• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti...

öncelikle sorunuza cevap vereyim gerçi bu soruyu sormanız bile arayacak olmanızı gösteriyor ama aramayın bence.

benim anlamadığım bu ortak hesaplar. ortak face, ortak mail bilmem ne. neden ortak kullanıyorsunuz? sizin arkadaşlarınız ile onunkiler farklı değil mi? sizin beğendikleriniz, okulunuz, sevdikleriniz ile onunkiler farklı değil mi? hani önceden kullanmayıp beraberken face kullanmaya başlasanız neyse ama o istedi face kapattım, o istedi saçımı kestirdim, o istedi, ruj sürmedim.... bana acayip geliyor anlayamıyorum bu yaklaşımlarınızı, neden kendinizden, hayatınızdan, seçimlerinizden bu kadar ödün veriyorsunuz? tabi ki belli şeyler karşılıklı anlaşılarak kısıtlanabilir ama her şey ortak olmaz, o ayrı bir birey siz ayrı.

tatlım o düşünce çoktan oluştu zaten. belki de o yüzden bu kadar rahat bütün ipler onun elinde nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. ben ayrılmak değil emeklerimin karşılığını almak istiyorum sadece..mutlu olalım istiyorum.

düzeltme çabasında siz olmayın diyoruz canım
emeklerinin karşılığı senin üzülmen olmamalı bunu demek istiyoruz

seni anlıyorum, dün gece açtığım konuyu eğer okuduysan aynı durumda olduğumuzu görmüşsündür.. ama bunun sonu yok tatlım 1-2-3-4 derken bi bakıyorsun ipler onun elinde.. ben erkeğin ilişkide her zaman baskın olmasından yanayım ama tabii belirli bir dozu olmalı .. ayrıca sana BİTTİ demiş bu kadar basit görmüş 24 yaşında bi adamın bu kadar basit sebepten bitirmesi de düşündürücü .. ergen olsa bi ihtimal verebilirim ama 24 yaşında yani ..

erkekler geç olgunlaşıyor :44::44: ortada bitmesini gerektirecek en ufak bir problem bile göremedim .. ne zamandır birliktesiniz ? belki başkasından hoşlanıyordur .. ama umarım bu kadar küçülmemiştir .. bitecekse de mutlaka yüz yüze görüşülmeli diye düşünüyorum bitti ne demek ??? :50::50:

demek ki seninle olan ilişkisini bu kadar basit bi sebepten bitirmeyi göze almış.. boşver derim :34: ama çok seviyorum dersen de aramasını bekle sonra al karsına konus..
tatlım o düşünce çoktan oluştu zaten. belki de o yüzden bu kadar rahat bütün ipler onun elinde nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. ben ayrılmak değil emeklerimin karşılığını almak istiyorum sadece..mutlu olalım istiyorum.

aynen ortak face de neymiş bana da çok saçma geliyor
çift taraflı güvensizlik bence de :ssz:

seni anlıyorum, dün gece açtığım konuyu eğer okuduysan aynı durumda olduğumuzu görmüşsündür.. ama bunun sonu yok tatlım 1-2-3-4 derken bi bakıyorsun ipler onun elinde.. ben erkeğin ilişkide her zaman baskın olmasından yanayım ama tabii belirli bir dozu olmalı .. ayrıca sana BİTTİ demiş bu kadar basit görmüş 24 yaşında bi adamın bu kadar basit sebepten bitirmesi de düşündürücü .. ergen olsa bi ihtimal verebilirim ama 24 yaşında yani ..

erkekler geç olgunlaşıyor :44::44: ortada bitmesini gerektirecek en ufak bir problem bile göremedim .. ne zamandır birliktesiniz ? belki başkasından hoşlanıyordur .. ama umarım bu kadar küçülmemiştir .. bitecekse de mutlaka yüz yüze görüşülmeli diye düşünüyorum bitti ne demek ??? :50::50:

demek ki seninle olan ilişkisini bu kadar basit bi sebepten bitirmeyi göze almış.. boşver derim :34: ama çok seviyorum dersen de aramasını bekle sonra al karsına konus..

henüz görmedim canım bakarım şimdi. arada başkası olacağını sanmıyorum ama erkek sonuçta emin olamam.

öncelikle sorunuza cevap vereyim gerçi bu soruyu sormanız bile arayacak olmanızı gösteriyor ama aramayın bence.

benim anlamadığım bu ortak hesaplar. ortak face, ortak mail bilmem ne. neden ortak kullanıyorsunuz? sizin arkadaşlarınız ile onunkiler farklı değil mi? sizin beğendikleriniz, okulunuz, sevdikleriniz ile onunkiler farklı değil mi? hani önceden kullanmayıp beraberken face kullanmaya başlasanız neyse ama o istedi face kapattım, o istedi saçımı kestirdim, o istedi, ruj sürmedim.... bana acayip geliyor anlayamıyorum bu yaklaşımlarınızı, neden kendinizden, hayatınızdan, seçimlerinizden bu kadar ödün veriyorsunuz? tabi ki belli şeyler karşılıklı anlaşılarak kısıtlanabilir ama her şey ortak olmaz, o ayrı bir birey siz ayrı.

bitmiş gitmiş unutt :19::19:
biraz ağırdan al ya :53: :53:
kadınsın sen :20:
:20:

düzeltme çabasında siz olmayın diyoruz canım
emeklerinin karşılığı senin üzülmen olmamalı bunu demek istiyoruz

hepiniz çok haklısınız kızlar ama canım yanıyor kabullenmek istemiyorum. dua ediyorum inş sadece beni cezalandırıyordur diye...

hepiniz çok haklısınız kızlar ama canım yanıyor kabullenmek istemiyorum. dua ediyorum inş sadece beni cezalandırıyordur diye...

zamanın alıstırmadıgı ne var kiiii :ssz::ssz:
sakin ol hayırsızsa olmasın,dua et :30::30:

hiç sağlıklı değil bu şekilde
insanın hayata bakışı hatta kişiliği değişiyor
psikolojik şiddet gördükçe
taviz tavizi doğuruyor

ama geçiyor sonra dışardan bakıyorsun kendine hayretle :53:
rahat olamayacaksan kendin gibi olamayacaksan mutluluk getirmez sana o ilişki
mutlaka bir noktada patlarsın emeğine zamanına yazık
:50:
hakkında hayırlısı olur inşallah

Bazen zorlamamak gerekir
Haftanın 4 günü kavgayla giden bir ilişkide zaten dönülmez bir noktaya gelinmiştir
Bundan sonrası sadece ikinizi de yıpratmaya yarar
Madem bitti demiş, sende arkasını arama artık
Belli ki yürümüyor

Haftanin 4 gunu kavga olan iliskinin bitmesi normal ve dogal bence.

Yurumuyormus, mutsuzmussunuz, daha fazla yipranmaya gerek yok diyip gitmis adam, dogrusunu yapmis.

Cabalanmaya deger bir sey goremedim burda.

Haftanin 4 gunu kavga olan iliskinin bitmesi normal ve dogal bence.

Yurumuyormus, mutsuzmussunuz, daha fazla yipranmaya gerek yok diyip gitmis adam, dogrusunu yapmis.

Cabalanmaya deger bir sey goremedim burda.

Bazen zorlamamak gerekir
Haftanın 4 günü kavgayla giden bir ilişkide zaten dönülmez bir noktaya gelinmiştir
Bundan sonrası sadece ikinizi de yıpratmaya yarar
Madem bitti demiş, sende arkasını arama artık
Belli ki yürümüyor

hiç sağlıklı değil bu şekilde
insanın hayata bakışı hatta kişiliği değişiyor
psikolojik şiddet gördükçe
taviz tavizi doğuruyor

ama geçiyor sonra dışardan bakıyorsun kendine hayretle :53:
rahat olamayacaksan kendin gibi olamayacaksan mutluluk getirmez sana o ilişki
mutlaka bir noktada patlarsın emeğine zamanına yazık
:50:
hakkında hayırlısı olur inşallah

haklısınız bende mantığımla düşündüğümde aynı sonuca varıyorum ama çok seviyorum kızlar. biliyorum aptal olduğumu düşüneceksiniz ama mutsuz da olsam onunla olayım istiyorum :(

Empati kuruyorum da şimdi ortak hesabım varken erkek arkadaşım kendi hesabını açsa ben de çok sinirlenebilir hatta aklıma türlü şeyler gelebilrdi. Ama bu kadar abartılmaz yine de biraz bahane gibi olmuş sabret bakalım şuan bi sinirle çok haklı görüyo kendini ve o yüzden bu tepkileri veriyor ama siniri geçsin başlar aramaya yazmaya bence.

haklısınız bende mantığımla düşündüğümde aynı sonuca varıyorum ama çok seviyorum kızlar. biliyorum aptal olduğumu düşüneceksiniz ama mutsuz da olsam onunla olayım istiyorum :(

Duygularının zorlandığını biliyorum ama hayatta bazen onur sevgiden büyüktür, yaşın çok genç bu dediğimi hiç unutma. Israrla belki geri döndürürsün, gel-gitler yaşarsın ama sonra bugünden daha çok üzülürsün...

benmkide cok kıskanc gercekten aynı senınkinden o herseyi yapabılır ben asla ona göre o erkekmiş bahanesi bu ailesi öyle yetişrimiş acısını ben cekiyorum Allah yardımcımız olsun ben diyim benımde oyle ite kaka giden bi evliliğim var düzelcek die dua ediyorum karar aldık aile terapisttine gitcez sizde bi deneyın bakalım bizde bu gibi olmasada benzer bi durum yasadık ve arama hıc hemde ben aradım sonradan özür diledi malasef:((((

evet canım aşırı kıskanç hayatıma o girdiğinden beri etrafımda arkadasım kalmadı doğru düzgün. kendisi her istediğini yapıyor bana herşey yasak. giydiğimden sürdüğüme kadar karışıyor. bende hep dinledim onu bu güne kadar. bütün fedakarlıklarımı tek bi hatada unuttu.

Allah iyiliğini versin. Adamı annesi gibi el bebek gül bebek şımartmışsın şimdi de aşırı tepki verdi diyorsun. Sevgi bu değil arkadaşım. Tek taraf alttan alıp her denileni yapıyorsa o sevgi değil itaat etmektir.

Neyse sana sakın arama falan demeyeceğim. Zira arayıp özür dileyip yalvarcaksın zaten :19:

Canim basta senin yaptigin hataydı lutfen iliskilerde basta evet hersey cok iyi ama bi zaman sonra sıkıyor kendinizden cok fazla vermeyin madem bu kadar hesabini acip bakmaya meraklisin bence hic kapatmamaliydin hem boyle bi sorun olmazdi hemde hesabın acik kalırdı cok istiyorsa fotografınızı profil yapardın yine ayni sey ortak hesabı hala anlamis degilim bence bastan bu kadar ödün verip sımdı acip kapatman sorun olabilir ama ufak birsey bitti denilecek türden degil arama sakin arayarak daha fazla kendinden verme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günün birinde şu sözünüzden çok ama çok pişman olabilirsiniz.
değil sevgiliniz, bu adam peri padişahının oğlu olsa mutlu bir birlikteliğiniz olmazsa kan kusarsınız hem de hergün.
mutsuzluğu kolay bir şey gibi görmeyin ve kendinize hayrlı dua edin

mrb arkadaslar. bir dargın bir barışık haftanın 4 günü kavgayla tartışmayla geçen bi ilişkim vardı. çok kavga edip bir türlü ayrılamıyorduk ama ikimizin de tahammülü tükenmişti. bana her kavga sonrası ne olursa olsun bizim ilişkimiz bitmez derdi. ben ilişkimizin başında onun isteğiyle facebook hesabımı kapatmıştım onun hesabını ortak kullanıyorduk ve ikimizin adı yazıyodu. bende dün ne var ne yok bi bakim diye açtım arada açıyodum o da biliyodu bakıp geri kapattığımı. dün başka konulardan dolayı sinirliydi o esnada facebook hesabına girmiş ve beni görmüş. çılgına döndü yani tepkisini görseniz başkasıyla yatakta mı yakaladı acaba derdiniz. o derece sinirlendi. hemen kendi hesabından benim ismimi falan sildi aradım açmadı birsürü msj attım cevap vermedi ilk defA BİTTİ dedi bana. o kadar şey atlatmışken böyle bi sebepten ayrılmak çok zoruma gitti... bi msjla bitirecek kadar basit ömi ilişkimiz dedim yüzyüze konuşmak istedim kabul etmedi. bana demediğini bırakmadı kavgalı olduğu adam benim fotoğrafımı beğeniyomuş bilmem ney-miş olaydan haberim bile yok :/ bu arada kavgayı ergen kavgasına benzeteceğinizi biliyorum ama adamın yaşı 24.

bir insanın her dediğini yapmaya alıştırıp bir kez yapmayınca sizden kötüsü olmuyor gerçekten.. aramalı mıyım sizce ?

Aramalısın bence. Hatta yalvarıp ayaklarına kapanmalısın...

Arkadaşım iyi misin? Adam kendi facebookunu kapatmamış, siz kapatmışsınız anladığım kadarı ile. Nedir kadınlarımızı kendi benliklerini bu kadar unutup karşı tarafın her istediğine evet demeye iten merak ediyorum. Bana aşk demeyin lütfen çünkü aşık olduğumuz insana saygı da duymak isteriz ki bu kadar kendinden ödün verince ilişkide saygı falan kalmaz. Siz bir birey değil misiniz? Herhangi bir teknolojiyi kötü yola düşmeden kullanamıyor musunuz? Resminizi insanların beğenmesi neden bir sorun haline geliyor? Öncelikle bir ben ne yapıyorum diye düşünün sonra bu adam ne yapıyor diye düşünün ve de bitmesinin ne kadar hayırlı olabileceğini?

mrb arkadaslar. bir dargın bir barışık haftanın 4 günü kavgayla tartışmayla geçen bi ilişkim vardı. çok kavga edip bir türlü ayrılamıyorduk ama ikimizin de tahammülü tükenmişti. bana her kavga sonrası ne olursa olsun bizim ilişkimiz bitmez derdi. ben ilişkimizin başında onun isteğiyle facebook hesabımı kapatmıştım onun hesabını ortak kullanıyorduk ve ikimizin adı yazıyodu. bende dün ne var ne yok bi bakim diye açtım arada açıyodum o da biliyodu bakıp geri kapattığımı. dün başka konulardan dolayı sinirliydi o esnada facebook hesabına girmiş ve beni görmüş. çılgına döndü yani tepkisini görseniz başkasıyla yatakta mı yakaladı acaba derdiniz. o derece sinirlendi. hemen kendi hesabından benim ismimi falan sildi aradım açmadı birsürü msj attım cevap vermedi ilk defA BİTTİ dedi bana. o kadar şey atlatmışken böyle bi sebepten ayrılmak çok zoruma gitti... bi msjla bitirecek kadar basit ömi ilişkimiz dedim yüzyüze konuşmak istedim kabul etmedi. bana demediğini bırakmadı kavgalı olduğu adam benim fotoğrafımı beğeniyomuş bilmem ney-miş olaydan haberim bile yok :/ bu arada kavgayı ergen kavgasına benzeteceğinizi biliyorum ama adamın yaşı 24.

bir insanın her dediğini yapmaya alıştırıp bir kez yapmayınca sizden kötüsü olmuyor gerçekten.. aramalı mıyım sizce ?

Sadece şunu söyleyeceğim; sebep arıyormuş :31:

Back
X