Kimseden beklentiniz olmazsa, inanın daha az üzülürsünüz. Öyle veya böyle yapmışlar kendilerince demekki kendilerine o beşiği yakıştırdılar.Arkadaslar ben 6 senel i k evliyim. Iki dogum yaptım ama kayinvalidemler hic bisey yapmadi.150 liraya tahta besik aldilar 50 kere soysöylediler. Dugunumude kendim yaptım. Ogretmen emeklisi babası ama insan hicmi gönül almaz. Eşim de mahçup ama muhtac değilsin bosver diyo. Normalde cok sık arardim. 6 aydır kestim aramayı. Esime demisler bi arasin yaw diye. Banada dediler. Ama nedenini soran yok. Sözde esim bi evin bi oğlu çok duskunler. 3 gorumcem var buyukve evliker. Bide bana 4 oglan doğurcan diyo espri yapıyo. Iki oglum var. Sürekli ariyo sözde ilgileniyor.
Arkadaslar ben 6 senel i k evliyim. Iki dogum yaptım ama kayinvalidemler hic bisey yapmadi.150 liraya tahta besik aldilar 50 kere soysöylediler. Dugunumude kendim yaptım. Ogretmen emeklisi babası ama insan hicmi gönül almaz. Eşim de mahçup ama muhtac değilsin bosver diyo. Normalde cok sık arardim. 6 aydır kestim aramayı. Esime demisler bi arasin yaw diye. Banada dediler. Ama nedenini soran yok. Sözde esim bi evin bi oğlu çok duskunler. 3 gorumcem var buyukve evliker. Bide bana 4 oglan doğurcan diyo espri yapıyo. Iki oglum var. Sürekli ariyo sözde ilgileniyor.
Arkadaslar ben 6 senel i k evliyim. Iki dogum yaptım ama kayinvalidemler hic bisey yapmadi.150 liraya tahta besik aldilar 50 kere soysöylediler. Dugunumude kendim yaptım. Ogretmen emeklisi babası ama insan hicmi gönül almaz. Eşim de mahçup ama muhtac değilsin bosver diyo. Normalde cok sık arardim. 6 aydır kestim aramayı. Esime demisler bi arasin yaw diye. Banada dediler. Ama nedenini soran yok. Sözde esim bi evin bi oğlu çok duskunler. 3 gorumcem var buyukve evliker. Bide bana 4 oglan doğurcan diyo espri yapıyo. Iki oglum var. Sürekli ariyo sözde ilgileniyor.
beklenti içinde oldugunuz için üzülüyorsunuz
benim gibi kimse bana bişey almak yada yapmak zorunda degil diye düşünürseniz çok rahat edersiniz
bende tek gelinim
ama kv kızlarına aldı bana almadı diye takıp dert etmem
çünkü ben onun kızı degilim o da benim annem degil bu kadar basit
kendimi görümcelerimle vs bir tutmam
seni çok iyi anladım canım...amacın hedıye deil sadece gönlunun alınması,düşünülmen...kı coktaa normal seyler bunlar...en ıyısı unutmaya calıs..insan kurdukca kuruyo kendını yıpratıyo....bosver arayı cok acma bence cokta dıpdıbe olma...en ıyısı bu bence...
iyilik mekegi harıkasın ıdolumsun ,bende bu yolda ilerleyeyim en ıyısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?