- Konu Sahibi duzelicezins
-
Tesettüre girmeyi düşünmüyorum bu çok ağır bir karar burda dur derim öyle bir şey bana teklif dahi edemezSöyle söyliyim: Esim bana bu elbisede dekolten fazla görünüyor dese kapatirim. Ufak tefek seyler icin esimi kiracak degilim. Ama söyle birsey var: Bir insan sizi sekilden sekile sokmaya calisiyorsa, kendi kafasina göre degistirmeye kalkiyorsa orda dur dememiz lazim. Burda kac konuda kizlara evlilige dogru tesettür baskisi yapildigini okuduk. Herseyin ayari önemli.
Bakmaktan kastım uzun uzadiye kesmek değil gözünün almasi yani görmek birini kesmek değilBakmayan erkek olmadigini soylediginine gore sevgilisinin de baktigini biliyor ve normal goruyor da yaninda bakmiyormuş.
Bu acik giyene bakma durumu her erkekte olan normal bir refleks olsa dunyanin her yerinde herkes böyle olurdu. Ama butun erkek ve ya kadinlar bacak, ten görünce oturup izlemiyor gercekten.
Aslinda sevgilisiyle gayet uyumlu bir çiftler. Boşuna kavga ediyorlar.
Istediginizi giyinin. Kesinlikle kendinizden taviz vermeyin. Ilerde cok pisman olacaksiniz.8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla Instagram'dan tanıştık sonra bulusmalarla devam etti. Benim fotoğraflarımı Instagram'da gördü ve buna göre başladık. Bana mini etek giyer misin diye sordu ben de nadiren giyindigimi söyledim. Başlangıçta baskıları yoktu ancak sonradan söylenmeye başladı. Dekolte olmayan yakası hafif açık bişe giysem bile laf ediyor. Ben de beni başta açık olarak gördüğünü neden değiştirmeye çalıştığını sordum rahatsız oluyorum dedi ben hep boyleydim deyince de değişirsin diye düşündüm diyor
Bu arada ben aşırı mini dekolte giyen bir insan değilim giyimim usturupludur
Tesettüre girmeyi düşünmüyorum bu çok ağır bir karar burda dur derim öyle bir şey bana teklif dahi edemez
Örnek mesela şekilden şekilde sokmak dediğiniz nedir ne derse ayarı kaçırmış olurSöyle söyliyim: Esim bana bu elbisede dekolten fazla görünüyor dese kapatirim. Ufak tefek seyler icin esimi kiracak degilim. Ama söyle birsey var: Bir insan sizi sekilden sekile sokmaya calisiyorsa, kendi kafasina göre degistirmeye kalkiyorsa orda dur dememiz lazim. Burda kac konuda kizlara evlilige dogru tesettür baskisi yapildigini okuduk. Herseyin ayari önemli.
Örnek mesela şekilden şekilde sokmak dediğiniz Bedir ne derse ayarı kaçırmış olur
Biliyorum eski sevgilim de kapalı giyiniyon daha açık giy derdiTam tersini isteyenler de oluyor. Burda biri kizdan acilmasini istemis. Kiz hemen nisani atti
Konuşturman hata8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla Instagram'dan tanıştık sonra bulusmalarla devam etti. Benim fotoğraflarımı Instagram'da gördü ve buna göre başladık. Bana mini etek giyer misin diye sordu ben de nadiren giyindigimi söyledim. Başlangıçta baskıları yoktu ancak sonradan söylenmeye başladı. Dekolte olmayan yakası hafif açık bişe giysem bile laf ediyor. Ben de beni başta açık olarak gördüğünü neden değiştirmeye çalıştığını sordum rahatsız oluyorum dedi ben hep boyleydim deyince de değişirsin diye düşündüm diyor
Kendileri plaja gitmese normal miMesela acik kizi kapatmak isteyenler var, tesettürlü kizlara "yasli teyzelere" benziyorsun biraz daha "modern ol" diye baski yapan var. Bundan sonra sana mayo/bikini yasak diyenler var (kendileri tabi ki plaja gidiyor). Makyaj yapmayi birak diyen var. Kizin genel görüsünü birden problem haline getiriyorlar ,halbuki kizla o sekilde tanisip iliskiye basliyorlar.
Kendileri plaja gitmese normal mi
Olur isteği. Yani açığı kapan kapalıyı açıl demediği sürece normal mi
siz de nerden buluyorsunuz bu tipleri sdfjksş. Biri açıl der, biri kapan der. Normali yok mu elinizde?Biliyorum eski sevgilim de kapalı giyiniyon daha açık giy derdi
Kesınlıkle yol ver. Sen ıyıce bağlanırsın bir bahane bulur hop bitti8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla Instagram'dan tanıştık sonra bulusmalarla devam etti. Benim fotoğraflarımı Instagram'da gördü ve buna göre başladık. Bana mini etek giyer misin diye sordu ben de nadiren giyindigimi söyledim. Başlangıçta baskıları yoktu ancak sonradan söylenmeye başladı. Dekolte olmayan yakası hafif açık bişe giysem bile laf ediyor. Ben de beni başta açık olarak gördüğünü neden değiştirmeye çalıştığını sordum rahatsız oluyorum dedi ben hep boyleydim deyince de değişirsin diye düşündüm diyor
Uzaklaş. Öyle biriyle evlendim. Boşandım. Bu kadar.8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla Instagram'dan tanıştık sonra bulusmalarla devam etti. Benim fotoğraflarımı Instagram'da gördü ve buna göre başladık. Bana mini etek giyer misin diye sordu ben de nadiren giyindigimi söyledim. Başlangıçta baskıları yoktu ancak sonradan söylenmeye başladı. Dekolte olmayan yakası hafif açık bişe giysem bile laf ediyor. Ben de beni başta açık olarak gördüğünü neden değiştirmeye çalıştığını sordum rahatsız oluyorum dedi ben hep boyleydim deyince de değişirsin diye düşündüm diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?