Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bana abi diyor diyodu. Geldi naber kanki diyor. En kötüsü karşımda uzaklaşmaya çalışır gibi rol yapıp gittiğimi görünce birlikte yürüyor![]()
Ne zaman söyledi bana abi diyor diye?
Ne sebeple?
Merhaba kızlar..
Dün nişanlımla hastahaneye gittik. Dönüşte işe gitmesi gerekiyordu. Metroya kadar onunla yürümek istedim. Tam gişeden geçeceği esnada benimde tanıdığım iş yerinden arkadaşı olan bir kızla karşılaştık. Selam meraba derken bizimki birden bişey almam gerek diye başka tarafa yöneldi anlamsız bir panik yaptı. Neden böyle panik yapıyosun dedim. Şimdi o kızla birlikte gitsem yanlış anlardın dedi. Bende böyle panik yapman çok anlamsız dedim moralim bozuldu.
Yüzüm asık şekilde vedalaştık merdivenlerden aşşağı indiğini gördüm. kızda akbilini doldurmuş gişelerden geçiyodu. İçime kurt düştü aşşağıyı gören cam var metroda. Ordan baktım. Kız merdivenden indi nişamlım aşşada bekliyodu. sonra birlikte yürüyerek ileri doğru gittiler. Ben gördüm diye mesaj attım. Gör ne olacakki yazdı. Aralarında bişey olmayacağını biliyorum ama bu hareketlerine bi anlam veremiyorum.
Benim yanımda çok farklı , arkamı döndüğüm anda çok farklı.
Düşündükçe üzülüyorum![]()
Whatsapta resim yolluyordu sürekli o zaman demişti.