giyim konusu...

bety60

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
158
164
103
alışamadımmm daa alışamadımmmm üffff
eşimmm kıskançç evlendiktn sonra hatta nışanlandıktan sonra kendini belli etti aslında ... ben pek umursamadımm.. keşkee çok açık ve net tavrımı belli etseydim diyorum.. sıkıntımm tshrtlerimn yakasınınn kapalı olması :)) bu da mı dert diyebilirisiniz.. birde gömleklerdee tek düğme açılımlıı olacakk... hee ben çok açık olsun demiyorum ama normal standartlardaa... bildiğinn buna takıntılı aadamm.. bende acayip uyuz oluyorummm bu konuda anlaşamıyoruzz.. çok net tavrıı. hep bu duruma sinir olup bi yerlerden sarıyorum adama .. değer miii tarttışılırr

Valla bence değer.
Ben de çok takıntılı bir kadınım.
Eşim bana yaka kapalı olacak derse, ben de onu yaz sıcağında kotla dolaştırırım valla.
Hiç de umrum olmaz..

Kıskançmış, öz güvensiz denir ona.
Belki de benim de eşimin tüylü bacaklarından tahrik olan var, kapasın işi ne
Ben dersem o.
Bu evin ağası benim.

Nişanlıyken umursamadığınız için şimdide şikayet ediyorsunuz.
Zamanında olacaktı herşey..

yuru beeee, helal olsun. katılıyorum. rahmetlıye bende ole yapardım. keşke daha beterını yapsaydım.
sıze dıolarsa kendılerı de sızın ısteklerınıze saygı duyacak ve istenılenı yapacak.

valla bu erkekler başa bela ya:)
topluca boşasakmı napsak:)
sürekli hayır de tartış,nedir bu milletin işine karışma sevdası,karın bıle olsa sanane bu yaşına kadar senmi karar verdın ne gıyıp gıymeyecegıne..
acaip gıcık oluyorum

Eşiniz en gıcık olduğum tiplerden.
Böyle bir kişi ile hayata yapamam.

Koyun tavrınızı!
Güvenin kendinize.

Emirlerinin yerine gelmesini bekleyen padişah mı kendisi ?

benle aynı sıkıntı sahipsin, eşim mini etek giyip şort giyim takılmıyor ama yakam açık olmayacak göğüslere karşı takıntısı var adamın ne yapsam düzeltemedim 6 yıldır sevgili evlilik birlikteyiz bazen tamam deyip giymiyorum bazen de giyeceğim deyip kavgaya rağmen giyiyorum öyle yuvarlanıp gidiyoruz yapacak bir şey yok, kavga da etsen güzel güzel de konuşsan hiçbir şey değişmiyor

Ben çok eskiden sevgili adayı birini kıyafet konusunda trollemiştim yani normal deyimle ti'ye almıştım. Böyle konuşuyorduk falan konu giyime kuşama geldi. Bu kalktı işte ben sevgilimin açık giyinmesini istemem falan dedi. Açıktan kastın nedir dedim. İşte şortla sokakta gezmesi hoş değil herkes dönüp bakıyor falan dedi. Ben erkeklerin ciğerini bilirim falan filan nutuk atıyor kendince. Dedim ben de senin gibi düşünüyorum. Eğer benim sevgilim olacaksan sen de giyimine dikkat etmelisin dedim. Nasıl yani dedi. Yok öyle şortla gezmek, dar kıyafetler giymek falan, dedim. Ben de yanımdaki erkeğin şort giymesini istemiyorum dedim. Haydaa, ama erkekle kadın bir mi, erkeğe kim baksın falan dedi. Yok ben kadınların ciğerini bilirim, bakarlar dedim.
Şort yok,
Askılı da yok.
Dar giysiler hiç yok.
Ekstra olarak pembe, sarı gibi pantolonlar da giyemez falan dedim. Öyle evindeki balkona da üstsüz, askılıyla falan çıktığını görmemeliyim yoksa soğurum, bana ters dedim. Bunun yanı sıra çok şık giyinerek dikkat çekmeye çalışmasını da hoş karşılamam dedim. Çocuğun ağzı açık kaldı. Anlamayınca biraz daha açıkladım ama inanamıyor o derece. Öyle askılı tişörtlerle, atletlerle vücudunu sergileyemezsin. Bacaklarını sergileyemezsin dedim. Dar giysiler zaten kafadan elenmiş durumda, senin vücut hatların neden ortada olsun? falan dedim. İkinci buluşma olmadı Empati kardeşim, erkek bana karışma cesareti gösteriyorsa ben de ona böyle karışırım, kadını erkeği mi var bu işin. Tabi ben dalga geçtim, gerçek düşüncelerim bu şekilde değil. Nasıl oluyormuş görsünler bence.

Heyyttttt beeee

Sadece göğüs dekoltesi konusunda mı anlaşamıyorsunuz ? Başka şeyler de varsa çekilmez ama dekolte takıntısı varsa tolere edilebilir.Tişörtün yakası açık olmaz zaten,bisiklet yaka olur :) Senin dediğin 1-2 yıldır moda olan derin V yaka penyeler sanırım.

bir de Türkçemizi güzel kullansanız..
ben onlara bayılıyorumm bisiklet yakadan da nefret ediyorum-dum :)

Hahaha çok hoş

mükemmel bir yorum olmuş. yapılası bence :)

Canım merhaba ben de aşırı derece açık değilim ama nişanlım cok karışmıyormuş gibi gorunsede bugün bunu mu giydun dedi evet dedim ailesine oturmaya gidecegimizde standart tişört veya şık güzelbir tişört şeklinde sifon kıyafetler var ondan giyiyorum ama sadece nisanlimla ben veya kendi yasitlarimiz yada arkadaşlarımızla felan buluşacağımiz zaman istedigimi giyiyorum kalın askılı veya kolsuz kıyafetimi dar pantolonunu istediğimi giyiyorum aileyle görüşeceğim zaman dikkat ediyorum sen de böyle yapabilirsin

yani yorum yapma gereği bile duymadım arkadasım ona burda düzgün yazma vs yarışı yapmadım ki bir de bana öyle yazmış
ÖYLE KONULAR VARKİ ANLAMAYI BIRAK OKUNMUYOR BİLE. BUNUMU DERT ETMİŞLER. KONU GİYİM KUŞAM İMLA KURALLARI DEĞİL... KONUNA GELİNCE BAŞTAN TAVRINI BELLİ ETMİŞKİ ZTN. SENDE SANIRIM SESSİZ KALMIŞSIN. KEŞKE O ZAMANLAR SENDE BÖYLE BÖYLE DESEYDİN. ÖZGÜVENİ EKSİK OLAN ERKKELERDE GÖRÜLÜR GENELDE BU. YAPCAK BİŞE YOK BEYBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…