gitti gidiyordan alışveriş yapcam güvenemiyorum

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.661
276
198
Kızlar internetten alışveriş güvenilir mi? Ben bu baharatlığı çok beğendim nasıl kullanılışlı olur mu elimin altında bişi olsun istiyorum porselen takım var hep burdaki mağazalarda o yüzden internetten almak zorundayım.Mıknatıslımı daha kullanılışlı olur yoksa bumu?

Not:Çeyiz bölümüne açtım konuyu hiç cevap gelmedi o yüzden buraya açtım ilgili yere taşınır konu birazdan :1:

Eklentiler

• $6-LI-BAHARATLIK-STANDTLI-CAM__37663243_0.webp
    $6-LI-BAHARATLIK-STANDTLI-CAM__37663243_0.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 121
ben her zaman alışveriş yapıyorum bi problem yaşamadım. ama önce satıcıya mesaj at ürün elinizde var mı diye...

Sorun olmaz canım ama dikkat etmen gereken satıcının çok satış yapmış olması yani aldığı puan ve yorumları incele. Diğer türlü sorun teşkil edebilir. İnternet üzerinden alışverişe gelince, ben normal alışverişi unuttum diyebilirim. Herşeyimi internet üzerinden alıyorum gibi birşey, giyim hariç. Gider mağazada bakar beğenir yine internet üzerinden alırım. Çünkü fiyatlar çok değişiyor. Çok ucuza çok güzel ürünler bulabiliyorum. örnek site vermek gerekirse, hepsiburada, hizlial, tekcarsi, trendyol, vatanbilgisayar, bunlarda hiç sorun yaşamazsın. kredi kartı olayına gelince, artık eskisi gibi değil, güvenle alışveriş yapabilirsin bu sitelerden.

Kızlar internetten alışveriş güvenilir mi? Ben bu baharatlığı çok beğendim nasıl kullanılışlı olur mu elimin altında bişi olsun istiyorum porselen takım var hep burdaki mağazalarda o yüzden internetten almak zorundayım.Mıknatıslımı daha kullanılışlı olur yoksa bumu?

Not:Çeyiz bölümüne açtım konuyu hiç cevap gelmedi o yüzden buraya açtım ilgili yere taşınır konu birazdan :1:

Gittigidiyor ya da hepsiburada gibi internet sitelerinden 4-5 senede o kadar çok şey aldık ki. Artık nerdeyse herşeyimizi internet üzerinden alır hale geldik. Hiç bir problem yaşamadık şimdiye kadar.
Güvenle alışverişini yapabilirsin.
Baharat takımı da çok kullanışlı görünüyor. Derli toplu olur en azından mutfakta :34:

Sorun olmaz canım ama dikkat etmen gereken satıcının çok satış yapmış olması yani aldığı puan ve yorumları incele. Diğer türlü sorun teşkil edebilir. İnternet üzerinden alışverişe gelince, ben normal alışverişi unuttum diyebilirim. Herşeyimi internet üzerinden alıyorum gibi birşey, giyim hariç. Gider mağazada bakar beğenir yine internet üzerinden alırım. Çünkü fiyatlar çok değişiyor. Çok ucuza çok güzel ürünler bulabiliyorum. örnek site vermek gerekirse, hepsiburada, hizlial, tekcarsi, trendyol, vatanbilgisayar, bunlarda hiç sorun yaşamazsın. kredi kartı olayına gelince, artık eskisi gibi değil, güvenle alışveriş yapabilirsin bu sitelerden.

çarşıda buldum bir model 60 tl dedi aynı model nette 30 tl bende neden fazla para vereyim ki?

Gittigidiyor ya da hepsiburada gibi internet sitelerinden 4-5 senede o kadar çok şey aldık ki. Artık nerdeyse herşeyimizi internet üzerinden alır hale geldik. Hiç bir problem yaşamadık şimdiye kadar.
Güvenle alışverişini yapabilirsin.
Baharat takımı da çok kullanışlı görünüyor. Derli toplu olur en azından mutfakta :34:

alayım o zaman birazdan kargo bana mı ait,metallerde var ne bilim en sağlıklısı cam gibi geliyo:) porselen modeller çok demode ve büyük geliyo

Bende oradan alışveriş yapıyorum canım, güvenli bir yer, hem ürünü eline alıp, kontrolünü yaptıktan sonra, onay veriyorsun, ondan sonra satıcıya parayı aktarıyorlar. Arkadaşların da dediği gibi, satıcıya ürünün elinde olup olmadığını sor öncelikle.

aynen öyle canım, birde alışveriş sitelerini takip et, günlük indirimler oluyor, eğer almayı düşündüğün şeyler olursa bu indirimleri değerlendirirsin...

baharatlığım nasıl sence :) canım ben şimdiye kadar hiç netten alışveriş yapmadım alırsam bir ilk olacak :)bu konuda fazla cahilim

Bende oradan alışveriş yapıyorum canım, güvenli bir yer, hem ürünü eline alıp, kontrolünü yaptıktan sonra, onay veriyorsun, ondan sonra satıcıya parayı aktarıyorlar. Arkadaşların da dediği gibi, satıcıya ürünün elinde olup olmadığını sor öncelikle.

Ya elinde yoksa birazdan sorarım, olmama ihtimali var mı?

2 kez alışveriş yaptım , kullanılmış ürünler değildi üstelik mağazadandı ,ikisi de sorunlu çıktı şansıma , üstelik iade etmek isteğimde de binbir bahane uydurdular ikisinde de çok pişman oldum....biri parfümdü %100 orjinal diye aldım çakma çıktı...diğeri twist&shape idi o da kırık çıktı , kırılan parçasını da içine koymuşlardı , kargoda olmuştur dediler epey uğraştık ama geri almadılar ....belki de benim şansıma bilemiyorum ama bir daha da cesaret edemedim

Hım iyi o zaman 20 tl bu ürün 15 e düşmezler mi :)

İndirim yapmazlar heralde, açıkcası ben pazarlık yapan biri hiç değilim:1: hani sormak hiç aklıma gelmedi, ama sanmam, çünkü ordaki fiyatı sisteme girip, ödeme yapılıyor çünkü:34:

canım ben hep netten alısverıs yapıyorum artık
gıyım ayakkabı oyun kıtap cd dvd aklına ne gelırse
hatta gecen gun bebek bezınde kampanya vardı onu bıle aldım
bellı baslı sıtelerden guvenle alabılırsın
hadı bakalım ıyı alısverısler sana
ama fazla acılma sonra :34:

Back
X