Gittigidiyor Satıcısının Whatsabıma Yazması

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Arkadaşlar geçenlerde bir ürün aldım gittigidiyordan. Uzun süre oradan alışveriş yaparım . Bugün ürünü aldığım satıcı whatsabıma yazdı vay efendim nasılsınız ürünümüzden memnunmusunuz. Ürün hakkında yorum yazarmısınız gibi cümleler. Çok şaşırdım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Neden numarama mesaj atmak yerine mail ve ya siteden ulaşmadınız diye çıkıştım evet efendim haklısınız özür dilerim yanlış anlaşıldım diye. Hiç etik bulmadım bu olayı sizce de garip bir durum değil mi? Böyle bir şeyi yaşayan var mı aranızda?

Evet, ben de çok sık alışveriş yaparım. Bir kaç satıcı ile ürün hakkında görüştük. Fakat sonradan bu şekilde bir dönüş olmadı.

Olsaydı da garipsemez, normal karşılardım. Eğer art niyetli bir tavıra girilirse, o zaman tepki gösterirdim.

Bizde magazamizi kapatmadan once n11 den satis yapiyorduk puan yukseltmek icin whats up tan msj atip kargoyla bir sorun oldu mu urun saglam geldimi diye yazisiyorduk. Garip bir durum degil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…