- 9 Şubat 2015
- 33
- 3
- 32
23 yaşındayım geçen sene mezun oldum üniversiteden. Son senemde birisine resmen tutuldum daha önce uzun ilişkim oldu ama hiç böyle hissetmemiştim. Bir de hiç bir zaman kendimden taviz vermedim kimseye şunu giymiceksin oraya gitmiceksin dedirtmedim özgürlüğüme çok düşkünüm. Ama bu çocukta birşey vardı onun en uzun ilişkisi bendim ve ben ten uyymuna onunla birlikte inandım. Aramızda acayip bi bağ vardı ilişkimiz klasik bi ilişki değildi hergün kavga ediyorduk ama ayrılamıyorduk. Beni çok kısıtlıyordu evden çıkamıyordum istediğim gibi giyinemiyordum oje ve makyaj bile yoktu ölü gibi yaşıyordum resmen varım yoğum o olmuştu ben ayrılırdım o gelir gönlümü alırdı 1 sene oldu beni aldattığını öğrendim bizim okulun kaşarlarından birisi bunu resmen oyuna getirmişti sevgilim çok yakışıklı çocuktu tabi bu aldatmasını hafifletecek bir sebep değil duyduğumda evini başına yıktım oturdu hiç bişey söyleyemedi delirmiş gibiydim ben vuruyordum tırnaklarımı geçiriyordum eşyaları atıyordum hiç bir tepki vermiyordu gitmek istediğimde göndermedi kapıyı kilitledi saatlerce ağladım ve ondan nefret ettiğimi söyledim defalarca sonra hergün kapımda beklemeye başladı sürekli peşimde kızlarla otururum yanıma gelir konuşalım diye 2 hafta bu şekilde dolaştık gölge gibi nereye gitsem arkamda sonra bir gün konuşmayı kebul ettim ağladı çok kötüydü o yakışıklı çocuk gitmiş yerine saç baş dağınık saçma sapan giyinen alkolik biri gelmişti affettim dayanamadım sonra çok değişti beni sürekli mutlu etmeye çalışan bi adam oldu artık hiç kavga etmiyorduk ben hep soğuktum ama çok uğraştı düzelmem için üniversiteden mezun olduğumda babam mezuniyet hediyesi olarak bana büyük bir otelde tatil ayarlamış gitmeme izin vermedi ama gitmek zorundaydım gidersen biter dedi gittim bana demediği laf etmediği küfür kalmadı o kadar zoruma gitmişti ki onunla birlikte olmamı bile yüzüme vurdu ilk o olmadığı için evet ilk o değildi ama benim isteyerek yaptığım birşeyde değildi 16 yaşında tecavüze uğradım ve bunu kimseye söyleyemedim bu zor durumda bile söylemedim 1 hafta sonra benden özürdiledi yine bi affettirme çabaları falan affettim ama artık tamamen soğumuştum onsuzken özgürdüm kavga yoktu stres yoktu bir gün yine basit birşeyden kavga ettik ve ben artık tamamen bitirdim çok seviyordum deli gibi ama mutlu olamıcamı biliyodum 8 ay geçti aradan benim hayatıma 1-2 günlük hariç kimse girmedi o başkasını buldu ama yapamadılar ayrıldılar ben unutmak için çok şey yaptım bütün sosyal medya hesaplarımı açtım herkesle konuştum numaramı değiştirdim unuttum da diyebilirim çok değiştim ama geçen gün gece saat 3te beni aradı bulmuş numaramı açmadım ama sabaha kadar mesajlaştık o çok güzel şeyler yazdı ben olabildiğine kötü benden uzak durmasını söyledim benimle tekrar denemek istiyor bu arada bende o aradığından beri geceleri uyuyamıyorum acaba tekrar arar mı diye ama aramadı 3 gün geçti kızlar tekrar affetsem çok mu salaklık etmiş olurum ondan başkasıyla yapamıyorum biz ayrı şehirlerdeyiz bir de