• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittiğimi düşününce ?

Hemen bunu nişanlınızla paylaşmayın.
Hiç konusunu bile açmayın.
Ama bu işin peşini de bırakmayın..

Kız bana abi diyor diyodu. Geldi naber kanki diyor. En kötüsü karşımda uzaklaşmaya çalışır gibi rol yapıp gittiğimi görünce birlikte yürüyor :(

"Sen olsan benim yerimde ne yapardın tepkin nasıl olurdu" diye sorun nişanlınıza..

böyle paranoyaklık yaptığınız için olabilirmi acaba.

işkillenmemek elde değil.sen varken niye panik oluyo kız gelince o kısmı anlayamadım.sanki gizli gizli buluşuyomuş gibi bide senin gitmeni bekliyolar beraber gitmek için falan hiç hoş değil. dikkatimi çeken kısım bayan arkadaşı neden bekliyo ve senden gizli gidiyolar ? bana tehlikeli geldi bu davranış

Merhaba kızlar..

Dün nişanlımla hastahaneye gittik. Dönüşte işe gitmesi gerekiyordu. Metroya kadar onunla yürümek istedim. Tam gişeden geçeceği esnada benimde tanıdığım iş yerinden arkadaşı olan bir kızla karşılaştık. Selam meraba derken bizimki birden bişey almam gerek diye başka tarafa yöneldi anlamsız bir panik yaptı. Neden böyle panik yapıyosun dedim. Şimdi o kızla birlikte gitsem yanlış anlardın dedi. Bende böyle panik yapman çok anlamsız dedim moralim bozuldu.
Yüzüm asık şekilde vedalaştık merdivenlerden aşşağı indiğini gördüm. kızda akbilini doldurmuş gişelerden geçiyodu. İçime kurt düştü aşşağıyı gören cam var metroda. Ordan baktım. Kız merdivenden indi nişamlım aşşada bekliyodu. sonra birlikte yürüyerek ileri doğru gittiler. Ben gördüm diye mesaj attım. Gör ne olacakki yazdı. Aralarında bişey olmayacağını biliyorum ama bu hareketlerine bi anlam veremiyorum.
Benim yanımda çok farklı , arkamı döndüğüm anda çok farklı.
Düşündükçe üzülüyorum :KK43:

yani gör ne olacak yazdıysa madem neden panikledi ? ozamanda rahat olması gerekirdi kafam karıştı... ne hissediyorsun?

Aslında bu kız ile aralarında bişey olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak nişanlım böyle. Yanımda kendini farklı göstermeye çalışır. Ben varken çok farklı ben yokken çok farklı. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.

şu anda yeteri kadar güçlü şüphe yok kanaatimce.nişanlının rahat olmaması hayra alamet değil ama zaman içerisinde herşey ortaya çıkacaktır.biraz beklemede kalın; her ikisini de gözlemeye devam edin.bir şeylere emin olduktan sonra tepki verin derim

Keşke hiç gördüm diye mesaj atmasaydınız... Biraz gözlemleseydiniz... Panik oldu demişsiniz panik olmasaydı normal birşey derdim....

geçen gün işe yürüyerek gelirken yolda iş arkadaşım ile karşılaştım (erkek)
tabi aynı yolu gideceğimiz için beraber yürüdük kısa bi mesafe
ben eşime bunu söyleyemedim mesela. çünkü yanlış anlamak değil ama sizin yaptığınız gibi kendimi yanlış bir şey yapıyormuşum hissine kapılmama neden olduğu için.
hatta o gün akşam eve geldiğimde sanki suç işlemişim gibi elim ayağım birbirine karıştı saçma sapan davranışlarda bulundum.
bence sevgiliniz de aynı yaşadığım bu durumu yaşıyor.

bak hemen kötü düşünme benim de 3 yıllık bir erkek arkadaşım vardı erkek arkadaş derken sevgilim değil çok samimiydik aramızda hiçbirşey olması mümkün değildi hatta eşimle ilk tanıştığımızda onunlada tanıştırmak istedim samimi arkadaşim cafede çalışıyordu hem orda otururuz hemde tanışmış olurlar dedim tabi o zmn biz yeni sevgiliyiz .neyse mekana göremedim ben onu en son çıkarken yan bahçedelermiş beni gördü o geliyosunda haber vermiyosun diye trip attı neyse sonra konuşuruz dedi bende bişi diyemedim zaten kalabalık tanıştıramadım bile ama eşim ona ogün bugündür gıcık oluyo hatta kavga bile ettik bu yüzden görüşmemi istemedi ama biz aynı dersaneye gidiyorduk o arkadaşımla yani illaki bi iletişim oluyodu ders saatini soruyodu falan mesaj atıyodu arıyodu yada o zmn bende şaşırıyodum ister istemez hareketlerim değişiyodu bazende eşimin yanında atıyodu görücek diye korkuyodum belki sizinkide öle olabilir kötü düşünme sen kıskanç olduğundan seni üzmemek için olabilir

Back
X