Kendimi aptal gibi hissediyorum..

Goddesss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
33
3
32
23 yaşındayım geçen sene mezun oldum üniversiteden. Son senemde birisine resmen tutuldum daha önce uzun ilişkim oldu ama hiç böyle hissetmemiştim. Bir de hiç bir zaman kendimden taviz vermedim kimseye şunu giymiceksin oraya gitmiceksin dedirtmedim özgürlüğüme çok düşkünüm. Ama bu çocukta birşey vardı onun en uzun ilişkisi bendim ve ben ten uyymuna onunla birlikte inandım. Aramızda acayip bi bağ vardı ilişkimiz klasik bi ilişki değildi hergün kavga ediyorduk ama ayrılamıyorduk. Beni çok kısıtlıyordu evden çıkamıyordum istediğim gibi giyinemiyordum oje ve makyaj bile yoktu ölü gibi yaşıyordum resmen varım yoğum o olmuştu ben ayrılırdım o gelir gönlümü alırdı 1 sene oldu beni aldattığını öğrendim bizim okulun kaşarlarından birisi bunu resmen oyuna getirmişti sevgilim çok yakışıklı çocuktu tabi bu aldatmasını hafifletecek bir sebep değil duyduğumda evini başına yıktım oturdu hiç bişey söyleyemedi delirmiş gibiydim ben vuruyordum tırnaklarımı geçiriyordum eşyaları atıyordum hiç bir tepki vermiyordu gitmek istediğimde göndermedi kapıyı kilitledi saatlerce ağladım ve ondan nefret ettiğimi söyledim defalarca sonra hergün kapımda beklemeye başladı sürekli peşimde kızlarla otururum yanıma gelir konuşalım diye 2 hafta bu şekilde dolaştık gölge gibi nereye gitsem arkamda sonra bir gün konuşmayı kebul ettim ağladı çok kötüydü o yakışıklı çocuk gitmiş yerine saç baş dağınık saçma sapan giyinen alkolik biri gelmişti affettim dayanamadım sonra çok değişti beni sürekli mutlu etmeye çalışan bi adam oldu artık hiç kavga etmiyorduk ben hep soğuktum ama çok uğraştı düzelmem için üniversiteden mezun olduğumda babam mezuniyet hediyesi olarak bana büyük bir otelde tatil ayarlamış gitmeme izin vermedi ama gitmek zorundaydım gidersen biter dedi gittim bana demediği laf etmediği küfür kalmadı o kadar zoruma gitmişti ki onunla birlikte olmamı bile yüzüme vurdu ilk o olmadığı için evet ilk o değildi ama benim isteyerek yaptığım birşeyde değildi 16 yaşında tecavüze uğradım ve bunu kimseye söyleyemedim bu zor durumda bile söylemedim 1 hafta sonra benden özürdiledi yine bi affettirme çabaları falan affettim ama artık tamamen soğumuştum onsuzken özgürdüm kavga yoktu stres yoktu bir gün yine basit birşeyden kavga ettik ve ben artık tamamen bitirdim çok seviyordum deli gibi ama mutlu olamıcamı biliyodum 8 ay geçti aradan benim hayatıma 1-2 günlük hariç kimse girmedi o başkasını buldu ama yapamadılar ayrıldılar ben unutmak için çok şey yaptım bütün sosyal medya hesaplarımı açtım herkesle konuştum numaramı değiştirdim unuttum da diyebilirim çok değiştim ama geçen gün gece saat 3te beni aradı bulmuş numaramı açmadım ama sabaha kadar mesajlaştık o çok güzel şeyler yazdı ben olabildiğine kötü benden uzak durmasını söyledim benimle tekrar denemek istiyor bu arada bende o aradığından beri geceleri uyuyamıyorum acaba tekrar arar mı diye ama aramadı 3 gün geçti kızlar tekrar affetsem çok mu salaklık etmiş olurum ondan başkasıyla yapamıyorum biz ayrı şehirlerdeyiz bir de :KK43:

Bence tekrar dön.mutlu olamıyız bu sebepler uzaktayken böyle fakat evlendiğiniz zaman bunlar geçecektir.o kadar büyük sebeplerden ayrılıklar varki birbirlerine özlemle bakan.aldatmış olabilir herkez hata yapar.çok uzun yazdığın için birazda neye cevap verecsğimi şaşırdım kısaca birliktede olmuşunuz o içindeki kıpırtıya aşka sahip çık.

Bence tekrar dön.mutlu olamıyız bu sebepler uzaktayken böyle fakat evlendiğiniz zaman bunlar geçecektir.o kadar büyük sebeplerden ayrılıklar varki birbirlerine özlemle bakan.aldatmış olabilir herkez hata yapar.çok uzun yazdığın için birazda neye cevap verecsğimi şaşırdım kısaca birliktede olmuşunuz o içindeki kıpırtıya aşka sahip çık.
Çok teşekkür ederim canım bende böyle düşünüyorum ama bi taraftan da tekrar herşeye katlanabilecek miyim bilmiyorum

Bende 4 yıllık ilişkim var başlarda bana hatada yaptı çok aşırı sıktıda bende bıraktım.sonra onun ısrarlarıyla aylar sonra döndüm ve herşey yoluna girdi güveni benden bende ondan almak zaman aldı ama herşeyin ilacı zaman her ilişkide başlarda hatalar oluyor fakat kopamıyosunda çok garip olsada.1 yıl senin gözinde çok büyük olsada çok az bi zaman.bir şans daha ver aşkta gurur olmaz ve her zaman şansı hak eder.hakkında hayırlısını olmasını diliyorum.

Bende 4 yıllık ilişkim var başlarda bana hatada yaptı çok aşırı sıktıda bende bıraktım.sonra onun ısrarlarıyla aylar sonra döndüm ve herşey yoluna girdi güveni benden bende ondan almak zaman aldı ama herşeyin ilacı zaman her ilişkide başlarda hatalar oluyor fakat kopamıyosunda çok garip olsada.1 yıl senin gözinde çok büyük olsada çok az bi zaman.bir şans daha ver aşkta gurur olmaz ve her zaman şansı hak eder.hakkında hayırlısını olmasını diliyorum.
Zaman ayırıp okuduğun için çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten

Genel olarak böyle ayrilip ayrilip barsilan ilişkiler hüsranla sonuclaniyor çok iyi olsaydiniz ilkte ayrilmazdiniz değil mi ön teker nereye giderse arka teker oraya gider

Bence şans vermeye değer, o duygu kolay yakalanmiyor, ben de gel gitlerle dolu bir ilişki yaşadım evlendik ve çok mutluyuz, hatta senin anlattiklarina benzer şeyler yaşadım şans verdim ve pişman değilim.

Güzel kardeşim, paragraf denen şeyin sana okulda öğretilmiş olduğunu düşünüyorum da keşke onu buraya yazarken de kullansaydın... Kötü gözüküyor yazın. Okuyup fikrimi söylemeyi çok çok isterdim ama gözümü çok yordu, okuyamadım, sonunu getiremedim. Kusura bakma.

Problem nedir bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun.

yazık senin yokluğunda alkolik olmuş, Saçı başı dağılmış o yakışıklı erkekten eser kalmamış. Kıskanmış hemde bu devirde bu kadar kıskananını bulamazsın seni ölü gibi yapmış.
Ne büyük aşk ki kapının önünde sabahlamış, asla böylesi bulunmaz.
Ha birde sen onun yokluğunda günlük ilişkilerde yaşamışsın ( daha çok kıymetini bilmişsindir).
Yani tatlım ne deyim siz birbiriniz için yaratılmışsınız sakın bitirme. Böylesi büyük bir aşkı bir daha bulamazsın\\\
Aklıma yeni geldi birde o seni aldatmıştı değil mi? , bak ne güzel sana kıyamadığı için ihtiyaçlarını Başkalarıyla karşıladı..yok yok sen sakın bırakma, ilişkine sahip Çık.

canım dönmek ıstersen donn ama lutfennn kısıtlamalarına engelll oll..kocam bıle bana bu denlı karışmaz...karısamazzz...

yazık senin yokluğunda alkolik olmuş, Saçı başı dağılmış o yakışıklı erkekten eser kalmamış. Kıskanmış hemde bu devirde bu kadar kıskananını bulamazsın seni ölü gibi yapmış.
Ne büyük aşk ki kapının önünde sabahlamış, asla böylesi bulunmaz.
Ha birde sen onun yokluğunda günlük ilişkilerde yaşamışsın ( daha çok kıymetini bilmişsindir).
Yani tatlım ne deyim siz birbiriniz için yaratılmışsınız sakın bitirme. Böylesi büyük bir aşkı bir daha bulamazsın\\\
Aklıma yeni geldi birde o seni aldatmıştı değil mi? , bak ne güzel sana kıyamadığı için ihtiyaçlarını Başkalarıyla karşıladı..yok yok sen sakın bırakma, ilişkine sahip Çık.

offf ki ne off bu yoruma ne denır daha soze gerek yok =)

ya Allah askina, bu adam sana yapilabilinecek ve soylenebilinecek tum onur kirici seyleri yapmis, daha ne bekliyorsun ki,
simdiye kadar ne gordum bundan sonra ne gorecen.
en basta aldatildigini ogrendiginde affetmemen lazimdi.
ne demek her kufuru etti ya, ne hakla,ne curretle,
kusura bakma ama ten uyumu yakaladin diye tum bu olanlara ragmen acaba tekrar baslasam mk demen abesle istigal etti...

Baban sana mezuniyet hediyesi diye tatile yolluyor adam buna bile karışıyor. Bildiğin hastalıklı takıntılı bir adam bu. Ve seni de takıntı etmiş kendine ki şu anda arıyor. Gençsiniz, gülüp eğlenmek varken, daha cicim zamanlarındayken adam gitmiş seni aldatmış. Herşeyine karışmış, problemler çıkarmış. Birde sen ona güvenip içindeki acıyı paylaşmışsın, gelmiş sana ben ilkin değilim ki gibisinden laflar etmiş. Hala soruyor musun ne yapayım diye? Allah yardımcın olsun kardeş. :stop:

Senin ne yapacağını bilmiyorum. Bu durumda en mantıklı olani bulabilecek kadar tecrübe deneyim yok bende. Ama icinden geleni yapmani oneririm. Kimsenin düşünceleri yeterince faydali olamıyor bu noktada

X