gittikçe batıyorum..

svmlll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
130
21
kuzenim öldükten sonra daha yeni yeni toparlanmaya başlıyorum derken , derslerin çoğunu geçemedim , cenazenin olduğu hafta iki ders kaçırdım sonrada malum kafamı toparlayıpta çok çalışamadım , elimden geleni yapmama rağmen bütünlemelere gireceğim sanırım. moralim çok bozuk :cry:

bu durum normal....üzüntünüze birde moral bozuklugu eklemeyin inşallah herşey yoluna girer kendinizi toplamaya calışın bütünlemelere girer ve dersleri verirsinz hicbişeyn sonu degl degmez canınızı sıkmaya bol bol dua edin Allaha sıgının Allah sıkıntılarınıza yardım etsin insallah

Bütünleme varmış işte daha ne ki bende bu hafta sonu sınava giricem ve benim bütüm de yok ve hiç çalışmadımm rahat ol bence.

bu durum normal....üzüntünüze birde moral bozuklugu eklemeyin inşallah herşey yoluna girer kendinizi toplamaya calışın bütünlemelere girer ve dersleri verirsinz hicbişeyn sonu degl degmez canınızı sıkmaya bol bol dua edin Allaha sıgının Allah sıkıntılarınıza yardım etsin insallah
moral bozmamak mümkün değil , okul uzayacak belkide , berbar günler Allahım nasıl sınıyorsun bizi böyle

Basiniz sağolsun.. Bütünleme olmadan öğrencilik mi olur? Ölüm bir gerçek..kabullenmek gerek.. Bütünleme de verirsin dersleri,takma kafaya

kuzenim öldükten sonra daha yeni yeni toparlanmaya başlıyorum derken , derslerin çoğunu geçemedim , cenazenin olduğu hafta iki ders kaçırdım sonrada malum kafamı toparlayıpta çok çalışamadım , elimden geleni yapmama rağmen bütünlemelere gireceğim sanırım. moralim çok bozuk :cry:

Bizim sıkıntılarımız olsa da malesef dünya dönüyor hayat acımasız kendinizi toparlayın psikoloğa gidebilirsiniz daha az yıpranırsınız . Bol bol dua edin kalbiniz ferahlasın.

Keşke her şey kolayca aşılabilse....

Bizim sıkıntılarımız olsa da malesef dünya dönüyor hayat acımasız kendinizi toparlayın psikoloğa gidebilirsiniz daha az yıpranırsınız . Bol bol dua edin kalbiniz ferahlasın.

Keşke her şey kolayca aşılabilse....
bu hiç kolay aşılmıyor, arafta gibiyim

Çok haklısınız benim bir arkadaşım kafasını işine vermişti 3 ay boyunca performans ödülü almıştı mesela bir tanesi de işten çıkmıştı yapamıyorum diyordu ki haklıdır da yorucu bir işimiz var.
yani yapı meselesi bu canım tabi kolay değil Ölümden başka her şeye çare var Rabbim kimseye vermesin ama akıl değil de mantığını devreye koymaya çalış .Farklı meşgale bul spora başla yeni çevre edin zamanla tabi ne denir ki keşke yardımcı olabilsek
yalnız kalma sakın sürekli beynini oyala derim:cry:

başınız saolsun..Rabbim sabır versin..olsun derslerini veririsin merak etme..en kötü ihtimal 1 sene geç kalırsın..kendine güven..ben eminim...

moralini hiç bozma sonuçta elde olmayan nedenlerden dolayı çalışamadın derslerini, Allah rahmet eylesin bu arada, bütünlemeye sıkı çalış geçersin inşaallah

Çok haklısınız benim bir arkadaşım kafasını işine vermişti 3 ay boyunca performans ödülü almıştı mesela bir tanesi de işten çıkmıştı yapamıyorum diyordu ki haklıdır da yorucu bir işimiz var.
yani yapı meselesi bu canım tabi kolay değil Ölümden başka her şeye çare var Rabbim kimseye vermesin ama akıl değil de mantığını devreye koymaya çalış .Farklı meşgale bul spora başla yeni çevre edin zamanla tabi ne denir ki keşke yardımcı olabilsek
yalnız kalma sakın sürekli beynini oyala derim:cry:
aksine ben yalnız kalmak istiyorum, cenazedeki o mahşeri kalabalık beni mahvetmiş bunu anladım , resmen en dipte hissediyorumo_O

aksine ben yalnız kalmak istiyorum, cenazedeki o mahşeri kalabalık beni mahvetmiş bunu anladım , resmen en dipte hissediyorumo_O

canım rahatsız da olsan kendini kalabalığa karıştırmalısın böyle yalnız kalırsan çok yıpranırsın

Olsun canım. bak hayatta tek gercek ölüm. Herşeyi aşıyorsun da bir ölüme çare yok...
Başınız sağolsun

Olsun canım. bak hayatta tek gercek ölüm. Herşeyi aşıyorsun da bir ölüme çare yok...
Başınız sağolsun
ailemle konuştum durumu zaten biliyorlardı tekrar anlattım, okulumun uzayabileceği ihtimalini söyledim tabii ki anlayışla karşılandım , zaten herkes çok kötü canın sağ olsunda varsın uzasın diyorlar ama nedense benim içim rahat etmiyor hiç :KK61:

X