıl oluyor ve güvenilir mi ?
alış veriş yapan arkadaşlardan yorumları bekliyorum

ben sürekli yaparım alışveriş şimdiye kadar hiçbir problem çıkmadı hatta 32 ürün aldım

bazılarında gün çıkıyor mesela 2 gün sonra bitecektir teklif diye.. o 2 günün bitimindeki son dakikalarda takip ediyosun ve teklif veriyosun en yüksek teklifi verende kalıyor ürün.. ama dikkat et herkes o son dakikalarda teklif veriyor ürünü alabilmek için.. bazılarında hemen al var ordan gün beklemeden alabiliyosun belirlenen ücrete göre oluyor o tabi

Ben LV çantalardan almak istiyorum ama fiyatları görünce makul diyorum ama ya çok yüksek olursa da almak istemiyorum hemen al yazdığında ordaki fiyat üzerinden mi alıyoruz ?

genelde piyasada satılan mallardan baya ucuza satılıyo ve büyük çoğunluğu çakma mal orjinalleride var ama ya ikinci el satılıyor yada fiyatları piyasayla aynı fiyatta..hemen al dediğinizde ordaki fiyattan alıyosunuz..

benim yaptığım alışverişlerde kredi kartımla ilgili hiçbi sorun çıkmadı.. bazıları iade alıyor evet ama satıcıya göre değişiyor ve kargo masraflarını siz karşılıyosunuz tekrar

3 yıldır alışveriş yapıyorum, sistem oldukça güvenli ama ürn alırken satıcı hakkındaki yormlara bakıp öyle ürün satın alın

evet satıcı ve kargo önemli,ben makyaj seti almıştım kırık geldi daha önemlisi allığı her tarafaq dağılmıştı renkler birnirine girmişti resmen öyle durumlar da oluyor ama fiyatları gerçekten uygun oluyor

ben sürekli yapıyorum şu ana kadar pek bi sorunla karşılaşmadım genelde kozmetik ve kıyafet alışverişi yapıyorum elektronik ürünlerde pek sorun olur mu bilmiyorum
birde kırılacak ürünlerde genelde kargoda kırılma çatlama gibi sorunlarla karşılaşılıyor
birde dikkat edilmesi gereken satıcıların bazaıları evden kargo aldırıyor ve buda kargo ücretinin artmasına neden oluyro bu yüzden bunlara dikkat etmen gerek
ama alışverişte pek bi sorun olmuyor zaten ürün eline gelmesse gg ye bildiyorsun ve karşı tarafa ödemeyi askıya alıyor ve gerekirse geri iade ediyor

ben bakıp begenip eşime aldırıyorum
şimdiye kadar 2 kitap, 1 japon sitil elbise, 2 bluz, 1 abiye, 2 oyuncak, 1 foto makinası birde jinsei kolye aldım.
hatırladıklarım bunlar
hiç sorun yaşanmadım, güvenilir fiyatlar da iyi oluyo takip edince

ürünü alır almaz ödemeyi onaylamayın elinize gecsin geectikten sonra kontrol edin bu surede 3 gun sureniz var satıcıya parasının aktarılmasını onaylamanıza eger urunde begenmediniz yanıltıcı yada işte kırık dökük bişi varsa ödemeyi onaylamadan geri iade edin ... eger urunde sorun yoksa odemeyi onaylayın ... böylede bir avantajınız var ...

bende birara çok alıp sattım,yani hem alıyorum hem satıyorum,sorunsuz bir site arkadaşlar ama alışveriş yapmadan önce satıcının profilini önce okuyun sonra alışveriş yapın,profili sorunlu olan kişilerle alışverişlerinizde sorunlu olur

ayyy aklıma gelmişken ben yine satayım birşeyler,uzun zaman oldu....

bende 3 kez alışveriş yaptım LV çanta aldım çok memnunum,kaliteli gerçeğini aratmıyor,izmir den bir satıcıdan aldım

ya kızlar gittigidiyordan connverse almak istiyorum,55 tl fiyatı,orjinal yazıyor ama,gerçekten orjinal mi,alan varmıı hiççç

Son düzenleme:
benim sevgilim aldı bana 55 e olanlar orjinal kışları indiriyolar fiyatları. geçen kış almıştı bana 55 e gelen orjinaldi kutusu kağıtları falanda vardı içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…