gittim geldim takıntılarım çoğaldı eşim beni boşasa yeridir :(

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.267
UZUN OLDU AMA LÜTFEN BİŞİLER DİYİNNNN :KK43: DELİRCEM
gerçekten öyle bayanlar bilenler biliyor konumu.
kısaca bi özet ailesine olan düşkünlüğü yüzünden evlendiğimiz günden beri kavga dövüş halindeydik.
2. kez evi terk ettim. bu sefer çok pişman olduğunu yerimi değerimi anladığını söylemesi üzerine ki zaten çokta sevdiğim için geri döndüm.... herşey çok güzel gidiyor derkennnnnnnnn ;

lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten sağlık sorunları yaşıyorum çocuğum olmuyor vs.... çok stresliyim gerginim. ondan mı bilmiyorum ama ben geri döndükten sonra evet eşim baya değişti. üstüme titrer oldu. zaten seviyordu beni biliyorum ama şimdi daha bi başka neyse sorun şu ki EŞİMİN ANNESİNE OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜNÜ KISKANMAM ....evet galiba artık kıskandığımı itiraf ediyorum kendimede. bunaldım annesiyle kendi kendime savaş etmekten. diyceksiniz ki o anasıdır yerini bil ama olmuyor işte sanırım gerçek boyutta takıntıya dönüştü bu bende . ve psikyatra gidicem :KK43: . herşeye trip yapar oldum döndüğümden beri . .

mesela az önce eşimle konuşuyorduk ( bu arada ben işime geri döndüm çalışıyorum ) eşim aradı o sırada müşteri geldi ben kapattım. müşteri gittikten sonra aradım başka biriyle knşuyor . kimle tabiki annesiyle .... 3 dk sonra aradım halaa meşgül 5 dk sonra hala meşgul 20 -25 dk meşguldu. annesiyle okadar uzun konuşuyorki hergün telefonda ve gün içinde de görüyor zaten. günde 3-5 kere ararlar uzuuuuuuuuuun uzun konuşurlar ve ben bundan bile artık rahatsızlık duyuyorum :'( saçma biliyorum ama engel olmıoyurm kendimeeee. sonra beni geri aradı açmadım . bidaha aradı açmadım . gerek yok dakkalarını bana harcama lazım olur uzun sohbetlerine diye mesj attım. . ^'offff pitipiti offfff' yazmış ! oda bıktı bu hallerimden ama ben annemle konuşsamda o arayınca hemen kapatıyorum geri arıyorum ben arıyorum aradan yarım saat daha knşuyor umrunda değilim ! yada ben abartıyorum bilmiyorum

anlıycağınız feci derecede takıntı oldu her dakka laf sokuyorum her dakka trip atıyorum oda iyi davranıyor bana ama annesinden nefret eder oldum elimde değil . gecen gece rüyamda gördüm eşimin laptopunu bi açıyorum ekranda annesiyle resmi . o sıra eşim sarıldı ittim kolunu :KK43:((( iyi değilim ben gerçekten hastalık boyutunda takıntı oldu bu bana . nasıl aşıcam ben bunu . kendimede eşimede hayatı boş yere zindan ediyorum :'(((( istemiyorum ama elimde değil ..

Bu kıskançlık hepimizde var ama dozunu kaçırmamak gerek canım. Sen ailenle saatlerce konuşmuyor musun öyle düşün.

acilen yardım almalısın canım, o kadar şey atlattınız tekrardan başa sarmak istemiyorsan tabi.
takıntı yaptım dediğin için söylüyorum, eşinin saatlerce konuşmasını normal karşılamıyorum tabiki de.

Kısa ve net şekilde demek lazım ; durumun farkındasin ve acayip takıntı yapmışsın, sen olayı kafanda bitirmedikten sonra uzmana gitsen nolacak be hatun.. Kendine mesguliyet bul, kitap oku, film izle. Ama Kendinle başbaşa kalma, boş Zaman düşmandır takıntı sahibi için

Bu kıskançlık hepimizde var ama dozunu kaçırmamak gerek canım. Sen ailenle saatlerce konuşmuyor musun öyle düşün.
ya ben bile bayan halimle annemle okadar uzun konuşmuyorum arıyor nasılsın kızım iyimisin iyiz sen iyiz o dur yani 2-3 dk. bunlar ne konuşuyor saatlerce gün içinde 10 kere. sinir oluyorum :KK43:(((

Kısa ve net şekilde demek lazım ; durumun farkındasin ve acayip takıntı yapmışsın, sen olayı kafanda bitirmedikten sonra uzmana gitsen nolacak be hatun.. Kendine mesguliyet bul, kitap oku, film izle. Ama Kendinle başbaşa kalma, boş Zaman düşmandır takıntı sahibi için
işe başladım çalışıyorum ama her saniye aklımda . ya şuan annesine gittiyse acaba şimdi anneisyle mi konuşuyor. beni bu hale getiren eşim !!

Esinizde de bi tuhaflik var bence. Hergun gordugu insani 3 5 kere de tlf la aramak (esler haric) saçmalık.

Benm esim de nisanliyken yapardi boyle. Biz bulusurduk oturuyoruz filan.annesi arar gereksiz gereksiz konusurlar. Cok sasirmistim ilk zamanlar. Evlendikten sonra azaldi.
Benm annem nie aramiyo 3,5 kere ogullarini kizlarini??
Ayni evde yasadugi halde 10 kere arayan anne,/ogul.?Bu anne,cocuk iliskisinde bi tuhaflik var ama anlayamadim ben

Esinizde de bi tuhaflik var bence. Hergun gordugu insani 3 5 kere de tlf la aramak (esler haric) saçmalık.

Benm esim de nisanliyken yapardi boyle. Biz bulusurduk oturuyoruz filan.annesi arar gereksiz gereksiz konusurlar. Cok sasirmistim ilk zamanlar. Evlendikten sonra azaldi.
Benm annem nie aramiyo 3,5 kere ogullarini kizlarini??
Ayni evde yasadugi halde 10 kere arayan anne,/ogul.?Bu anne,cocuk iliskisinde bi tuhaflik var ama anlayamadim ben
ya karı gibi muhabbet ediyor on saat o böyle olmuş şu şöyle olmuş . cinnet geçiriyorum. geçenlerde delirdim yine sı.tığın bokun renginide anlatıyor musun dedim :KK43:((( afakanlar basıyor ya. ben mi abartıyorum bilmiyorum ama inanın şuan tek problemim bu anne takıntısı. onu içimde bi yensem sorun kalmıycam ama yokkkkkk !!! gözümeee gözüme sokuyorlar

işe başladım çalışıyorum ama her saniye aklımda . ya şuan annesine gittiyse acaba şimdi anneisyle mi konuşuyor. beni bu hale getiren eşim !!

Yav annesi o annesi rahat ol başka bi kadın değil ki, sonuçta annesi yani ne olabilir ki konuşulan konu, lütfen bu vesvese nin vücudunda beyninde dolasmasina izin verme, sen annenle 2 dk konuşuyosan herkes öyle konuşması lazım değil ki. Biraz kontrolü olmaya çalış ve laf sokma bence çok daha fazla itici olursun.

dün gece 11 buçukta aradı annesi !!!! napıyosun oğlum !! bu ne yaaa zaten bin kere konuşuyorsun inatmı ediyorrrr napıyor ben anlamıyorum . kızların var ara onlarla dedikodunu yap bu ney yaaa of

Yav annesi o annesi rahat ol başka bi kadın değil ki, sonuçta annesi yani ne olabilir ki konuşulan konu, lütfen bu vesvese nin vücudunda beyninde dolasmasina izin verme, sen annenle 2 dk konuşuyosan herkes öyle konuşması lazım değil ki. Biraz kontrolü olmaya çalış ve laf sokma bence çok daha fazla itici olursun.
kendimden soğutuyorum böyle yaparakkkk farkındayım ama inanın başka bi kadınla konuşsa aynı derece sinirlencek gibiyim okadar ki kafayı yedirtti bu durum

Tek bir tavsiyem var,
annesiyle konuşunca Şuan annesi değilde ya başka çok hoşuna giden bir kadınla konuşsaydi ya hep onu düşünse diye düşün .
Ne dersen de bu seni rahatlatir.
İnsaAllah bir oğlun olur bu da seni biraz rahatlatir.

Tek bir tavsiyem var,
annesiyle konuşunca Şuan annesi değilde ya başka çok hoşuna giden bir kadınla konuşsaydi ya hep onu düşünse diye düşün .
Ne dersen de bu seni rahatlatir.
İnsaAllah bir oğlun olur bu da seni biraz rahatlatir.
hiç bişey rahatlatmıyor beni ama dediğini dikkate alıcam. bazen bende diyorum allahım beterinden sakınsın konuştuğu annesi aama yok yine onlar böyle yaptıkça kendime engel olamıyorum. eşim beni anlamıyor . ben onun gözünde annesinden kopartmaya çalışan biri oluyorum. öyle değil bi gıdım mesafe yaa . bukadar hala bekar gibi annesiyle olması canımı sıkıyor. ben sanki sadece gece yatmak içinim....... iyice delirtti beni

Kayınvalide ile günde 3-5 kere sen konuş eşine fırsat kalmaz.
Güniçinde konuştuklarını boşver akşam aramalarını düşün.

Pıtıpıtıcığım,
ınan bende de oluyordu sanki hep tetikte durdum çok yiprattı beni.
Bak lütfen hep düşün başka kadın ondan etkileniyor olsa hep böyle düşün mutlaka seni rahatlatir başka ihtimal yok.

Bi de zamanla degisecek,sen çok zor olsa da sabırlı ol.böyle yaptıkça belki bazı şeyleri seninle değil annesi ile paylaşıyor.o yüzden paylaşımi çok onunla.ama sen onu şasirt bakalım. Mimikle dahi tavır yapma konustular mi,o an çay mi koyuyorsun devam et neşeli bi şekilde.bir iki .. Göreceksin o da üstündeki baskıdan kurtulup sana daha bağlanacak.

Erkekler de çocuk gibi oyun hamuru gibi,sen şekil ver.bende hep takıldım annesi aradı mi kaçta kaç dakika.hep dirdir.şimdi tel de görünce ima dahi etmiyorum.ve öyle azalır ki konuşmaları.artık dirdir etmeyen onu anlayan bir eş huzurlu bir yuva görür sonra da o hamur a ver istedigin şekli :-)

aynı sorun bende de var o eşlerimizden kaynaklanıyor sürekli aklına onlar gelince banane ne yapıyorlarsa yapsınlar eşim nolsa benimle mutlu düşün onlarla beraber oluncada eşinle çok iyi gözük mutlu ol böylece eşinde sana yaklaşır bu seni biraz rahatlatıcak eminim

Pıtıpıtıcığım,
ınan bende de oluyordu sanki hep tetikte durdum çok yiprattı beni.
Bak lütfen hep düşün başka kadın ondan etkileniyor olsa hep böyle düşün mutlaka seni rahatlatir başka ihtimal yok.

Bi de zamanla degisecek,sen çok zor olsa da sabırlı ol.böyle yaptıkça belki bazı şeyleri seninle değil annesi ile paylaşıyor.o yüzden paylaşımi çok onunla.ama sen onu şasirt bakalım. Mimikle dahi tavır yapma konustular mi,o an çay mi koyuyorsun devam et neşeli bi şekilde.bir iki .. Göreceksin o da üstündeki baskıdan kurtulup sana daha bağlanacak.

Erkekler de çocuk gibi oyun hamuru gibi,sen şekil ver.bende hep takıldım annesi aradı mi kaçta kaç dakika.hep dirdir.şimdi tel de görünce ima dahi etmiyorum.ve öyle azalır ki konuşmaları.artık dirdir etmeyen onu anlayan bir eş huzurlu bir yuva görür sonra da o hamur a ver istedigin şekli :-)

bende böyle düşünüyorum ama yapamıyorum .. bende dakkalarına bile bakıyorum. diyorum millet kocasının telefonuna baska kadın yada napıyo diye bakar ben annesiyle nekadar knşmuş ne zman knşmuş diye bakıyorum .. haklısın kendime çekmem lazım ben böyle yaparak onu itiyorum ama artık kontrol edemiyorum kendimi . ruyalarımı bile etkilemiş bilinç altım pert.

X