giyim konusu...

AMA KOCANI KARŞINA ALIP GÜZEL DİLLE ANLATARAK KONUŞABİLİRSİN. ANLAMIYOSA YAKANI KIRT GİTSİN BÖYLE GEZİCEM DE BÖYLE BÖYLE

Benimki de çok söyledi zamanında ama takmadim inadına daha da çok açtım kısa giydim baktı olmuyor vazgeçti kavga edeceğime karışmam daha iyi diyor

Ama tabi yerine göre giyiniyorum artık normale döndü herşey

siz de ona karışın. bir arkadaş yazmış yukarıda. aynı taktikleri uygulayın. baştan dinlemeyecektiniz. bir kere dediğini yaptığınızda gerisi gelir. aslında bunun teklifini dahi yapmayacak adamlarla olmak lazım. kafa rahat oluyor.

Yerine gore giyiniyosaniz alin karsiniza adam gibi konusun. Nisanlilik doneminde o tarz konusmadiysaniz eger iyice yuz bulmustur.
Annenin babanin yaninda dikkat ediyorum normalde de biraz istedigimi giyeyim deyin oyle hayat gecmez.

Şu hayatta hiçkimsenin kıyafetlerime müdahale etmesine izin vermezdim. Çok şükür kendi aklım var, fikrim var, zevkim var. Kocam kim ki benim ne giyeceğime karışma hakkını kendinde buluyor. Ben onun malı mıyım, onun üstüne mi zimmetliyim? Çocuk muyum beni velayetine alsın. Siz de izin vermeyin, bu nedir böyle. Çok saçma ve ilkel. Ben kapalı giyinmek istersem giyerim, ben açık giymek istersem giyerim. Çok şükür bir adet beyne sahibim dolayısıyla kararlarımı da kendim veririm. Siz de böyle tavizler vermeyin.

En baştan net olacaktın şimdi net olman hiç bir şey ifade etmez...

Aklıma getirdin...
2-3 gün önce altımda mini şort üzerimde gögüslerden açık bir kıyafetle balkona çıktım bir şey alıp hemen girdim normalde o kadar açık bir kıyafetle balkonda uzun süre takılmam tabi fırçayı da yedim...

Aradan yarım saat falan geçti benimki yarı çıplak balkona çıktı oyalanıyor. Bastım kalayı soktum içeri benimki vücut da seninkisi ne be adam???
Benden tahrik olan seninde vücudundan pek tabi tahrik olur...

Herşey karşılıklı yok öyle yap deyince yapacaksın yapma deyince yapmayacaksın... Kölemiyiz biz

Yakadan kasıt ne ?

Erkek fanilası gibi boğazı sıkan birazdan asılıcakmışsın gibi yaka giy mi istiyo ?

Sende onun gömleklerinin tüm düğmelerini kapat 1gün gezsin bakalım öyle

Ayrıca niye baştan taviz veriyosun ki ? Alıştı öı çevirmesi zor olur.

Giy ne istiyosan 50 hayatın yok 1ini onun egolarına kurban edesin.

İnadina acik giyerim ben olsam
Hele o bluz yakasi kapali olursa ben ölürümmmm

Şu sıcaklarda üzerimize giydiklerimiz bile çekilmezken gırtlağa dayalı bir şeyle gezsem tahminimce nefessizlikten ölür giderim...

bu konudaki butun enerjimi ve soyleyecek laflarimi dunki bir konuda harcamistim :)

ozet geceyim ama konusturmayin kizlar su kocalarinizi boyle konularda gerekirsede agizlarini yirtin :)

Benimki de Etek boyuma ve darlığına karışır laf söylerdi.
Aldım aldım giydim saygı duysun istediğimi giyerim ben ona karışıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…