ben bu kadınları anlamıyorum.. hele burda bu dert için başlık açanları.. arkadaşlar ajanlığa soyunuyorsunuz eşlerinizin/sevgililerinizin sosyal medya hesaplarını ya da telefonlarını karıştırıyorsunuz, adamları takip ediyorsunuz.. tamam yapın amenna ama nie gözlerine sokuyorsunuz.. ben de eşimi ilk tanıştığımız günden beri hep kontrol ederim ama asla belli etmem.. allaha şükür bi yanlışı olmadı ama şüphelendiğim durumlarda bile hep gizli takip ederim.. sabreder, cart die yüzüne vurmam.. telefonunu o ortamda yokken karıştırırım ya da sosyal medya hesaplarını.. mesela kuzeni zamanında hakkımda atıp tutmuştu eşim beni savunmuştu ama yine de bu kız kim oluo da sana böle dio die sormadım..
ben kendisine güvendiğimi gösterdiğim için -ki güveniyorum ayrı mevzu, sadece güven kontrole mani değildir- o da ne bunlarla bunalıp bu olaylara tevessül ediyor ne de telefonunu ya da başka şeyleri benden saklıyor..
adamları bunaltmayın allah aşkına.. takip edin ama biyere varmıyorsa üzerlerine gitmeyin.. eşşeklerin aklına karpuz kabuklarını düşürüp yapmayacakları varsa bile yapacak kadar bunaltmayın.. ya da yapmıyorlarsa bile kendinizden soğutmayın.. sonuçta siz kaybediosunuz..
bazı üyeler de lütfen yangına körükle gitmesin.. kızcağız zaten kafası karışmış vaziyette yok burnuma kötü kokular gelio yok bu işte bi bit yeniği var.. bişey varsa ortaya çıkar zaten.. yoksa günah almış oluyorsunuz ayrıca konu sahibini de gereksiz fiştiklemiş, huzursuz etmiş oluyorsunuz..