Gittikçe çirkinleşiyorum

Xhanti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
8
4
86
29
Yüzüm sanki çirkinleşiyor gibi hissediyorum.

Önceden dış görünüşümle her yerde dikkat çeken biriydim, çalıştığım yerde hep iltifatlar alırdım.Hatta bazen rahatsız oluyordum.
Sonra bir dönem farklı bir hastalık geçirdim ani kilo verdim yüzüm çöktü ruhsal olarak ta çöküntüdeydim.Aslında verdiğim 4 kilo falandı ama yine de çok değiştim.

Nazar mı değdi diye de düşünüyorum böyle şeylere inananlarınız var mı aramızda?
Daha 25 yaşındayım.Göz çevrem mesela birden çok karardı derim inceldi.Bu şekilde sağlıksız ve yorgun görünüyorum.Kendime bakasın gelmiyor.Tahlillerim de normaldi.

Eski halimi özlüyorum ne yapabilirim neden böyle oldu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bol su içmeye dikkat edin. Eğer stresli bir döneminizdeyseniz bu da yüze yansıyor. Mutluluk ve sağlıklı beslenme insana güzellik verir. Ama bence hala eskisi gibisinizdir, takıntı yaptınız ve size öyle geliyordur, ya da dönemsel bir değişimdir tekrar eskiye döner.

Ani kilo vermelerden sonra yüz çöküyor bir anda ama kısa zamanda toparlar kafanıza takmayın.Bol su ,vitamin içeren besinler tüketin. Yüzü canlandıran serumlardan kullanabilirsiniz çok etkili oluyor
3-4 kilo da bu kadar etkiler mi yüzü açıkçası 2 ay geçti gözlerim hala hasta gibi

Etkiler ben de geçenlerde hasta olup 4 kilo vermiştim annem görünce ağıtlar yakmıştı 🤣🤣

Birinin iltifatlarına mı bağlı kendinize olan sevginiz?

Bu konular neden bu kadar çok açılır oldu? Vallahi çok üzülüyorum ben ya. Lanet olsun standart güzellik algısına.

Yüzüm sanki çirkinleşiyor gibi hissediyorum.

Önceden dış görünüşümle her yerde dikkat çeken biriydim, çalıştığım yerde hep iltifatlar alırdım.Hatta bazen rahatsız oluyordum.
Sonra bir dönem farklı bir hastalık geçirdim ani kilo verdim yüzüm çöktü ruhsal olarak ta çöküntüdeydim.Aslında verdiğim 4 kilo falandı ama yine de çok değiştim.

Nazar mı değdi diye de düşünüyorum böyle şeylere inananlarınız var mı aramızda?
Daha 25 yaşındayım.Göz çevrem mesela birden çok karardı derim inceldi.Bu şekilde sağlıksız ve yorgun görünüyorum.Kendime bakasın gelmiyor.Tahlillerim de normaldi.

Eski halimi özlüyorum ne yapabilirim neden böyle oldu bilmiyorum.
Su için, bir bardak soğuk su.

Corona ömrümüzü yedi desem yeridir. Hepimiz 10 yaş yasladık resmen . Seninkide büyük ihtimal uykusuzluk stres ve ani kilo verişinden bence. Seni çok rahatsız ediyorsa ufak rötuşlarla harikalar yaratabilirsin 😉

Aslında sorununuzu kendiniz cevaplamışsınız. Hastalık geçirmişsiniz ve vücut kendini her zaman hızlı toparlayamayabiliyor tabi yaşta önemli bir faktör +20 sonrası yaşınıza eklenen her 1 yaş vücudun kendini toplama süresinin uzaması demek

Back
X