• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti makine..

Uğraşmak istemiyorum diyor bende senin gibi başkasının canı yanmasın diye düşünüyorum.. en azından şikayet vara yazmak lazım.. ama öyle yuzsuzler ki ,yakalanıp tekrar salinmalari falan uğraşmaya değer mi diye düşünüyor insan..
belki zararını tazmin ederseniz, başka zarar görecek olan insanların önüne geçersiniz bu şekilde yanı kimseden ses çıkmazsa siz gibi kaçını dolandıracaklar birde böyle bakmak lazım

Dolandirildik..
Böyle bir şey ilk defa başımıza geldi..
Siz de dikkat edin diye yazmak istedim..

Bulaşık makinemiz arıza verip duruyordu. Tamirci çağırdı eşim..
Geldiler.. dediler su parçası değişecek.. yeni gibi olacak ,on sene daha gider .
On bin lira istediler.. besini elden verdi hemen ,götürdüler makineyi..
Haftaya getirecekler..

Hafta oldu bir telefon.. makineniz bugün gelicek yola çıktı ,gelmesi için kalan besi yolla..
Eşim dedi bir makine gelseydi önce, yinede yolladı bankadan .
Ve makine bir türlü gelmedi..
Su gün gelicek ,bu gün gelicek ama gelmedi..
..
Eşimde şimdi mahkemeler falan uğraşmak istemedi ,gidip şikayetçi olmadı.. sonuç alamayiz ,adalet ortada ,yiprandigimizla kalırız dedik..
Velhasıl dikkat edin böyle bir deneyim yaşadık maalesef..

Çok yaygın maalesef, benim bir müvekkili de oto yedek parçacıyız diye kandırıp 3 sene öncenin parasıyla 35.000 kitlediler. İban sahibini vs şikayet ettik, ceza alacak ama asla parayı iade etmediler.

Siz de savcılığa gidip şikayet edin görüştünüz numara ile para gönderdiğiniz ibanı.

Hatta bir kız var edanur hancı yarı ünlü sayılır bkm’da falan vardı, onu da kombiciyiz diyip dolandırmışlar. Kombi ya da çamaşır makinesi tamir yazıyorsunuz, en üstte çıkıyor. Hem makinenizden hem paranızdan oluyorsunuz. O yüzden en iyisi yaşadığınız yerde dükkanı olan insanlar bulmak

Resmen eve hırsız giriyor, hem de zile basarak ve sizinle selamlaşarak falan... Çok üzücü. Geçmiş olsun ama kesinlikle şikayetçi olun bence de.

Eski dolandırıcılık bu, yetkili servis dışında biri aranırsa en iyi ihtimalle sağlam orjinal parçalarınız sökülür dandiği takılır anlamazsın, en kötü ihtimalle de makine gider.

En tebbirli yöntem alınan tüm beyaz eşyaların garanti belgesine, beyaz eşyanın ilk kurulumunu yapan yetkili servisin firma adını ve numarasını yetkili kişiye yazdırıp saklamak, ben öyle yapıyorum çağırmam gerektiğinde de markanın sayfasından hala yetkili servis o firmamı diye kontrol ediyorum.
18 yıl önce aldığımız ve birkaç yıl önce çöpe giden tv’nin garanti belgesi yetkili servis bilgilerini bile geçtiğimiz yaz attım.

Yetkili servis gelse dahi eşim cihazın içindeki kritik tüm parçalara işaret koyuyor😬

Suç durusunda bulunmamız gerekiyor. Yapmıyorsanız en azından google yorumlara yazın, başkasının canı yanmasın

Neden hakkınızı aramıyorsunuz? Sonuc alamam diye düşünmeyin. Ugrasin

Halamın bulaşık makinası bozuldu
Tamirci çağırdı 2 bin aldılar
Bir daha bozuldu 3 bin aldılar
Bi daha bozuldu 4 bin aldılar
Son geldiklerinde 7 bin istemişler
Enişte bey verelim
Halam ne yapıyorsun be adam yenisini alırız bu paralara demiş
2 ay içerisinde 4 kez Tamirci çağırmışlar miladı dolan makinaya
Bazen insan küçük karlar yüzünden büyük zarar edebiliyor
Geçmiş olsun sizede halamada:olamaz:
Keşke güven içinde yaşasak
Neden hakkınızı aramıyorsunuz? Sonuc alamam diye düşünmeyin. Ugrasin
Kesinlikle haklısın ama boşa uğraş diyor eşim.. yeni makine aldı koydu.. sanırım uğraşmak istemiyor.. bende sizin gibi düşünüyorum birileri ugrasmazsa ses cikarmazsa daha da güç bulurlar ,en azından herkes duymalı..

Geçmiş olsun. Bilgilendirme için yazmışsınız. Bir bilgilendirme de ben yazayım. İhtiyacı olanlar için.
Servis çağıracaksanız markanın sitesini girip yetkili servisler kısmına adres girerseniz orada liste görebilirsiniz. Hatta bazı markalar talebi sizden alıp servise iletiyor. Ya da aldığınız mağazayı arayıp onların çalıştığı servisi öğrenebilirsiniz.

Back
X